14.05.06
13:28
с какво мога да заменя храната ?
с какъв препарат или нещо подобно... ?
тренирам 6 пъти седмично
правя 2 3 пъти кардио
тежа 76 -7 - 8 кг и съм 1.76см
искам да сваля кг и затова съм решил да огранича храната ..
забравих да ви попитам какво още мога да взема за сила освен креатин ?
е добре но какво може да се вземе в друг вид ?
нещо препарат ?
Можеш да вземеш и таурин.Не заменяй храната,просто се ограничи,ако се чувстваш гладен,яж салати,от тях не се дебелее,освен ако нямат олио и други мазнотии.
14.05.06
13:37
[quote author=“Zai4o”]таурина някакви странични ефекти да има ?
таурина няма никви странични ефекти проста аминокиселина кво да ти кажа освен сила да ти даде
чустваш се по-бодър съчетавай го с кофеин
[quote author=“Zai4o”]е добре но какво може да се вземе в друг вид ?
нещо препарат ?
По принцип протеини се пият,когато нямаш време да ядеш или ако просто не смогваш на толкова ядене,щото при НВД храните са си гаднички,особено яйчните белтъци.По-добре си купи бърнъри и карнитин,отколкото протеин,също аминокиселините са добри за сила-пиеш ги преди тренировка.
[quote author=“Zai4o”]с какво мога да заменя храната ?
с какъв препарат или нещо подобно... ?
тренирам 6 пъти седмично
правя 2 3 пъти кардио
тежа 76 -7 - 8 кг и съм 1.76см
искам да сваля кг и затова съм решил да огранича храната ..
1/ Храната се заменя толкова успешно с други неща, колкото и въздуха.
2/ 6 пъти седмично, ако тренираш повече от 45 мин и с интензитет по-висок от “флегматичен” има голяма вероятност да претренираш. Я като не се храниш като хората вероятността скача на 100 процента
3/ Кг не се сваля с ограничаване на количеството храна. /особенно когато не си с 50кг наднормено тегло./
Замисли се и успех.
14.05.06
17:27
tpd e много прав...
иначе попринцип има разни “заместители на храна” във всеки спортен магазин...но те повечето са протеин + л карнитин и некви други добавки...и затова не мисля че има кой знае каква полза от тях...
виж ако заместваш 1 ядене става...но на някой пише че са пълни заместители което си е глупост...
почни НВД или някой друг хранителен режим и по-добре 6 пъти в седмицата кардио да правиш и 3 пъти тренировка отколкото обратното... :roll: