28.03.06
17:34
Нека да сравним два БГ суроватъчни протеини с еднакъв грамаж и приблизително еднаква цена.
От кои сте останали с по-добри впечатления и кои върши по-добра работа за ММ.
1/Pure Whey Pro-на Нутрим - 0.500 кg.=около 16 лв.
2/WHEY -на P&B Labs -0.500 kg. = 17 лв.
28.03.06
17:54
Изпих няколко кутии суроватъчен на P&B и съм сравнително доволен, Нутрим не съм пил.
не мога да разбера ква ви е кирията от тия протеини , аз ги пих година и нешо и смея да твърдя с тях без тях същия х*й :lol: само давате пари , ама който има да ги дава :roll: а за изследването пускам за П&Б
28.03.06
19:09
Пил съм ги и двата в немалки количества...ноооо кой е по-добър не мога да кажа..може би PB-то има лек превес ..ама общо взето еднакви бърльоци са :)
Според мене по добар е P&B.А пак защо пием протеини ами защото например немога да изям толкова много ядене и така замествам яденето с един протеинов шеик.
06.05.06
21:20
[quote author=“skip”]аз зех сега Pure Whey ама е за кратко и не мога да кажа точно
аз изпих една кутия и сам доволен
07.05.06
09:30
От Пюр Уей-а съм пил само една (най-малката) разфасофка 250гр., но не ми хареса особено. Не е чиста суроватка и е най-много 70 % белтък, като добавим лошия вкус и трудното разтваряне е доста по-зле от ПБ, от който вече пия 3-ти месец и си изплаща парите
И аз като го пих ми хареса,комбиниран с добро хранене дава резултати,пък и е по-вкусен от другите им продукти на Нурим
Pure whey pro - за него говоря.Конкуренцията не съм я пробвал и нямам впечатления,но бих си взел от нея,нали уж само се пакетират тук,може да са по-качествени.
Аз лично залагам на П енд Б,щото до скоро даже си мислех,че са американски,демек доста са добри за български.
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“skip”]аз зех сега Pure Whey ама е за кратко и не мога да кажа точно
аз изпих една кутия и сам доволен
аз малко тупо стана че си го взех защото лятото ми казаха че такав протеин не е подходящ
и аз пийнах 2 кила от Пюър Уей ама понеже съм си леко новак незнам дали ми влезе добре(надявам се де) иначе си беше вкусен макар че втория буркан(бях си взел и двата пъти млечен шоколад) ми се стори по-сладък от първия и на моменти беше леко дразнещо. Сега се чудя дали да си взема П и Б или да си карам на пилешко :roll:
Тази анкета е малко неточна , първо цените не са такива и второ трябва да се сравняват ултра уей на нутрим и уей на п&б , просто пур уейя на нутрим не струва , а от двете суроватки бих избрал тази на нутрим , по-евтина е и е с доказани 80% белтъци. На П&Б е 76-77% - така пише на кутията, но ако е вярно и това че има допълнително добавени глутамин и БЦЦА...... :roll:
защо пур уейя на нутрим да не става ? се пак не лъжат с %
защо пур уейя на нутрим да не става ? се пак не лъжат с %
А ти откъде знаеш, че не лъжат за %:shock: , да не си го изследвал.
Пуре уейя няма консистенцията на нито една суроватка която съм пил, а бие на сухо обезмаслено мляко.....