Пътеводител на фитнес залите

Темата е заключена.

14.04.06
21:57

Въпреки, че има тема “Кой в коя зала тренира” аз предлагам в тази тема да направя списък на фитнес залите във всеки град(като за това ще очаквам информация от Вас колеги билдери) със по-подробна информация за всяка зала - име,адрес(по възможност ако има някаква по-известна сграда или място до нея),общо разположение и вид на залата(просторна,средна,малка и т.н.), състояние и количество на техниката вътре,допълнителни екстри(солариум, сауна, масажисти), работно време и цени(единично посещение, абонаментни карти),интензитет на посещаемост(в кои часови зони е най-посещавана залата и в кои не),снимки на залата(да се добие и една визуална представа). Опитай те се да отговаряте със най-много детайли(не ви задължавам просто ще е по-добре но кой колкото може и малкото помощ е помощ) за да се получи една наистина добра тема със много информация която да бъде в помощ на хора който им предстой посещение в друг град и биха желали да не си прекасват тренировките, а и също така за кандидат билдерите който искат да си изберат зала. Ако модераторите смятат, че темата се дублира със “Кой в коя зала тренира” нека я изтрият. Ако нямат нищо против нека започваме.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.10.07 07:34.

14.04.06
21:58

БУРГАС:

1. Фитнес център ”Джимбо” 1

а)адрес: ул. “И.Макариополски” №7 (до бившия Икономически  Техникум)

б)общо за залата: залата е много просторна, състои се от зала за тренировки, зала за аеробика където има и боксова круша, фоайе със бар. Самата зала за тренировки се проветрява добре(една от стените е изцяло в прозорци) и е добре осветена през деня. Има телевизор на който почти през цялото време е пуснат канал Discovery. Музиката е повечето пъти от радио, понякога някое CD.

в)техника: всичката техника е на Oxide - 2 велоаргометъра, 2 степера, 2 пътечки, калф машина, машина за коремни преси, машина за лег преси, пек-дек, долен скрипец, две пейки за коремни преси(наклонена и хоризонтална), кросовър машина, 4 лежанки(2 за лег, 1 за полулег и 1 за доленлег), уред за раменни преси, вертикален скрипец, машина за трицепс/бицепс, пейка за скатово разгъване, смит машина(лег,полулег,раменни преси,клек), пейка за хиперекстензии, катерушка за кофички-набирания-свиване на крака от вис, машина за бедрено сгъване, машина за бедрено разгъване. Богат асортимент от тежести и дъмбели. Качеството на техниката е много добро.

г)екстри: фитнес центъра разполага със сауна, солариум и масажисти. Всяка съблекалня е оборудвана със душове и метални шкафчета. Във основната зала има мини-сейфчета за телефони и други ценности който носите със себе си.

д)работно време: понеделник до събота от 07:00 до 21:00; неделя от 09:00 до 20:00 часа

е)цени: единично посещение - 5лв.; карта за 16 тренировки - 55лв.

ж)натовареност на залата: сутрин изключително спокойно, около обяд леко увеличение на посещаемоста, вечер като всяка зала.

ВАРНА:

1. Фитнес ”Спортен клуб Релакс 2000”

а)адрес: кв.”Възраждане” до бл.52

б)общо за залата: Не голяма зала, със уреди самоделки, но сравнително добри.

д)работно време: от 9 до 21 часа всеки ден

е)цени: единично посещение - 1 лв, карта за месец - 14лв.

ж)натовареност на залата: сравнително спокойно през деня

ПЛЕВЕН:

1. Фитнес ”Кронос”

е)цени: единично посещение - 3лв., карта за 12 тренировки - 18лв., месечна карта - 20лв.

2. Фитнес ”Атлетико”

е)цени: единично посещение - 2лв., месечна карта - 22лв.

3. Фитнес ”Кронос” (на Сторгозия)

е)цени: единично посещение - 2лв., месечна карта - 16лв.

