Интересно ми е колко от вас ползват отстъпки

09.05.06
08:29

Интересно ми е колко от вас ползват отстъпки при пазарането на различни спортни стоки (хранителни добавки дрехи и т.н.).При кои продукти ползвате?Бихте ли се възползвали ако имахте възможност.И понеже аз започвам темата нека аз да отговоря.Ползвам 7% отстъпка от всичко което се продава в магазин Жълто във Варна.Ползвам ги без никакви уговорки със собственика и т.н. просто съм собственик на една карта с която Жълто имат договор.
Благодаря за вниманието.

ivan.shishmanov, не ползвам, но разбира се, че бих се възползвам ако имам тази възможност. Аз си пазарувам от Търново и ми се е случвало отстъпка да имам, но е рядка практика(да не казвам никога)  :cry:

09.05.06
20:12

що пара съм строшил в един и същи магазин в бургас, но и стотинка отстъпка не са ми направили до момента.естествено, че бих се възползвал, ако ми дават. :)

10.05.06
22:01

Аз лично 0 % да ве кажа - % с тия алчни търговци

10.05.06
23:11

Аз 5% мога да ползвам, ама се отказах защото и без това рядко ползвам добавки. За 2006г. съм оставил 50 кинта за един креатин и една декстроза...

RE

11.05.06
00:23

Аз не ползвам отстъпки, ама вземам някой продукти на по ниска цена и пак е нещо :wink:

[quote author=“realityman”]Аз не ползвам отстъпки, ама вземам някой продукти на по ниска цена и пак е нещо :wink:

Е то това пак е вид отстъпка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1