Ефидрин???

Темата е заключена.

12.05.06
21:43

Някои може ли да ми каже какво е ефидрина вреди ли нещо и т.н.т? Защото един приятел ми го препору4а ,4е е много ефективен. (защото имам добра мускулна маса и ми каза 4е ще ми действа много добре за разтапяне на мазнините и т.н.т) (Също така друг приятел ми каза 4е ползжа ефидрина за наркоти4но деистви и 4е се смесва с анфетамини и т.н.т и затова се колебая какво да направя да запо4на ли с ефидрин или не) Колебая се какво да направя да запо4на ли да го взимам или не ако някои го е ползвал и има ефект и какви страни4ни деиствия има ако има и т.н.т нека ми пише ще сам му много благодарен!Благодря ви предварително.  Pls… :D

Ред: Петко К - пиши по - грамотно моля, и не замествай букви с цифри.

IN

12.05.06
22:03

Пусни темата в www.gohard.org/forum че тая ще бъде лок-ната :wink:

12.05.06
22:09

[quote author=“InDaHEad”]Пусни темата в www.gohard.org/forum че тая ще бъде лок-ната :wink:

Аха  :lol:
да не говорим, че няма много общо с тренировъчни методи и упражнения ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1