07.05.06
21:40
Смъкнах още някой килограм и се наложи да коригирам диетката :)
http://img344.imageshack.us/img344/3281/emzonvd0wh.jpg
Въглехидратите - мисля да ги държа около 55-60гр, но не е проблем да вдигна до 72гр.
Имам и няколко въпроса.
В дните, в които съм в залата удачно ли е да разместя чушката с извара и яйцата с овесените ядки(да имам малко повече енергия) ?
Протеина сутрин преди кардиото - там ли му е мястото ? (има 3гр въглехидрати)
—-
Последно, на колко дни да зареждам, пробвал съм на 7 и на 14 дена?
В зареждащия ден въглехидратите се вдигат за сметка на протеина, но пак трябва да съм на отрицателен кал. баланс.
Темата беше редактирана от emzo на 25.03.07 12:54.
Според мен е добре . И аз съм на НВД от 2 седмици и съм още в начиаещите и не мога да ти дам савети . Но направими впечетление Извара с чушка какви чушки . Щото като ям само извара е отвратително и се чудя с какво да смесе ся , че да не е толкова гадно.
07.05.06
22:50
най-доброто взимаш изварата добавяш няколко супени лъжици кисело мляко нарендваш краставица може още и ситно нарязана чушка бъркаш сместа и става екстра.
07.05.06
23:39
сега ще ти кажа как аз си правя изварата и става перфектна за мазане на филийка доста вкусно
в едно съдче слагаш изварата слагаш майонеза,чесън,червен и черен пипер и бъркаш и става просто перфектно
както казах за мазане на филийка
много добро нвд бий казал ако вкарваш и рибка някой път на мястото на месото екстра ще е
Мда, предвидил съм я и рибата, просто това е за един ден.
Някой нещо да каже за въпросчетата ?
Много ми хареса диетата ти. Аз лично бих хапнал с чушката и изварата примерно 100гр варен ориз , не вярвам толкова да ти навреди на НВД-то :roll: .
[quote author=“DirtyandNasty”]сега ще ти кажа как аз си правя изварата и става перфектна за мазане на филийка доста вкусно
в едно съдче слагаш изварата слагаш майонеза,чесън,червен и черен пипер и бъркаш и става просто перфектно
както казах за мазане на филийка
Ти хубаво си правиш изварата така, ама прочетели, че emzo е на НВД? Каква е тая майонеза :roll:
Като стана пия кафе, сок от лимон & 30 гр сурватка. Първо ми е силовата тренировка. След като тя приключи вземам още 30 гр сурватка и започвам с кардиото. 2 часа след като съм приключил с колелото не ям за да продължи горенето на мазнини. Мисля че сурватката не е проблем...
Успех с НВД-то :wink:
[quote author=“red”]Аз лично бих хапнал с чушката и изварата примерно 100гр варен ориз , не вярвам толкова да ти навреди на НВД-то :roll: .
Да няма да навреди(100гр - 20-30гр carbs), но мисля да огранича въглехидратите, но ако взема да каталясвам ще добавя и ориза т.к. и ще минавам на 4 дневен сплит.Конкретно ме интересува размяната на чушката с извара и яйцата с овесените ядки.
Изключително много ми хареса диетата...
Само ако можеш да добавиш някъде около обяд ядки и да приемаш поне по 1 плод на ден ще е добре...
08.05.06
15:49
Много е добър режима. Мисля само, с цел да не губиш много мускули, малко въглехидрати след тренировка - 10-20гр.
08.05.06
21:50
Попринцип това там дето ти е като закуска овесени ядки и мед самостоятелно не е много добре май за диетката... би било добре да се добавят белтъчини
[quote author=“M_U_T_O”]... би било добре да се добавят белтъчини
Ами ако имаш предвид приема на въглехидрати да е с белтъчини - овесените ядки имат 10гр белтъчини в случая.
Аз пак да питам - в зареждащия ден въглехидратите се вдигат за сметка на протеина, но пак ли трябва да съм на отрицателен кал. баланс ?
[quote author=“emzo”][quote author=“M_U_T_O”]... би било добре да се добавят белтъчини
Ами ако имаш предвид приема на въглехидрати да е с белтъчини - овесените ядки имат 10гр белтъчини в случая.
Аз пак да питам - в зареждащия ден въглехидратите се вдигат за сметка на протеина, но пак ли трябва да съм на отрицателен кал. баланс ?
Мисля че протеина не се пипа, само увеличаваш въглехидратите.
Аз имам 1 въпрос малко извън темата, за което се извинявам, а именно: от къде мога да си купя Whey On в рамките на София и за какви пари съответно...
И още 1 въпрос, този път по темата - може да е леко неадекватен - къде намираш съдържанието на отделните продукти, които консумираш и съответстващите им енергийни стойности. (Освен на опаковките :twisted:)
Благодаря предварително!
Иначе като гледам самата диета, въглехидратите са ти около 15-16%, сметнато на око, което до колкото съм информиран (а то е малко), е добре! :)
emzo, като цяло и на мен НВД-то ти ми харесва. Единственото, което бих променил е да сложа протеина след кардиото. По - добре е карио тренировката да е на гладно, понеже нивата на инсулин са ниски (но това мисля Че го ЗнаеШ и сам :wink: ) . ИнаЧе е трепаЧ, смятам Че добре Ще ти се отраЗи. :)
Успех!