4. Фитнес ”Лайф”

е)цени: месечна карта - 25лв.

ПЛОВДИВ:

1. Фитнес “Total Sport Fitness & Squash”

а)адрес: ул. “Екзарх Йосиф” №13

г)екстри: всички екстри

е)цени: единично посещение - 5лв.

з)за повече информация: 032 / 625 151

2. Фитнес ”Комплекс Даикс”

а)адрес: ул. “Димитър Талев” №75А

з)за повече информация: 032 / 670 674

3. Спортен клуб ”Масъл арт”

а)адрес: ул. “Беласица” №45

б)общо за залата: Доста тясно

г)екстри: масаж и сауна

е)цени: единично посещение - 2лв.

з)за повече информация: 032 / 626 576

ж)натовареност на залата: Почти винаги пълна

4. Фитнес зала “Alliance”

а)адрес: ул. “Васил Априлов” №7

з)за повече информация: 032 / 643 333

5. Фитнес център ”Вестра”

а)адрес: ул. “Булаир” №26

з)за повече информация: 032 / 642 605

6. Фитнес център ”Перла”

а)адрес: ул. “Иван Вазов” №94

з)за повече информация: 032 / 642 448

7. Фитнес център ”Пловдив”

а)адрес: ул. “Лейди Странгфорд” №4

з)за повече информация: 032 / 238 341

8. Фитнес център ”Симфония”

а)адрес: ул. “Авксентий Велешки” (срещу Тра-ла-ла)

9. Фитнес ”Херкулес”

а)адрес: новите хангари на Грената база

б)общо за залата: Доста “хард” спартанска зала без екстри

е)цени: единично посещение - 1лв.

ж)натовареност на залата: Почти винаги празна

10. Фитнес център ”АПОЛОН”

а)адрес: до стадион Лаута

б)общо за залата: много добро съоражение. Просторна зала няма никаква бутаница.

г)екстри: сауна

е)цени: единично посещение - 3лв.

ж)натовареност на залата: Спокойна зала само в петък е по-пълно.

СОФИЯ:

1. Фитнес център ”Младост”

а)адрес: ж.к. “Младост“1, бл.1”Д”

б)общо за залата: фитнес залата е просторна, с големи витринни прозорци, а освен това едната от стените й е аквариум, чието присъствие Ви пренася сред истинска природна картина. Температурата във фитнес залата се поддържа от професионална вентилационна и климатична инсталация. Пред всеки кардио уред  има персонален телевизионен монитор, което позволява всеки клиент сам да избира предпочитана от него програма, без да се съобразява с желанията на останалите.

в)техника: техниката е на Oxide голямо разнообразие от уреди за всяка мускулна група и доста за кардио.

г)екстри: аеробика, каланетика, йога-стречинг, модерни танци, точков масаж, кабинет по диетология, консултативен кабинет, масаж, сауни, парна баня, джакузи, мощни солариуми, антицелулитни процедури, козметичен салон.

д)работно време: понеделник до петък от 07:00 до 23:00 часа;
събота и неделя от 09:00 до 23:00 часа

е)цени: единично посещение - 6лв.; карта за 12/24/40 тренировки - 60/95/140 лв.

ж)натовареност на залата: сравнително натоварена зала

з)за повече информация: http://www.fitnessmladost.com/

2. Фитнес “VIP”

а)адрес: ж.к. Стрелбище,  ул. Хайдушка гора(близко до Фитнес “The Gym”).

б)общо за залата:

в)техника: Уреди на Technogym, 3 за кардио

г)екстри: сауна, солариум, джакузи

д)работно време:

е)цени: единично посещение - 5лв.; карта за 10 тренировки - 40лв.

ж)натовареност на залата: изключително спокойна зала, идеална за хора предпочитащи да тренират сами; спокойно дори и вечер.

