Протеиново съдържание при заешкото ??

Темата е заключена.

11.05.06
19:33

Интересува ме колко протеини се съдържат при 100 гр и дали е по-добро от пилешкото ?? Нещо в гугъл не го мернах това

LQ

11.05.06
19:38

Заешко : калории: 124   мазнини: 4   белтци: 21   въглехидрати: 0
Спред мен няма кой знае каква разлика :)

11.05.06
23:16

Напълно си прав като се има впредвид пилешкото...
                Вода    Белтъчини      Мазнини    Въглехидрати    Калории
                73,3       21,6           3,9               0             125

RE

11.05.06
23:37

и до там ли стигнахте -  до заешкото :lol:  :lol:  :lol:

SP

12.05.06
00:26

[quote author=“realityman”]и до там ли стигнахте -  до заешкото :lol:  :lol:  :lol:

Да много хубаво месо, но за жалост скъпо в била беше 11-12лв. :?

EN

12.05.06
09:40

[quote author=“realityman”]и до там ли стигнахте -  до заешкото :lol:  :lol:  :lol:

Пич аз нали съм си от село и си отглеждам зайци,да ти кажа страхотни са всяка седмица си хапвам по едно 3кг зайче,обаче тази нощ станах жертва на кражба-откраднаха ми 3 заека,едното беше бременна маика!Много ме е яд!  :oops:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

12.05.06
16:42

по-добре заешко от конското  :twisted:  :twisted:  :twisted:

14.05.06
00:17

Що бе какво му има ? :wink:

IN

14.05.06
00:51

Екстра си е коснкото бе....кучешко,конско,змийско...сичко под ножа..тва е бодидилдинга...хах :lol:

Изчерпа се, мина в подигравки. kaljio, ако имаш още нещо да питаш ми пиши ЛС да отключа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1