21.02.04
18:40
V saita vidiah programata na Metodi Pekov i treniram po vtorata.Gardi-1den.grab-2den.po4ivka.ramene-4dem i peti den race.6den kraka.
Iskam da vi pitam dali e uda4na programata.Dali e dostata4no muskula da se trenira edin pat sedmi4no.Ina4e se tovaria mo6no i posle imam po 5 dena muskulna treska.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:10.
21.02.04
19:53
Ot kolko vreme trenira6? Kolko kila si i kolko si visok? Su6to i na kolko si godini?
Visok sam 185cm. i teja 75kg.Treniram po programata na Pekov ot dosta vreme no sam ia smeniaval i s drugi programi.Ina4e sam na 15godini.
21.02.04
22:33
Ми гледай сега доста хора вече го казаха включително и аз - важно е възстановяването, ако се чувстваш добре, не си претренирал и програмата ти действа както искаш ти няма проблеми дори да ти казват, че е най-големият боклук, щом при теб си бачка всичко е ОК...
21.02.04
23:16
Abe malko e kofti taia programa spored men. Edno ne6to mnogo se nabiva na o4i daje :arrow: 5 den race. Trudno se trenira ka4estveno biceps i triceps edin sled drug. Vij po temite ima mnogo po-hubavi i izpitani ot mnogo hora s goliam uspeh programi. (za men nai-dobre e 1den-goliama muskulna grupa+malka, 2 den po4ivka, 3 den pak-goliama i malka i taka. Moje i 2 dena trenirane i 1 den po4ivka. Ako trenira6 pove4e ot 3 dena pored ima goliama veroiatnost da pretrenira6 ili da ne pravi6 ka4estvena trenirovka.
ponedelnik” gyrdi+trapec ~ 1:30h
sriada” biceps+triceps ~ 1:10h
petyk” gryb+ramo ~ 1:30h
sybota” biceps+triceps ~ 1:10h
tova e moita i sym dovolen
22.02.04
00:51
Moita e :
1den: gurdi+bizeps(+korem)
2den: po4ivka
3den: grub+triceps(+korem)
4den: po4ivka
5den: ramo+kraka(+korem)
Probvai niakolko sedmici razli4ni programi i vij koia nai-mnogo ti dopada. Pitai su6to i instruktova v zalata ti. Moje da mu spomene6 na kakvo iska6 da nablegne6. A za razli4nite uprajnenia vij vuv saita na bb-team
awe racete v edin den e super we kvo vodoprovodchika ne mu haresvash na tva ?
Ne znam dali e ot programata,no imam edin osnoven problem.Po princip sam ektomorfen tip.Pisah vi za moia rast i teglo.Problema mi e slednia:ka4vam masa po malko na vsi4ki muskulni grupi,no nai-mnogo ka4vam v korema.Ka4vam normalno v gardite,garba,tricepsa i krakata.Ramenete i bicepsa sa mi malko izostanali.No za ramenete ne se pritesniavam za6toto sam 6irokople6t.No me pritesniava tova 4e ka4vam v korema ,a v muskulite ne ka4vam tolkova.Ne spazvam niakakva dieta a iam kato prase.Molia pomognete ako mojete.