08.05.06
11:09
една рецепта :
200 гр пилешки гърди
100 гр. ориз
100 гр. царевица
Сварявате ориза после го оставяте в гевгир измивате го и го оставяте да се изцеди докато приготвяте пилето.Пилето се приготвя като се нарязва на кубчета и го запържвате в много малко мазнина препочитане зехтин .Пържи се около 5 минути после добавяте ориза и царевицата може направо замразена да е слагате подправки на вкус и захлупвате отгоре тигана с чиния или капак от тенджера за 5 минути.И след това е готово.А можете да използвате риба тон от консерва вместо пиле.
И така за 10-15 минути готвене имате 40гр протеин 100гр. Въглехидрати малко мазнини и около 800 калории.
08.05.06
11:23
cool 8)
08.05.06
13:32
[quote author=“Animal”]cool 8)
хареса ми рецептата прилича ми на тва дето ям аз ризото с пиле и пак вътре в него има царевица
аз си го наричам ‘въглехидратна бомба’
08.05.06
19:51
За де не пускам нова тема... Интересува ме Кафявия ориз се готви както обикновенния нали ? Има ли някаква разлика в приготвянето ?
Аз попринцип много обичам пилешко с ориз и до сега обаче не съм се сещал да сложа и царевица трябва да се получи нещо вкусно
08.05.06
22:54
[quote author=“protein”]За де не пускам нова тема... Интересува ме Кафявия ориз се готви както обикновенния нали ? Има ли някаква разлика в приготвянето ?
доста голяама разлика има .Но на етикета трябва да пише знам че увира доста по трудно .