п.п Mомчета отново съм на линия така че пускайте инфо за фитнес залички, а аз ще ги добавям тука. И отново ако не сте съгласни с нещо от написаното или имате да добавите нещо казвайте.

15.04.06
01:50

Напротив темата е интересна - нека всеки сподели в коя зала тренира и какво му е мнението за залата... по този начин ще се получи една характеристика на залите която би била полезна ако някой си търси подходяща зала..

Правя темата важна..

15.04.06
09:31

Ми аз допреди тренирах във настоящата тема...”Фитнес център Младост” - от там доста доволен бях...Уредите не си ги спомням като марка...Жан нещо си....както и да я погледнеш е на ниво залата - голямо разнообразие от уреди за всяка мускулна група и доста кардио......кофтито е понякога, че трябва да се редувате с някой на уред(най-често на скрипец) и е тъпо...Примерно си си намислил някакви упражнения в някаква последователност и изведнъж се окаже, че на следващия ти уред има три маймуни на клона и трябва да прескачаш на по следващото упражнение и после да се връщаш...на мен не ми допадаше...Иначе доста мацки има заради кардиото и секцията с уреди за от кръста надолу:)
повече инфо за цени и т.н. - ТУК

После тренирах във VIP - зала в Стрелбище, на същата улица с The Gym(откъм бул. България)... За там ще кажа, че е адски спокойно - почти винаги тренирах сам, най-много с още някой....Та за някои, които обичат да си тренират на спокойствие, тази зала би била подходяща...Уреди TechnoGym, само три кардио, сауна, солариум и джакузи май че имаше...ед. посещение 5лв, 10 посещ. - 40лв (4лв излиза) - Дори вечер е спокойно...само че работното време е до 21:00

п.п Искам да добавя, всеки да слага имената на залите в поста си в режим BOLD, за да се намира по-лесно инфо в настоящата тема...

11.05.06
19:14

Total Sport Fitness & Squash
Телефон: 032 / 625 151
Всякакви екстри, но и цената си заслужава до колкото знам 5 лв посещение.

Комплекс Даикс
Телефон: 032 / 670 674

Спортен клуб Масъл арт
Телефон: 032 / 626 576
Вход 2лв.Доста тясно и почти винаги пълно.Екстри-масаж, сауна.

Фитнес зала Alliance
Телефон: 032 / 643 333

Фитнес център Вестра
Телефон: 032 / 642 605

Фитнес център Перла
Телефон: 032 / 642 448

Фитнес център Пловдив
Телефон: 032 / 238 341

Фитнес център Симфония

Херкулес
Доста “хард” зала.Никакви удобства, но за сметка на това почти винаги празна.Вход 1лв

Фитнес център АПОЛОН
Много добро съоражение.Просторно няма никаква бутаница, само в петък е по-пълно.Екстра-сауна.Вход 3лв.

11.06.06
01:27

Варна:

Спортен клуб Релакс 2000
кв.”Възраждане” до бл.52

екстри:няма  :wink:
цени: едно посещение 1 лв, карта за месец 14лв.
раб.време: от 9 до 21 часа всеки ден
за залата: уредите са самоделки, но много добри. Залата не е голяма и през деня е сравнително спокойно.

ST

11.06.06
13:30

Плевен

“Кронос ” -месечна карта - 20 лв.
карта на 12 посешения - 18 лв. ( няма сметка )
едон посещение 3 лева ( цьщо няма сметка :) )
“Атлетико” - месечна карта - 22 лева
едно посещение - 2 лева
“Кронос” (на Сторгозия ) - 16 лева
едно посещение - 2 лв.
“Лайф” - месечна карта - 25 лв. ( лично на мен ми изглежа прекалено льскаво и напудрено,което необичан )
П.С. Аз тренирам в “Кронос” там има най-много уреди.Малко е как да се изразя....некомфортно за мамини синчета.на мен ми харесва! :wink:

