11.05.06
15:03
на 17 години съм .... и се чуда дали има смисал да го к-вам ? ....
четох във форума ... за страничните действия ... но примерно пъпки по лицето могат ли да излезат със него?
11.05.06
15:14
[quote author=“STRATEG”]на 17 години съм .... и се чуда дали има смисал да го к-вам ? ....
четох във форума ... за страничните действия ... но примерно пъпки по лицето могат ли да излезат със него?
в никакъв случай,най-много да хоиш с надървен през цялото време амо лошо ли е ахха
ако на 17 имаш недостиг на тестостерон, как ще я караш на 30+ :wink:
според мен нямаш нужда от трибулус
11.05.06
16:17
На тази възраст -Не !
[quote author=“STRATEG”]на 17 години съм .... и се чуда дали има смисал да го к-вам ? ....
Трибестан-а няма странични действия.... освен ако ерекцията я имаш за такава ;)
Но на 17г. би трябвало все още собственото ти производство да е доста голямо, а можеш да си сигурен, че ако от това ти избиват пъпки с допълнително тестостерон ще ти избият още повече... :!:
25.05.06
19:27
[quote author=“realityman”]На тази възраст -Не !
Има си други добавки, а и достатъчно пилета на тоя свят, че да пиеш трибестан на 17.
25.05.06
19:34
a aз такмо си мислех да го комбинирам с крееатин и да си врътна един цикъл ама съм на 16 :wink:
Ае вие 18< годишните направо ме разсипвате.... при вас се иска само да ядете, к’ви Креатин-и и Трибестани.... направи си богато на протеини, витамини и минерали хранене и гледай как ше растеш... виж кат станеш на 22-3 тогава гледай към допълнителните ефекти... На твоите години тялото ти усвоява де що види, щото растеш... :)