Вещо мнение по моя проблем

09.05.06
17:37

Ами аз тежа 62кг. 179 висок. Занимавам се с фитнес от близо година.Преди 2 дена един познат полицай ми подари UNIVERSAL AMINO 2700. Искам да ви попитам имам ли нужда да го приемам това и точно как се приема. Аз тай или иначе няма да ги хвърля...
обърнах се точно към вас, защото отвсякъде натук ме насочват и казват, че има хора дето са много в нещата.Ще се радвам ако ми помогнете

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:25.

напиши AMINO 2700 във форума и ще разбереш!!!!

09.05.06
18:17

Кажи му по-често да ти прави такива подаръци,само полза можеш да имаш от аминокиселиниет,още повече,че си само 62 килограма.

IN

09.05.06
18:34

Да но не и точно от тези....по скоро трябваше да напишеш че са ти подарили Аминокиселини:JK-Amino 2700 :lol:  :wink:

09.05.06
20:08

по въпроса - пии си по 5 преди и 5 след тренировка. може и по повече.зависи от тренировката и какво друго пиеш

10.05.06
00:06

[quote author=“FRANKO1”]по въпроса - пии си по 5 преди и 5 след тренировка. може и по повече.зависи от тренировката и какво друго пиеш

КАКВИ СА ТИЯ 10 на ден че и повече... :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :!:  :!:  :shock:  :shock: Ако са на UNIVERSAL AMINO 2700 2 преди и 2 след са му напълно достатъчни при нормални тренировки...

SP

10.05.06
00:07

[quote author=“DOUBLE_B”][quote author=“FRANKO1”]по въпроса - пии си по 5 преди и 5 след тренировка. може и по повече.зависи от тренировката и какво друго пиеш

КАКВИ СА ТИЯ 10 на ден че и повече... :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :!:  :!:  :shock:  :shock: Ако са на UNIVERSAL AMINO 2700 2 преди и 2 след са му напълно достатъчни при нормални тренировки...

Абе чак 5 + 5 са много, ама 2 + 2 са много малко, нищи, че така пише на кутията. Един прием 3 преди и 3 след трен и 3 преди лягане е най-удачно.

10.05.06
17:11

добре разбрах ви за пиянето направих си изводи горе доло по колко да пия.А ся един друг наистина сериозен въпрос.Има ли некви странични ефекти от туй нещи и може ли да ми навррени по някаккъв начин ???

10.05.06
18:19

може да се окосмиш,да ти се появи акне,да ти се прецака черния дроб,да ти се подуята ташаците лицето или може да хванеш рак  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  Хах майтап си правя ако си пиеш  всичко нормално и не взимаш някакви огромни дози би трябвало да нямаш никакви проблеми :wink:

11.05.06
23:23

ami shte piq 2 predi i 2 sled nito sa mnogo malko nito sa mnogo nadqvam se da ne se preeba samo

Моля, пиши на кирилица.
manson

RE

11.05.06
23:33

[quote author=“neshtodrugo”]ami shte piq 2 predi i 2 sled nito sa mnogo malko nito sa mnogo nadqvam se da ne se preeba samo

Ако ги пиеш така , нямаш проблем.
ПП:А вие какви са тия дози където му ги преписвате, той е 62 кг.Дозите за всички добавки се събразяват с теглото, ако някой не знае :wink:

Айде и аз да пусна тотото - 3 преди трен и 3 след. Може и 2 преди трен и 3 след трен. Повече няма смисъл.

12.05.06
16:37

[quote author=“realityman”][quote author=“neshtodrugo”]ami shte piq 2 predi i 2 sled nito sa mnogo malko nito sa mnogo nadqvam se da ne se preeba samo

Ако ги пиеш така , нямаш проблем.
ПП:А вие какви са тия дози където му ги преписвате, той е 62 кг.Дозите за всички добавки се събразяват с теглото, ако някой не знае :wink:

Зависи и от тренировките

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1