Разширен стомах... какво да се прави ?

03.05.06
23:00

Значи от 10-тина дена съм на НВД и кардио .. и тренировъчен план за понижаване на мазнини
Които имам само в областа на корема и отстрани паласките..
Вече се личат горните плочки и каналчето им.. но изглежда, че порблема е по зъл..
Корема ми поиздут.. дори и да спадна всички мазнини ще стърчи и това
ме вбесява.. искам полсък корем..
От няколко месеца насам.. да кажем 4-5 съм пил газирано доста рядко.. по 5-10 пъти в месеца..
при положение, че преди това е било всеки ден..
Бира не пия.. изобщо.

Та кажете какво да правя ?

за някакви вакумки четох..
пък разделно хранене .. пък на 5-6 приема.. пък нзм що

кажете сега вие :)

03.05.06
23:14

Oт личен опит - чести приеми на храна (малки количества), иска много време(зависи колко ти е разширен де ...)

PS

04.05.06
00:21

да иначе и аз се чуствам малко “раздут” но незнам от нвд-то ли е?

04.05.06
09:35

3 пъти на ден по 10 мин гигантски серии за коремна преса

PS

04.05.06
15:36

[quote author=“dido_2005”]3 пъти на ден по 10 мин гигантски серии за коремна преса

:?:
амм...кво е гигантски? :roll:

04.05.06
19:16

[quote author=“psixar”][quote author=“dido_2005”]3 пъти на ден по 10 мин гигантски серии за коремна преса

:?:
амм...кво е гигантски? :roll:

4-6 упражнения за една и съща мускулна  група изпълнени последователно в блок  с по-големи или по-малки почивки между тях

07.05.06
18:02

Стомаха се прибира с по-малко ядене, логично.
Taka e при мен.

10.05.06
21:39

окей ще се постарая.. :)
след 1-2 месеца ще постна снимки..
или да не се надявам за толкова време да го прибера ?

PS

10.05.06
22:45

[quote author=“ManobroW”]Стомаха се прибира с по-малко ядене, логично.
Taka e при мен.

на мен от по-малко ядене ми се подува :!:  :?:
или поне така мисля...ами ям например една краставица 3 жълтъка и някво месо...и след час два съм гладен...и корема ми е леко издут... :roll:

11.05.06
14:49

Husk Пробвай с него засища , а няма почти никакви калорий, и здраво НВД + 3 пати на ден по 10 мин гигантски серии. Пробвай с вдигане на крака 30 повторения вдигане на торса 30 повторения и дунавски вълни 30 повторения почиваш 30 секунди до 1 минута и и отново :) так а3- 4 гигантски серии. Успех

RE

11.05.06
16:21

[quote author=“ManobroW”]Стомаха се прибира с по-малко ядене, логично.

малки количества, но често !

DC

02.05.07
20:53

Знаете ли ... чета темата и беснея направо ...
Познавам хора , който не спазват кой знае каква диета , буквално се тъпчат като  свине пред Коледа и имат релефен и най важното плосък корем...Нямат проблеми от типа на “корема ми е надут” или “как да махна излишните мазнини ...”
Не знам ...завиждам им ... и то не много благородно !

02.05.07
21:47

казано от Don Corleone на 02.05.07, 20:53:

Познавам хора , който не спазват кой знае каква диета , буквално се тъпчат като  свине пред Коледа и имат релефен и най важното плосък корем...Нямат проблеми от типа на “корема ми е надут” или “как да махна излишните мазнини ...”

Метаболизъм ...  :roll:

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 02.05.07 21:48.

04.05.07
23:21

на мен корема ми  е добре ям си ма не се подува много ма имам леко мазнини иначе горните 4 плочки са много изпъкнали и има бая релеф та като махна мазнините нз кво ще стане сигурно ще изпъкнат и долните плочки

SP

05.05.07
09:30

казано от Don Corleone на 02.05.07, 20:53:

Да ама тия хора за да направя 40 ръка се мъчат много години.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1