Ядене до обед

09.05.06
14:21

Сутрин по принцип ставам и до към 8 ям 4 филии с не6то и после в даскало си зимам една закуска . Само една защото пазя пари за протеин . Е въпроса ми е струва ли ви се малко ? (се пак парите ги пазя за протеин !) :roll:

09.05.06
14:43

Вместо да си пазиш парите за протеин, дай ги за хубава храна (месо, яйца). Мускули с хляб и кифли не се правят.

10.05.06
10:59

[quote author=”Петко К”]Вместо да си пазиш парите за протеин, дай ги за хубава храна (месо, яйца). Мускули с хляб и кифли не се правят.

точно така, сутрин за закуска си земи овесени ядки яйца мляко извара.Тези продукти не са скъпи и са богати на полезни хранителни вщества.

Успех

10.05.06
14:57

ами аз овесени ям . Но явно трябва да мина и на повече месо наистина с кифли не се правят мускули

10.05.06
16:52

[quote author=”Петко К”]Вместо да си пазиш парите за протеин, дай ги за хубава храна (месо, яйца). Мускули с хляб и кифли не се правят.

да добавим и мазни банички с цвик не е за предпочитане както един мой приятел хапва  8)

10.05.06
17:17

[quote author=“ILIA”][quote author=”Петко К”]Вместо да си пазиш парите за протеин, дай ги за хубава храна (месо, яйца). Мускули с хляб и кифли не се правят.

да добавим и мазни банички с цвик не е за предпочитане както един мой приятел хапва  8)

e баничките отдавна съм ги оставил

10.05.06
21:42

Е да питам аз, примерно чистя подкожна мазнина и само за 2 дни ако си променя хранителния режим веднага се натрупва пак подкожна мазнина, а имам един приятел 2мата дигаме тои яде по 5 баници на ден и пак е по-чист от мене, пък аз се лишивам и кво ли не прая. Само на метаболизма ли се дължи това ?

11.05.06
12:29

[quote author=“StronG_BoY”]Е да питам аз, примерно чистя подкожна мазнина и само за 2 дни ако си променя хранителния режим веднага се натрупва пак подкожна мазнина, а имам един приятел 2мата дигаме тои яде по 5 баници на ден и пак е по-чист от мене, пък аз се лишивам и кво ли не прая. Само на метаболизма ли се дължи това ?

Абсолютно индивидуално е. Питай го този, дето яде по 5 баници на ден и не е мазен, как качва маса  :wink:
А иначе сутринта до 12-1 е най подходящо за кифлите и баничките. Skip особено ако качваш трудно не виждам защо трябва да ги избягваш.

11.05.06
17:02

[quote author=“Sparrow-Hawk”][quote author=“StronG_BoY”]Е да питам аз, примерно чистя подкожна мазнина и само за 2 дни ако си променя хранителния режим веднага се натрупва пак подкожна мазнина, а имам един приятел 2мата дигаме тои яде по 5 баници на ден и пак е по-чист от мене, пък аз се лишивам и кво ли не прая. Само на метаболизма ли се дължи това ?

Абсолютно индивидуално е. Питай го този, дето яде по 5 баници на ден и не е мазен, как качва маса  :wink:
А иначе сутринта до 12-1 е най подходящо за кифлите и баничките. Skip особено ако качваш трудно не виждам защо трябва да ги избягваш.

мда наистина е до гена . Той голяма роля има

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1