ориз с пиле и царевица

IV

08.05.06
11:09

една рецепта :
200 гр пилешки гърди
100 гр. ориз
100 гр. царевица

Сварявате ориза после го  оставяте в гевгир измивате го и го оставяте да се изцеди докато приготвяте пилето.Пилето се приготвя като се нарязва на кубчета и го запържвате в много малко мазнина препочитане зехтин .Пържи се около 5 минути после добавяте ориза и царевицата може направо замразена да е слагате подправки на вкус и захлупвате отгоре тигана с чиния или капак от тенджера за 5 минути.И след това е готово.А можете да използвате риба тон от консерва вместо пиле.
И така за 10-15 минути готвене имате  40гр протеин 100гр. Въглехидрати  малко мазнини и около 800 калории.

AN

08.05.06
11:23

cool 8)

08.05.06
13:32

[quote author=“Animal”]cool 8)

хареса ми рецептата прилича ми на тва дето ям аз ризото с пиле и пак вътре в него има царевица
аз си го наричам ‘въглехидратна бомба’

PR

08.05.06
19:51

За де не пускам нова тема... Интересува ме Кафявия ориз се готви както обикновенния нали ? Има ли някаква разлика в приготвянето ?

08.05.06
21:10

Аз попринцип много обичам пилешко с ориз и до сега обаче не съм се сещал да сложа и царевица трябва да се получи нещо вкусно

IV

08.05.06
22:54

[quote author=“protein”]За де не пускам нова тема... Интересува ме Кафявия ориз се готви както обикновенния нали ? Има ли някаква разлика в приготвянето ?

доста голяама разлика има .Но на етикета трябва да пише знам че увира доста по трудно .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1