03.05.06
04:31
Някой ще кажат, че откривам топлата вода едва сега, но все пак...
Не се опитвам да правя реклама, просто споделям, защото смятам, че на някой може да му бъде от полза тази информация.
От няколко дни ям на училище бисквити Еверест, един приятел ми ги показа и след като видях хранителното съдържание, и аз се зарибих :)
А то(на 100 гр.) е:
~8 гр. протеин
~20 гр. мазнини
~70 гр. въглехидрати
Опаковката е от 200 гр, съдържащи 1000 калории(според етикета), цената е само 65 стотинки.
Мисля си.. по-добре т’ва, отколкото няк’ъв кирлив гейнър.
[quote author=“Mayhem”]Някой ще кажат, че откривам топлата вода едва сега, но все пак...
Не се опитвам да правя реклама, просто споделям, защото смятам, че на някой може да му бъде от полза тази информация.
От няколко дни ям на училище бисквити Еверест, един приятел ми ги показа и след като видях хранителното съдържание, и аз се зарибих :)
А то(на 100 гр.) е:
~8 гр. протеин
~20 гр. мазнини
~70 гр. въглехидрати
Опаковката е от 200 гр, съдържащи 1000 калории(според етикета), цената е само 65 стотинки.
А откъде ги купуваш? Качваш ли като ги взимаш? Мерси за инфото.
Е сега разбрах , защо съм в застой, не ям бисквити “Еверест”!? :roll:
мда чак сега откриваш топлата вода пич... :wink: мани ги тия бисквити , мани гейнери и протеини , яж здраво и тва е 8)
[quote author=“red”]А откъде ги купуваш? Качваш ли като ги взимаш? Мерси за инфото.
От големите супермаркети.
Опита ти за шега няма да го коментирам.
Djoni, освен здравото ядене(когато имам време), не ми пречи и 1 пакет бисквити.
Е и аз ще открия малко топлата вода, като ти дам стойностите на някои други продукти, които може би си пропуснал да провериш:
Кафяв ориз: ккал- 362; М-3; Б-8; В-76
Овесени ядки: ккал-389; Б-16,89; В- 66,27
Хляб: ккал - 229.9; Б-6.89; В-47.71;
Всичко е съдържание на 100 грама ;)
Струват по 50 - 60 стотинки за КИЛО, не за 200 грама, като бисквитите, и са много по - добър избор от тях.
Не случайно хората те иронизират, но да си беше направил труда да провериш какво съдържат най - често употребявенати храни. Тогава съдържанието на някакви си бисквити нямаше да те изненада толкова, че чак да пуснеш отделна тема ;)
03.05.06
18:19
аз пък с локум деиствам за диабетици 94 гр въф. 1 гр бел. и ка4их 4 5 кила за 1 седмици като една опакожка е 160 гр ядях секи ден :)П
03.05.06
18:47
Еми човека щом му се ядат бисквитки да си яде,няма лошо :wink: .Аз си взех някакви вносни бисквити,диетични с пшемничен зародиш и пълнозърнесто брашно.Съдържанието им е следното
Белтъци-8.6гр
Въглехидрати-60.6гр
Мазнини-9.5гр
Иначе и не тея пише че са за диабетици.
Фирмата е Gullon,а бисквитите на български са преведени Maрия Лихера.
04.05.06
21:00
Приятелю, в тея бисквити Еверест освен захар, маргарин и бяло брашно, друго няма. Ако си решил да качваш корем, са перфектни. Моля ти се, не занимавай хората, с елементарните си разсъждения.
[quote author=“Mayhem”]Някой ще кажат, че откривам топлата вода едва сега, но все пак...
А то(на 100 гр.) е:
~8 гр. протеин
~20 гр. мазнини
~70 гр. въглехидрати
има едни на бисквитена къща милкона,без захароза са,използват се само растителни мазнини в тях
протеин-11
мазнини около 4
и въглехидрати 70-75
Тези бисквити са си направо по на далавера от мюслито,но са доста скъпи.
04.05.06
22:05
Хах абе кво го плюете момчето бе...на големи дупенца се правят някои хора начи...като пускат те тема искат да им се отговаря,а тука се правят на....
Айде се пак форума е информативен...никой не се е родил научен...айде стига с елементарните нападки плс... :wink:
05.05.06
00:35
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ, В БИСКВИТИТЕ ИМА ДОСТА ПОДОБРИТЕЛИ И КОНСЕРВАНТИ ДОБЪР Е ВАРИАНТА С ВАРЕНО ОРИЗЧЕ.
Пиши с нормални букви!! Всички можем да четем добре и не е нужно да пишеш с главни букви!!
Као
05.05.06
01:08
Uncensured gesture of 3 fingers with dominant the middle one.
Това за Као ли беше или за отговорилите на въпроса на момчето :shock: ?!
05.05.06
10:41
ми банни го тоя като мн ги разбира кво се прави на много голям то на него някои да не му каже нещо на против че става “страшно”
сори за офф
ми банни го тоя като мн ги разбира кво се прави на много голям то на него някои да не му каже нещо на против че става “страшно”
сори за офф
Тои отиде вече, изгоря! :) Още снощи... Сега се радвам че няма да му чета копираните глупости... Сигурно и това “Uncensured gesture of 3 fingers with dominant the middle one.” го беше копирал от някъде
и аз сори
[quote author=“filatov”]Моля ти се, не занимавай хората, с елементарните си разсъждения.
Добре, обещавам повече да не ви занимавам!
05.05.06
21:52
[quote author=“Mayhem”][quote author=“filatov”]Моля ти се, не занимавай хората, с елементарните си разсъждения.
Абе мани ги,кой какво ти говори.Питай нали затова е тоя форум.Вече,че някой се правят на интересни е друг въпрос.Ако не беше питал,как щеше да научиш повече за бисквитите :wink:
05.05.06
23:35
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Mayhem”][quote author=“filatov”]Моля ти се, не занимавай хората, с елементарните си разсъждения.
.Ако не беше питал,как щеше да научиш повече за бисквитите :wink:
Да, щеше. Трябваше просто да си направи труда, да прочете съдържанието на етикета. То бива да няма какво да се пише, ама чак пък толкова.
05.05.06
23:36
[quote author=“filatov”][quote author=“Body_Builder”][quote author=“Mayhem”][quote author=“filatov”]Моля ти се, не занимавай хората, с елементарните си разсъждения.
.Ако не беше питал,как щеше да научиш повече за бисквитите :wink:
Да, щеше. Трябваше просто да си направи труда, да прочете съдържанието на етикета. То бива да няма какво да се пише, ама чак пък толкова.
В темата не ставаше въпрос за това,а дало може да си на бисквити вместо гейнер.