17.06.06
12:00

Враца
Bio Fit
карта за месец - 22лв. за ученици 18 лв.
единични посещение-2лв.
Екстри - рехабилиатационен център, нещо като сауна ама по скъпо и готино (забрабих му името  :? ), тренировки под наблюдението на професионален тренйор,съставяне на лична/обща програма , съставяне на лична/обща диета. Протеинов бар.
Средно натоварена, по обяд е спокойно , вечер е пълно. Обстановката е спокойна (ненадъхваща :oops: ) Най-голямо разнообразие на кардио уреди в града, а също и много силови уреди.Заличката  е много просторна и лъскава. Намира се на втория етаж на автогарата.
The Gym
Лично за мен най-добрия фитнес в града.
Цена на картата за месец -22лв. единично посещение - 2лв.
Залата не много голяма, но е невероятно добре обурудвана. Страхотна аудио система и много услужлив персонал (поне докато аз бях там) Само 4 кардио уреда. Екстри-сауна и протеинов бар. В никакъв случай не можем да кажем,че е мизерно дори е страшно готин и въпреки това не те кара да шматкаш из залата и да правиш 10минутни почивки,а те стимулира и надъхва.Намирасе на партера на бившата дискотека Нелсън.
Аполон
Добър фитнес с малко старички уреди, много добре обурудван предимно за хард трейнъри и хора, които се занимават сериозно и не им трябват лъскавости и екстри. Еденично посещение-2лв. месечна карта - 20лв.
Намира на втория етаж на закрития басейн.
Империал
Стария клуб вече е позагубил от славата си, но все още си остава най-хард в града. Уредити са малко старички, когато има много хора не можете да се разминете баш, но и затова цените са ниски единично посещение - 1лв. карта за месеца-15лв.Намира в комплекса срещу блок 50.

Е това бяха най-големите фитнеси в Враца. Другите са женски или сам ги забравил
:wink:

21.06.06
23:28

Спортен клуб Масъл арт
Телефон: 032 / 626 576
Вход 2лв.Доста тясно и почти винаги пълно.Екстри-масаж, сауна.

адреса е сгрешен намира се на ул.Гладстон под синдикалния дом,тва е можеби най-посещаваната зала в Пловдив и можеби най-подържаната.

23.06.06
10:26

Накратко: Супер яка зала! Огромен избор от свободни тежести, машини със свободни тежести и машини.

Супер надъхваща обстановка!

Тренира се много яко!

Тренирам там от една година и съм много доволен. Общо взето залата е идеална за сериозни културисти.

Намира се до търговски комплекс Глобус, до моста за Захарна Фабрика.

23.06.06
11:44

Фитнес Клуб Алекс - Варна
Преди стадион Локомотив , срещу бензиностанция Стар Пауър

екстри:няма
цени: едно посещение 1 лв, карта за месец 12лв.
раб.време: от 9 до 21:30 часа всеки ден
за залата: уредите са горе долу добри не самоделки , в залата постоянно има по 2 3 човека а вечерта става доста пълничко.Има 2 климатика и не е голяма !

HO

29.06.06
22:05

Няма да е лошо да се каже че в МъсълАрт-а цената е 2лв. до 5 часа след това е 2,50 ;)Също така там може да видите и по-голямата част от шампионите на живо и част от националния( по точно двама ако не се лъжа от тях).Ама наистина е тесничко.

