Kreatin i Glutamin

08.05.06
18:04

значи вапроса ми е взех си креатин на Nutrim i гултамин на J&K и сега как трябва да ги пия кое парво и след преди тренировка КАК??? мерси предварително:)))

08.05.06
18:05

[quote author=“LuD_FeNn^”]значи вапроса ми е взех си креатин на Nutrim i гултамин на J&K и сега как трябва да ги пия кое парво и след преди тренировка КАК??? мерси предварително:)))

бате тва е толкова обсъждано земи потърси мързел

08.05.06
18:17

човече то4но за това всеки казва различно маина преди след и кое как само ми отг. мн 6те сум ти благодарен искам едно мнение ако може експертно!!!!!

08.05.06
18:35

[quote author=“LuD_FeNn^”]човече то4но за това всеки казва различно маина преди след и кое как само ми отг. мн 6те сум ти благодарен искам едно мнение ако може експертно!!!!!

еми аз в момента ги пия тия работи по следния начин :
правиш зареждаща доза 5 дни по 20 гр на ден на четири приема разделен
сутрин.преди и след и вечер през 4 часа да са приемите и после започваш на 2 приема по 5 гр преди и след трен ,а пък глутамина след тренировка и вечер по 5 гр
тва е като цяло няма нищо сложно и си купи една декстроза има в аптеките 500 гр е 1,50
за по-бърз транспорт на креатина и по-добро усвояване
преди трен приемаш 15-20 гр + креатина а след трен 40-50 гр+креатин+глутамин ок

08.05.06
18:38

човече само о6те не6ту в дните когато тренирам да пия ли пак или не ????мерсс

опа в дните когато не тренирам де сорка!!!

Групо нарушаваш правилата! Не пускай поредни постове, а ползвай “промени”. Не замествай букви с цифри.
manson

08.05.06
18:52

[quote author=“LuD_FeNn^”]човече само о6те не6ту в дните когато тренирам да пия ли пак или не ????мерсс

опа в дните когато не тренирам де сорка!!!

Групо нарушаваш правилата! Не пускай поредни постове, а ползвай “промени”. Не замествай букви с цифри.
manson

пиеш по един път и глутамина и креатина като не тренираш а дозата зареждащата няма да я прекъсваш докато не я свършиш до 5 ден

08.05.06
19:10

мерсиии :wink:

VE

22.05.06
15:41

а аз да попитам в същата насока след тренировка кое първо се взима, т.е. кое след кое се пие? аз слагам лъжицата с креатина в устата, преглъщам с вода, след това разтварям глутамина в една чаша с вода и пия. правилно ли е така  :roll:

22.05.06
23:15

[quote author=“vekatap”]а аз да попитам в същата насока след тренировка кое първо се взима, т.е. кое след кое се пие? аз слагам лъжицата с креатина в устата, преглъщам с вода, след това разтварям глутамина в една чаша с вода и пия. правилно ли е така  :roll:

Абе направо ги смесвай и двете във вода и пиеш даже и протеин ако имаш и него слагаш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1