Вреда от Протеина?!?

07.05.06
18:10

Здравейте, взимам от ок. 2 седмици Сурватъчен на БиоТех - Супер ВПЦ и тъкмо свърших едната опаковка от половин кило и нещо ми стана: главата ма болеше, корема също, възможно ли е да е протеина или някъде съм настинал?

07.05.06
18:14

Не мисля че е от протеина... търси причината другаде...

07.05.06
18:22

Не е от протеина, а и си споменал хубава марка.На лекар ходи ли?

07.05.06
18:59

едва ли е от протеина.явно си настинал и си си внушил, че е от него :)

07.05.06
20:18

какво ли досега не бях чувал
креатина причинява рак и еди кво си
а са протеина разболява скоро и птичи грип може да хванеш от аминото напрао смех

07.05.06
21:30

[quote author=“DirtyandNasty”]какво ли досега не бях чувал
а са протеина разболява скоро и птичи грип може да хванеш от аминото напрао смех

хяхяхяхяхахаха, дабе не знаеш ли вчера в една зала имало случай на билдър, който се разкоткодякъл посредата на серията за бицепс...  :lol:  :lol:  В болницата като го прегледали видяли че има температура и направо му теглили ножа,... пък тя била леко завишена от стероида дето взимал...

Тъйче умната с прахчетата, не са знай знай ли са  :lol:

——————————-Иначе по темата————————

Доста малко вероятно е да е от протеина ти пич.

Някакви външни симптоми имаш ли.Случайно да пикаеш на често?

08.05.06
00:20

[quote author=“tpd”][quote author=“DirtyandNasty”]какво ли досега не бях чувал

хяхяхяхяхахаха, дабе не знаеш ли вчера в една зала имало случай на билдър, който се разкоткодякъл посредата на серията за бицепс...  :lol:  :lol:  В болницата като го прегледали видяли че има температура и направо му теглили ножа,... пък тя била леко завишена от стероида дето взимал...
Тъйче умната с прахчетата, не са знай знай ли са  :lol:

——————————-Иначе по темата————————

Доста малко вероятно е да е от протеина ти пич.

Някакви външни симптоми имаш ли.Случайно да пикаеш на често?

Това направо ме уби сериозно праснах се да се хиля : :lol:  :lol:  :lol:  хахаах

А по темата:Пич едва ли те е заболяла главата от протеина,бих казал че е по вазможно да ти е станало ло6о при мисалта че триабва да се израсиш о6те сумати кинти за да си купи6 нов ахахххаАхХАхахХА  :lol:  :lol:  :P

HA

08.05.06
09:18

мисля че е невъзможно главоболието да е от протейна...за корема не съм сигурен..  :wink:

08.05.06
11:34

Вредата от протеина може да е само ако продуктът е некачествен или страшно много предозираш. За първия вариант-не знам дали сте пили нискокачествен соев боклук, директно закупен от шефа на Биогейм, но ако не сте, не ви препоръчвам. То все съм взимал гадости, ама това беше несравнимо-корема ми се поду, болки, газове :lol: .
Другото е ако предозираш-при преработката на белтъчините в тялото се отделя амоняк, който е отрова. Тялото нормално си го изчиства, но при много високи дози може да се затормозиш/е, едва ли ще хвърлиш топа/. Имаше една хубава статия в българския Iron man, където се обясняваше, че прекомерния прием на белтъчини всъщност може да има обратен ефект.

11.05.06
20:48

Може да проявяваш някакъв тип алергия към добавки ходи и се прегледай на лекарче и се консултирай с него,може и да си предозирал нещо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1