29.06.06
22:29

“Етър” Велико Търново
Точно до главния вход на стадиона “Ивайло” в старата стоилица
екстри: нито една
цени: 1 тренировка - 1 лев;
      1 месец - 5 лв. за ученици и студенти, 7 лв. за възрастни
работно време: 8:00 - 21:00 часа всеки ден.
Ами какво да ви кажа.Там си е чиста проба примитивизъм. Просторна е , има изглед:) Дъмбелите са до 35 кг.Дори има чифтове , от които единия липсва. Пробита, разкъртена:) Зимата е студено , лятото ужасно топло. За 5 лева кво му плащаш

08.07.06
19:52

Плевен:
Фитнес център Атлетико
1.Адрес- ул.Александър Стамболийски 1 (профсъюзен дом)
2.Телефон 064/801028,0885 947788
3.Екстри - Солариум , Масаж , Сауна
4.Месечна карта -30 лв (възрастни) , 22 лв (ученици)
Карта за 18 тренировки - 33 лв(възрастни) , 26 лв (ученици)
Единично посещение 3 лв (възрастни) , 2.30 (ученици)

10.07.06
12:25

[quote author=“Barcelona_FC”]Фитнес Клуб Алекс - Варна

за залата: уредите са горе долу добри не самоделки , в залата постоянно има по 2 3 човека а вечерта става доста пълничко.Има 2 климатика и не е голяма !

Там има  2 зали.Коя от тях?На едната пише Кралекс.Другата е вляво.Коя е по-добра или  по-достъпна?

17.07.06
16:30

[quote author=”Миро”][quote author=“Barcelona_FC”]Фитнес Клуб Алекс - Варна

Там има  2 зали.Коя от тях?На едната пише Кралекс.Другата е вляво.Коя е по-добра или  по-достъпна?

Става въпрос за тая дето наъгала точно и се казва Алекса ако поразпиташ щеше да разбереш .

Айде сега някой да изтрие мненията. ..

SP

26.01.07
16:23

Някой ходи ли в фитнеса на парк хотел Витоша? :roll:

__

28.01.07
14:30

Бургас
Фитнес Зала Титан

екстри - солариум , баня и зяклучващи се шкафчета
цени - посещение - 3лв месечна карта - 35 лв
работно време - 9 до 21 часа всеки ден
уреди - здрави уреди на БодиСпорт , има си всичко дори и обратен пек дек и залата е голяма и чиста - Супер е !

28.01.07
19:50

София
Фитнес център STRONG
Ул. Цар Симеон, предпоследна спирка на трамвай 3 (тва точно до нас и нз точно как се води ше разпитам :) )

Цени -
3.50 едно посещения
Карта 10 посещения - 32лв
15 посещения - 45лв
1 месец - 60лв

Много спокойна заличка има си почти всичко! Виждал съм повече хора само между 18 и 20ч! Иначе по 1-2 най-много

28.01.07
20:14

Варна
Фитнес център “Велев”.  1 Лв .

EF

01.02.07
23:50

Аз тренирам в “CYBORG GYM” гр.Созопол
-Единична тренировка 2 лв (за уч. 1.50 лв)
-Месечна карта 25 лв.
-Просторна зала и доста забавно като се появи Иван  :P
-Уреди на Body’s sport (жълти) Кардио уреди велоаргометър и степер мисля че.
Ами това е.  :wink:

KR

05.04.07
13:30

Може ли да ми дадете инфо за някоя зала в района на Лозенец.Изискванията ми са да има повече уреди и да не е много натоварена.Мерси предварително.

KR

05.04.07
18:44

Може и в квартал Иван Вазов

31.05.07
18:13

Фитнес зала “Рамзес” Бургас:
бул. Стефан Стамболов N20 (отстрани на Проектантска организация)
Входа е 2лв.Залата по мое мнение е изключително добра.

Мнението беше редактирано от DDD на 31.05.07 18:16.

