09.05.06
14:46
има ли значение на колко години си за да зимаш добавки. аз сам на 16 и година и половина ходя . Първите месеци не зимах и пак ми растеше ръката много добре ама после спря . и сега си зимам протеин нали това е решението
09.05.06
14:57
Мисля, че на твоите години няма никакъв проблем да вземаш! :)
и аз съм на 16г ама си пия протеинче :wink: Те всички се водят хранителни добавки(прави си изводите).Няма никакъв проблем да пиеш протеин
и аз съм на 16г ама си пия протеинче :wink: Те всички се водят хранителни добавки(прави си изводите).Няма никакъв проблем да пиеш протеин
ridddick къде дигаш ( в русе ) аз съм на “Атлет”
18.05.06
22:33
аз съм на 15 и взимам гейнер,креатин,глутамин и трибулус
[quote author=“cskasandanski”]аз съм на 15 и взимам гейнер,креатин,глутамин и трибулус
ОЛе боже на 15 години взимаш всичко това??? ти да не искаш да станеш Менделеева таблица ??? Айде парвите 3 ги разбирам ма тоя трибулус на 15 гони не моа го проумя.
18.05.06
22:57
[quote author=“Obitax”][quote author=“cskasandanski”]аз съм на 15 и взимам гейнер,креатин,глутамин и трибулус
ОЛе боже на 15 години взимаш всичко това??? ти да не искаш да станеш Менделеева таблица ??? Айде парвите 3 ги разбирам ма тоя трибулус на 15 гони не моа го проумя.
И аз не знам защо му е трибулуса :roll:,но той си знае.Другите добавки няма проблем да ги взима,нищо няма да му стане,не че от трибулуса ще му стане нещо,ама все пак :wink:
19.05.06
12:20
На тая възраст тестостерона ти трябва да лети в небето, за какво ти е трибулус?!? Бях чел, че и креатина не се препоръчва под 16 години, ама там вече не знам. За другото няма проблем.
19.05.06
17:40
[quote author=“Ultima Ratio”]На тая възраст тестостерона ти трябва да лети в небето
Тестостеронът лети, ама друг път. Ако това беше вярно, седмокласниците щяха да разхождат с по 45-50 ръце.
А иначе и аз съм съгласен, че до 22-23 примерно трибулуся няма ефект особен, ако няма някакви нарушения. Просто трибулуса качва естественото производство.
Моето лично мнение е че повишаването на нивото на тостестерон в кръвта нож с две остриета. Има няколко механизма чрез които тялото поддрържа нивото на тостестерон и на естроген. Съотношението при мъжете да речем е 10/1. Когато повишим с 30% нивото на тостестерона се задеиства един от тези механизми при които започва синтезиране на естроген докато се въстанови пропорцията. Резулатата са многото странични ефекти от завишеното ниво на естроген.
пп. Има препарати за спиране синтеза на естроген но цялата работа е една боза и тъпчене с тонове хапчета не си струва
20.05.06
12:45
[quote author=“stoyan_89”]Моето лично мнение е че повишаването на нивото на тостестерон в кръвта нож с две остриета. Има няколко механизма чрез които тялото поддрържа нивото на тостестерон и на естроген. Съотношението при мъжете да речем е 10/1. Когато повишим с 30% нивото на тостестерона се задеиства един от тези механизми при които започва синтезиране на естроген докато се въстанови пропорцията. Резулатата са многото странични ефекти от завишеното ниво на естроген.
пп. Има препарати за спиране синтеза на естроген но цялата работа е една боза и тъпчене с тонове хапчета не си струва
Мога да ти кажа че няма грам странични ефекти понеже сам пил и преди
ама ти квото искаш си мисли нито чак пък толкова голям ефект
20.05.06
20:41
Това, че имаш висок тестостерон, изобщо не е гаранция за мускулен растеж. Ако в кръвта ти няма достатъчно количество аминокиселини, все тая, пък ако ще не трибулус, ами чист тестостерон да приемаш.