05.05.06
10:29
Интересно ми е какъв процент ползва стероиди
05.05.06
12:59
No..Not Yet :)
05.05.06
13:37
Още съм малък за тях.
05.05.06
15:00
Не съм ползвал, за мен натуралният бодибилдинг е предизвикателсво. :D
05.05.06
18:03
Защо ли сега модовете не напишат ББ-тийм не толерира използването на забранени медикаменти от непълнолетни и не заключи темата :lol:
Темата цели да се направи статистика а не толерира приема на стероиди.
vanisher
Не и нямам намерение,достатъчно съм едър като структура,за да постигна каквото искам и без тях.
Ползвал съм! В момента не ползвам! Може да се наложи и да не ползвам :cry: !
Пишете само по темата. Всякакви отклонения ще изтривам.
manson
05.05.06
19:51
05.05.06
20:13
не... не се занимавам сериозно и нямам високи цели.
при положение, че нямам някакви големи цели, а тренирам за удоволствие и за здраве, не намирам за мен лично нужно да ползвам стероиди! но иначе и на мен ми се е искало, защото въобще не е приятно да видиж как след дълги и тежки тренировки си постигнал нещо, а някой го прави само за няколко месеца и даже повече..
и после разправя “че той незоби, а просто ти незнаеш как да тренираш” :lol:
06.05.06
00:31
Не, още ми е рано, пък и няма да ставам културист я!
[quote author=“AMAZER”]при положение, че нямам някакви големи цели, а тренирам за удоволствие и за здраве, не намирам за мен лично нужно да ползвам стероиди! но иначе и на мен ми се е искало, защото въобще не е приятно да видиж как след дълги и тежки тренировки си постигнал нещо, а някой го прави само за няколко месеца и даже повече..
и после разправя “че той незоби, а просто ти незнаеш как да тренираш” :lol:
.....а още по неприятно е, когато някой по-едър от теб дойде в залата за пръв път и вдига повече оттеб, и ти вика “ти кво тренираш толкова, аз без да дигам съм по-здрав от теб”....ама кво да се прай
Малък съм още за такива работи ,но като порасно достатачно и натрупам необходимият стаж може нещо леко, знам ли ?
Ползвал съм, в момента не ползвам, а за в бъдеще, ако реша , че имам нужда 8)
06.05.06
18:20
Не съм ползвал, но е почти сигурно, че все някога ще започна.
Ползвал съм преди време.....в момента не ,но чакам да мине лятото :twisted:
06.05.06
21:26
[quote author=“Hush Puppy”]Ползвал съм преди време.....в момента не ,но чакам да мине лятото :twisted:
Не сам ползвал и сигурно и няма да ползвам
07.05.06
12:37
не употребявам но съм се замислял в моменти на слабост(когато не съм доволен от резултатите...хо винаги съм се отказвал а и съм малко младичък за тези “добавки :) “
08.05.06
21:03
Два пъти за 3 години, вторият и последен път преди година и 4 месеца. Мислех да зобна пак след около 6 месеца, но май вече не ми се зоби. Анаболите като цяло са ми страст, в смисъл, възхищавам се на науката зад тях, за това винаги ще продължавам да чета литература и да се ообразовам на тая тема, но не знам дали пак ще зоба некой ден.
08.05.06
22:19
не - ако нямаше такива отрицателни ефекти, сигурнмо бих ползвал