Ген...

ST

10.05.06
12:33

Може ли да имаш ген на гьрба и гьрдите и да качваш маса много бьрзо а в сьщото време рьцете да не са с добра пропорция спрямо гореспоменатите мьскули? И ако е вьзможно какво да направя по вьпроса? да наблягам ли или точно обратното ( в смисьл да не ги претоварвам изобщо )?
чао  :wink:  :wink:

10.05.06
13:47

Може, трябва да акцентираш на ръцете.

10.05.06
14:16

[quote author=“kao”]Може, трябва да акцентираш на ръцете.

аз пък сам обратното гръб ръце и рамо растат само гърди трудно се правят

IN

10.05.06
14:23

Аз пък гръб,гърди и рамо растат,но от ръцете не съм доволен никога... :wink:

10.05.06
14:31

Мене ръцете и краката ми вървят много добре :) Гърба малко го няма но...

10.05.06
14:33

При мен пък гърба си ми е ген,а гърдите са много много зле  :cry:

10.05.06
14:37

[quote author=“murdera”]При мен пък гърба си ми е ген,а гърдите са много много зле  :cry:

11.05.06
10:57

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“kao”]Може, трябва да акцентираш на ръцете.

аз пък сам обратното гръб ръце и рамо растат само гърди трудно се правят

аз пък съм обратното  гърди  рамо и ръце растат само гръб трудно се прави. :)

Ами като сме почнали да спамим и аз да се включа.

ST

17.05.06
09:27

значи е такьв случей да наблегна на рьцете? Как по точно ? Да ги тренирам по 2 пьти в седмицата или как да го направя ? Какви упражнения да правя? То в сьщност не са ми малки рьцете но гьрба е прекалено голям и изглежда тьпо.... трябва да кача и аз някоя снимчица  :?  :)

17.05.06
14:01

[quote author=“StronG™”]значи е такьв случей да наблегна на рьцете? Как по точно ? Да ги тренирам по 2 пьти в седмицата или как да го направя ? Какви упражнения да правя? То в сьщност не са ми малки рьцете но гьрба е прекалено голям и изглежда тьпо.... трябва да кача и аз някоя снимчица  :?  :)

Ами аз акцентирам на ръцете като ги правя в един ден и преди ръцете имам 2 дена почивка , а след ръцете 1 ден почивка.

18.05.06
00:33

аз пък си вдигам килата които вдигам за всяка една мускулна група, но видим ефект засега виждам при ръцете. И другите сигурно са се подобрили но не си личи...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1