Без тренировки 2 месеца...

ST

08.05.06
12:31

Тренирал сьм близо 2 години и сега сьм спрял да тренирам за 2 месеца. Интересува ме до колко ще “спадна”? Не взимам добавки.
и за да непускам друга тема.... Онова нещо което рекламират по веистелешоп ” sauna bel ” мисля, че така се казваше немога да разбера дали ще ми свали мазнини навсякьде или само на корема и крьста? Знам че мазнините се свалят навсякьде и затова питам понеже там е се казва,че ” сваля мазнините на корема и крьста “
чао!  :P :)

08.05.06
12:36

От къде може да знаем колко ще спаднеш, да не сме гадатели?
Сауна белт не може да свали мазнини от никъде.

08.05.06
13:24

[quote author=”Петко К”]От къде може да знаем колко ще спаднеш, да не сме гадатели?
Сауна белт не може да свали мазнини от никъде.

тея колани са пълни глупости няма смисъл от тях

08.05.06
13:47

Ако спреш 2 месеца няма да е никак приятен ефекта ,100% ще свалиш някой и друг см ,както и сила.А щом си и без добавки :cry:

08.05.06
14:28

не може да се каже колко ще спаднеш, но определено ще загубиш размери и сила.това не трябва да те плаши понеже си тренирал 2 години и се предполага, че ще наваксаш загубеното по-бързо

RE

08.05.06
15:01

За мен ще загубиш размери, но не и сила. поне при мен става така. :wink:

08.05.06
19:42

То си е много просто. Ще загубиш форма най-кратко казано, дали в маса или сила, зависи от човека. Лично според мен ако не искаш да губиш нито едно от 2те прави сутрин обед и вечер по 20 лицеви. Дори и да има някав спад, тои ще бъде минимален. Пък и няма да се изпотиш кой знае колко с  60 лицеви. Казвам ти пък ти постъпи както искаш! ;-)

09.05.06
10:09

Не знам за 2 месеца, но аз лично, като пропусна 2 дни и имам чувството, че никога нищо не съм спортувал. Все едно съм, като изпит от някой вампир, а и ми е едно смотано и лениво такова, ужас. :roll:
Предполагам, че тия ми наблюдения са повече на психологическа основа(ставам кУкУ), ама кой ти казва. :?:

09.05.06
18:03

абе, хора, какви са тези паузи от по 2 месеца?! колкото и да си натоварен в ежедневието, все ще намериш време за 2-3 тренировки в седмицата. аз работя, уча в СУ и пак си тренирам 3-4 пъти седмично....
простотии от рода на “нямам време” просто са си тъпо оправдание за хората, които ги мързи да ходят на зала!!!

RE

10.05.06
18:57

[quote author=“gm_ivanov”]абе, хора, какви са тези паузи от по 2 месеца?! колкото и да си натоварен в ежедневието, все ще намериш време за 2-3 тренировки в седмицата. аз работя, уча в СУ и пак си тренирам 3-4 пъти седмично....
простотии от рода на “нямам време” просто са си тъпо оправдание за хората, които ги мързи да ходят на зала!!!

Верно е, но контузията е друго.там трябва да починеш да се възстановиш и тогава иначе лошо  :?

11.05.06
16:26

прав си,ако е контузия, е разбираемо. но при някои контузиите се получават главно от мързел, затова ти говоря:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1