Deca vs. Окосмяването

23.08.04
12:48

Та кажете са дами,господа и деца против окосмяването и за обезкосмяването ли сте или обратното!
по-здрави

Аве как не те беше СРАМ да пуснеш такава тема?
Естествено, че мъжът е мъж, когато е с косми :) Гладкото дупенце служи за съвсем други инициативи.
Със сигурност ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЯЛЯ ще е най - често посочваният от анкетираните отговор !!!!!!

23.08.04
13:03

Необезкосмен мъж не бих докоснала посмъртно !Гнус ме е !Остави,че изглежда отвратително,ами и да го пипам...блаххх ужас !Едно красиво,силно мускулесто тяло трябва да се поддържа отвсякъде :)
Косматите мъже да ги ***** космати жени !!

23.08.04
13:44

А като си е обръснал космите на ръцете красота неземна

23.08.04
14:13

[quote author=“croc”]Необезкосмен мъж не бих докоснала посмъртно !Гнус ме е !Остави,че изглежда отвратително,ами и да го пипам...блаххх ужас !Едно красиво,силно мускулесто тяло трябва да се поддържа отвсякъде :)

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ми да, крака, ръце, гърди - кой където има да маха завинаги - после ще минем на кола маска на брадата, миглите, веждите. Мой познат си направи кола маска на главата (горната) - виковете му се чуваха през 3 улици.

Видите ли косъм, дърпайте и викайте :)

[quote author=“croc”]Необезкосмен мъж не бих докоснала посмъртно !Гнус ме е !Остави,че изглежда отвратително,ами и да го пипам...блаххх ужас !Едно красиво,силно мускулесто тяло трябва да се поддържа отвсякъде :)

Хахахахахахахахахахахахаха
Е, Кроки, странна жена си ти.
Ама ти по принцип имаш специфични изисквания, така че не може да е меродавно изказването ти.
Нормално е че космат културист е кофти :)

23.08.04
14:38

:)))))))
Е много ясно,че не е миродавно(въпрос на вкус ) ,ама наистина се побърквам като видя космат мъж :)
:))))

23.08.04
15:59

[quote author=“croc”]:)))))))
Е много ясно,че не е миродавно(въпрос на вкус ) ,ама наистина се побърквам като видя космат мъж :)
:))))

Едни такива къдрави, дебели и 5 см дълги.. и гъсто населени  :lol:  :lol: дори и по гърба  :lol:  :lol:

Хмммм. Перл. Ти май се опитваш да дискредитираш мъжките достойнства пред Кроки ?
:)
Не ви ли е срам? Един мъж ако няма косми вече по - лошо остава само *** да няма!
Кекек
:lol:

Между другото забелязвам, че отговорът :
ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЛЯ
много слабо се представя. Моля ви, гласувайте сериозно и по съвест! Глупаво е този отговор да остане назад !
Още веднъж призовавам електоралната ви съвест!

23.08.04
16:41

Значи нека да се разберем като трябва:
Има огромна разлика от косми до косми и окосмен до космат!
Ако говорим за малки косми.. сравнително тънки и бледи.. смятам, че за един мъж е ок.. и е съвсем нормално. НО е ужасно грозно и отблъскващо когато си силно окосмен като горила. Тези индивиди не са виновни, че имат висок DHT и нисък 5-алфа ензими.. Ако им се струва гейско да си правят кола маска.. чувал съм че има нелоши кремчета които могат да пооправят малко нещата.  :wink:

23.08.04
17:09

Ае требе се обезкосмяваме нема начин! Ае кои е гласувал за “ае ти уред ли си ве ” ?
по-здрави

23.08.04
19:27

Аз вече сам си казал мнението по въпроса, ама да си кажа пак
СЪС ЗАКОН!!!!!!! по гърба ;)
На другите места по лично усмотрение :)
Натурални чорапогащници,  пуловери, пагони, гащи, ръкавици, чорапи и т.н. на показ, да се глобяват такива индивиди  :lol:

24.08.04
02:14

[quote author=“emil_mlo”]Ае требе се обезкосмяваме нема начин! Ае кои е гласувал за “ае ти уред ли си ве ” ?
по-здрави

Защо ще го биеш ли :)Пробвал съм с така наречените кремчета.Това сметана ли е какво е :D   ама трябва да си много прост да си даваш $$$$$$$$ за това.Никъв ефект няма.За мазохистите може кола маска.Единстено което може да пробва е лазер

HE

24.08.04
11:01

Стига бе какви косми това е отвратително!!! В събота ходих на “Мария Луиза” събличам се аз опъвам се на шезлонга и ужас срещу мене нещо което много приличаше на маймуна в първия момент си помислих, че съм отишъл до зоологическата!!! Направо ми развали настроението сигурно имаше косми и в ушите. МАКАРОВ защо си мислиш, че лазера боли по-малко от кола маската? Аз лично бих те посъветвал да си вземеш един епилатор.

[quote author=“head_hunter”]Стига бе какви косми това е отвратително!!! В събота ходих на “Мария Луиза” събличам се аз опъвам се на шезлонга и ужас срещу мене нещо което много приличаше на маймуна в първия момент си помислих, че съм отишъл до зоологическата!!! Направо ми развали настроението сигурно имаше косми и в ушите. МАКАРОВ защо си мислиш, че лазера боли по-малко от кола маската? Аз лично бих те посъветвал да си вземеш един епилатор.

Не е вярно. От епилирането после растат по - големи.
Макаров, лазерът има доста по - безболезнени процедури от кола маската. Не знам каква е общата сума на болката от двете, но по сеанси определено е така. Лазерните сеанси са поне 10-тина. При това лазерът прегаря основата и косъмът изчезва завинаги. Кола маската просто го изтръгва и той пак пораства.
Хммм. Бас държа, че голямата част от гласувалите сте под 20 години :) Като минете определена възраст, вече няма да ви прави такова впечатление :) Гоча само е изключение :)

ОСНОВНО ПОЛОЖЕНИЕ: Не си правете самоцелно луди работи като кола маски и лазерни терапии. Когато имаш такъв проблем(за мен не е проблем, но...) и искаш да го премахнеш, първото което трябва да знаеш е, че той е хормонален. Смисъл има само ако предприемеш лечение и промениш хормоналния си баланс. В противен случай може да ти е все тая какво правиш: космите ще израстат отново.

24.08.04
11:34

Мда лазерът също боли, струва много пари и изобщо не е вярно, че няма да ти излезнат повече космите, от 6 до 12 месеца е някъде ефекта... след това почват пак да поникват майка им мечка!
Нема отърване от тая напаст :)

[quote author=“gotcha”]Мда лазерът също боли, струва много пари и изобщо не е вярно, че няма да ти излезнат повече космите, от 6 до 12 месеца е някъде ефекта... след това почват пак да поникват майка им мечка!
Нема отърване от тая напаст :)

Прочети си пак по - горният ми пост. Изобщо, вярно е че могат пак да не ти излезат. Но ако.............

24.08.04
12:38

Изобщо не е вярно, че от епилирането растат по-големи.
И изобщо не е вярно, че може да направат така, че да намяш никога повече косми.

24.08.04
12:42

Глупости ,глупости ,глупости от епилацията ти се ебава меча яко мога да ви кажа. Един фреанд прави машинките за фотоепилация и е мноо кофти тва ма ти маха всичко. :))))
по-здрави

Аве стига сте приказвали на версия бре. :)
Жена да се епилира не сте ли виждали? По краката?
Прявят го всеки две седмици. Космите им в началото са мъхче, но после стават по - големи и твърди.

Абе госпоици, големи специалисти сте бе ей :)

Дайте консултации по лицев лифтинг, пилинг, маникюр ... както сте го почнали направо раздел “козметични процедури” да отворя. :)

П.С. Виждал съм жена да пикае и да ака ама не съм виждал да се обезкосмява - живея в ебати реалноста :)

24.08.04
14:02

[quote author=“D3BEP”]Аве стига сте приказвали на версия бре. :)
Жена да се епилира не сте ли виждали? По краката?
Прявят го всеки две седмици. Космите им в началото са мъхче, но после стават по - големи и твърди.

Не говорим за жените... както написах при тях нещата са по-различни, дори когато говорим за болка :)
Също така кожата е с различна структура при мъжете и жените.. дайте да се съсредоточим в/у мъжката кожа :)
Аз предлагам обезкосмяването да става по двойки. Единият (този който ще бъде обезкосмяван) гълта 4-5 преспивателни и заспива като бебе, а другият извършва тежката операция.. после (когато 1-вият предодолее след оперативната болка) прави същата процедура на съидейника му  :wink:  :roll:  :lol:  :lol:

24.08.04
14:04

[quote author=“Sax-o-matic”]П.С. Виждал съм жена да пикае и да ака ама не съм виждал да се обезкосмява - живея в ебати реалноста :)

А да пърди, след едноседмично използване на соев концентрат?  :lol:  :lol:  8)
Абе Сакс, това беше доста гаднично  :wink:  :roll:

24.08.04
14:39

Хм, ето и моето мнение - предпочитам да се обезкосмявам по цялото тяло, не само от хигиенична гледна точка, а защото така ми харесва на мен. Не мога да възприема мнението, че трябва да се обезкосмявам или не заради някаква мадама. Правя го за лично удоволствие.

HE

26.08.04
11:42

За епилатора говоря от собствен опит - в началото може и да стават по тъмни /космите/, но в последствие стават като мъх и изчезват - е поне при мен е така за другите не знам! Що се отнася до болката - свиква се все пак красотата иска жертви!

[quote author=“Sax-o-matic”] както сте го почнали направо раздел “козметични процедури” да отворя. :)

Нема нужда Сакс! Тука има един - двама за обезкосмяване. Аз ги знаа! Ся шсъ оправа с тях и с космената им покривка и ше престанат да обсъждат :)
[quote author=“perlsite”]Аз предлагам обезкосмяването да става по двойки

Приема се единодушно !!!!
Аз и Гоча ше направим двойка. Е аз няма да се обезкосмявам де. Само с успокоителните не съм съгласен. Ше го обезкосмя тъй, че космите му вече няма да смеят да порастват!
Няма закон достатъчно ефикасен! Геноцид му е майката!
Лягай, Гочо  :lol:
После пак ше приказваме за косми  :lol:  По цял ден

PO

27.08.04
18:18

А бе нямам нищо против обескосмяването, ама и марзела си казва думата;)
таи, че да се прилага ама с мярка:)

JO

07.09.04
23:23

Ае от чисто хигиена гледна точка е добре да са обезкосмяваш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1