09.05.06
17:37
Ами аз тежа 62кг. 179 висок. Занимавам се с фитнес от близо година.Преди 2 дена един познат полицай ми подари UNIVERSAL AMINO 2700. Искам да ви попитам имам ли нужда да го приемам това и точно как се приема. Аз тай или иначе няма да ги хвърля...
обърнах се точно към вас, защото отвсякъде натук ме насочват и казват, че има хора дето са много в нещата.Ще се радвам ако ми помогнете
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:25.
09.05.06
17:43
напиши AMINO 2700 във форума и ще разбереш!!!!
Кажи му по-често да ти прави такива подаръци,само полза можеш да имаш от аминокиселиниет,още повече,че си само 62 килограма.
09.05.06
18:34
Да но не и точно от тези....по скоро трябваше да напишеш че са ти подарили Аминокиселини:JK-Amino 2700 :lol: :wink:
по въпроса - пии си по 5 преди и 5 след тренировка. може и по повече.зависи от тренировката и какво друго пиеш
[quote author=“FRANKO1”]по въпроса - пии си по 5 преди и 5 след тренировка. може и по повече.зависи от тренировката и какво друго пиеш
КАКВИ СА ТИЯ 10 на ден че и повече... :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :shock: :shock: Ако са на UNIVERSAL AMINO 2700 2 преди и 2 след са му напълно достатъчни при нормални тренировки...
10.05.06
00:07
[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“FRANKO1”]по въпроса - пии си по 5 преди и 5 след тренировка. може и по повече.зависи от тренировката и какво друго пиеш
КАКВИ СА ТИЯ 10 на ден че и повече... :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :shock: :shock: Ако са на UNIVERSAL AMINO 2700 2 преди и 2 след са му напълно достатъчни при нормални тренировки...
Абе чак 5 + 5 са много, ама 2 + 2 са много малко, нищи, че така пише на кутията. Един прием 3 преди и 3 след трен и 3 преди лягане е най-удачно.
10.05.06
17:11
добре разбрах ви за пиянето направих си изводи горе доло по колко да пия.А ся един друг наистина сериозен въпрос.Има ли некви странични ефекти от туй нещи и може ли да ми навррени по някаккъв начин ???
може да се окосмиш,да ти се появи акне,да ти се прецака черния дроб,да ти се подуята ташаците лицето или може да хванеш рак :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Хах майтап си правя ако си пиеш всичко нормално и не взимаш някакви огромни дози би трябвало да нямаш никакви проблеми :wink:
11.05.06
23:23
ami shte piq 2 predi i 2 sled nito sa mnogo malko nito sa mnogo nadqvam se da ne se preeba samo
Моля, пиши на кирилица.
manson
11.05.06
23:33
[quote author=“neshtodrugo”]ami shte piq 2 predi i 2 sled nito sa mnogo malko nito sa mnogo nadqvam se da ne se preeba samo
Ако ги пиеш така , нямаш проблем.
ПП:А вие какви са тия дози където му ги преписвате, той е 62 кг.Дозите за всички добавки се събразяват с теглото, ако някой не знае :wink:
11.05.06
23:37
Айде и аз да пусна тотото - 3 преди трен и 3 след. Може и 2 преди трен и 3 след трен. Повече няма смисъл.
[quote author=“realityman”][quote author=“neshtodrugo”]ami shte piq 2 predi i 2 sled nito sa mnogo malko nito sa mnogo nadqvam se da ne se preeba samo
Ако ги пиеш така , нямаш проблем.
ПП:А вие какви са тия дози където му ги преписвате, той е 62 кг.Дозите за всички добавки се събразяват с теглото, ако някой не знае :wink:
Зависи и от тренировките