11.06.07
08:32

Пловдив

име - Sport Depot Gym /powered by Flais/
адрес - в страдата на Аркадия /срещу Метро-то/
общо разположение и вид на залата - средно голяма, климатизация, ТВ-та, музика, чисто, приятна обстановка
състояние и количество на техниката вътре - повечето уреди са на Oemmebi. Почти всички от професионалните серии ги има- http://www.sportbul.com/fitnes.html Нови са и добре поддържани, има достатъчно уреди за всички мускулни групи.
допълнителни екстри - сауна, масажи, солариум- вертикален, турбо, бар, козметика за солариум, суплементи- Дженезис
работно време - 7-23 всеки ден
цени:
единично посещение - 4 лв.
всеки ден от 12 до 14 тренировката е  3 лв.
Инструктор /отделно заплащане/- 5лв.
Тренировъчна и хранителна програма - по 20 лв, а комбинирана - 30 лв.
Карти:
6 посещения - 21 лв. (за 1 месец е)
10 посещения - 35 лв. (за 2 месеца)
15 посещения - 48 лв. (за 2 месеца)
20 посещения - 60 лв. (за 2 месеца)
30 посещения - 80 лв. (за 2 месеца)
има и комбинирани карти със сауна, инструктор, солариум...
Сауна - 5 лв. за 1 час, смесена, става с предварително записване.
Солариум - 6 мин. - 4 лв.
Масажи - цялостен масаж - 20 лв., частичен - 12 лв. С предварително записване.
интензитет на посещаемост - след 17:00 в работните дни е най- натоварено. Най- спокойно- следобедните часове, събота и неделя

:coolsmile:

Мнението беше редактирано от Lady Marmalade на 12.06.07 14:07.

26.06.07
18:11

КЮСТЕНДИЛ—- фитнес център “РЕАЛ”.
Там тренират яките животни в града

28.06.07
23:20

Къде точно се намира в славейков зала Атлантик до кой блок.

ВЛ

04.07.07
15:25

казано от power_hammer на 17.06.06, 12:00:

Враца
Bio Fit
карта за месец - 22лв. за ученици 18 лв.
единични посещение-2лв.
Екстри - рехабилиатационен център, нещо като сауна ама по скъпо и готино (забрабих му името  :? ), тренировки под наблюдението на професионален тренйор,съставяне на лична/обща програма , съставяне на лична/обща диета. Протеинов бар.
Средно натоварена, по обяд е спокойно , вечер е пълно. Обстановката е спокойна (ненадъхваща :oops: ) Най-голямо разнообразие на кардио уреди в града, а също и много силови уреди.Заличката  е много просторна и лъскава. Намира се на втория етаж на автогарата.
The Gym
Лично за мен най-добрия фитнес в града.
Цена на картата за месец -22лв. единично посещение - 2лв.
Залата не много голяма, но е невероятно добре обурудвана. Страхотна аудио система и много услужлив персонал (поне докато аз бях там) Само 4 кардио уреда. Екстри-сауна и протеинов бар. В никакъв случай не можем да кажем,че е мизерно дори е страшно готин и въпреки това не те кара да шматкаш из залата и да правиш 10минутни почивки,а те стимулира и надъхва.Намирасе на партера на бившата дискотека Нелсън.
Аполон
Добър фитнес с малко старички уреди, много добре обурудван предимно за хард трейнъри и хора, които се занимават сериозно и не им трябват лъскавости и екстри. Еденично посещение-2лв. месечна карта - 20лв.
Намира на втория етаж на закрития басейн.
Империал
Стария клуб вече е позагубил от славата си, но все още си остава най-хард в града. Уредити са малко старички, когато има много хора не можете да се разминете баш, но и затова цените са ниски единично посещение - 1лв. карта за месеца-15лв.Намира в комплекса срещу блок 50.

Е това бяха най-големите фитнеси в Враца. Другите са женски или сам ги забравил
:wink:

е то вече империал го закриха ,иначе аз тренирам в аполон  мен си ми харесва няма много хора добро е

Тази тема е много изчерпателна и ние се постарахме информацията в нея да бъде по-интерактивно поднесена в обновената ни услуга Fitness Spots (http://www.fitness-spots.com). В нея ще може да споделите къде тренирате и да намерите нови приятели, познати или тренировъчни партньори.

Затварям темата тук и Ви пожелавам приятно използване на Fitness Spots.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1