05.05.06
14:10
искам да ви попитам има ли някво упражнение или някфи витамини ли храна ли нещо с което да си увелича обема на китките на рацете... изглеждат ми много слаби а пък сам голям в тялото а китките ми малки се едно сам клиощав ... благодаря предварително..
05.05.06
15:10
Виж кво пич тоя въпрос за упражнение за китки е меко казано глупав.Няма упрайнение за китки и е нещо нормално китките ти да не са дебели.Те по принцип са си тънки.
05.05.06
15:27
Китките?! Не можеш да ги регулираш.
Да нямаш предвид предмишницата? :shock:
[quote author=“Everything”]искам да ви попитам има ли някво упражнение или някфи витамини ли храна ли нещо с което да си увелича обема на китките на рацете... изглеждат ми много слаби а пък сам голям в тялото а китките ми малки се едно сам клиощав ... благодаря предварително..
Болят ли те или просто не ти харесва, че китките са ти малки??
Костите не се удежеляват туко така... и най-добре човек да не се опитва да го прави насилствено.
Упражнения за китки незнам да има, но за сметка на това има доста такива които ги ПРЕЦАКВАТ и то стабилно, така че внимателно какво правиш,
Дебелината на китките зависи от гена ти ако си с тънки кости китките неможе да са ти големи колкото на някои с по добър ген.
06.05.06
10:49
[quote author=“wolf_”]Дебелината на китките зависи от гена ти ако си с тънки кости китките неможе да са ти големи колкото на някои с по добър ген.
ДЕБЕЛИ КИТКИ = ДОБЪР ГЕН ??? Така ли ?!
:lol: :lol:
Абе то е близко до акъла че няма нито храна, нито тренировка, нито каквото и да е което да ти опраи китките. Аз също съм с дълги ръце и китките не са ми много големи само 18см обиколка. Огледай се и виж че повечето мъже имат “меки” китки. Иначе може да почнеш да праиш упражнения за лакът или коляно :lol: :lol: Мноо влиза :lol:
[quote author=“protein”][quote author=“wolf_”]Дебелината на китките зависи от гена ти ако си с тънки кости китките неможе да са ти големи колкото на някои с по добър ген.
ДЕБЕЛИ КИТКИ = ДОБЪР ГЕН ??? Така ли ?!
не точно :wink: просто това показва че костите са ти по дебели
Peace.
е рано или късно ще ти се оправят . не виждам от какво се притесняваш се пак основното са костите
самата кост не може да увеличиш но може да правиш упражнения които ти заздравяват сухожилията а оттам ще ти се удебели леко и китката. Прави предмишница , също така вдигай дъмбел с неотрален хват. В смисал се едно правиш предмишница с дъмбел но хвата да е неутрален. Така заякват сухожилията който са около китката и е вазможно и тя да стане по дебела (поне така мисля) успех!
16.05.06
00:06
Че много хубаво че китките ти са тънки, а тялото голямо.ако и ръцете са ти големи/както се подразбира/ значи ти е много добра пропорцията и не виждам смисъл да я разваляш :roll: