16.08.04
16:52
Zdraveite,nqkoi znae li kak se priema tova 4udo,kolko vreme predi trenirovka ili nqma zna4enie.Ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu mnogo blagodaren.
С този високоефективен анаболен стероид са свързани и някои странични ефекти. Наличието на 17-алфа алкидна група го прави токсичен за черния дроб.Ароматизира лесно. Задържа вода и повишава кръвното налягане. Много от страничните ефекти могат да бъдат парирани със съвместната употреба с Nolvadex. В много случаи това води до намаляване водната задръжка и другите странични ефекти свързани с ароматизацията. Препоръчителните дози са междуу 15 - 30 мг., но могат да достигнат и до 100 мг. дневно.
23.08.04
15:09
V dozi do 30mg edva li 6te ima seriozni strani4ni efekti, no karsila e zadaljitelen i pri tiah. Za Nolvadeks/Tamoksifen/ moga samo da te posavetvam da pribiagva6 pri po-visokite dozi, za6toto vse pak tova e lekarstvo sre6tu rak s mnogo strani4ni efekti. I osven tova e dobre da kombinira6 s ne6to drugo za po-goliam efekt, kato naprimer Deca, Winstrol ili Omnadren.
vij sia upotrebiaval sam metan i ne biah mnogo dovolen.parvite 2 sedmitsi 6a drapne6 mnogo imam predvit ot poriadaka na 3-4 pa moje i 5 kila pri men pone taka se polu4i.Oba4e tva koeto go ka4va6 ne e muskulna masa tva e voda, ot tam ti se poka4va kravnoto naliagane i se obriva6 tselia sas nekvi gadni papki maina kolkoto v po-golemi dozi og upotrebiava6 tolkova pove4e se izraziavat tia efekti.taka 6a ti se ka4i malko silata no kato go spre6 6a spadne6 tia kila deto si gi ka4il i si si mislil 4e is natrupal muskulna masa silata ti sa6to 6te padne.i v kraina smetka kvo se polu4ava tap4e6 se s himia 4-5 sedmitsi pri koeto ka4va6 4isto teglo to kam 4-5 kg si4ko drugo e bilo voda i tia se otdelia kato go spre6.pravi si smetkata