Muscle Juice

14.05.06
15:41

Купих си тоя гейнър и се чудя като го пия преди трен и след трен хубаво ли е към него да добавям глюкоза?и заедно омешани ли да ги пия или 1во едното и след известно време другото?

14.05.06
16:03

[quote author=“BurnX”]Купих си тоя гейнър и се чудя като го пия преди трен и след трен хубаво ли е към него да добавям глюкоза?и заедно омешани ли да ги пия или 1во едното и след известно време другото?

Глюкозата може веднага след тренировка и след 15-20мин гейнера.Но може и без глюкоза ако го взимаш с натурален сок.

IN

14.05.06
16:20

А вобще трябва ли му глюкоза....се пак тва е гейнър...няма ли някви бързи въглехидрати в него :roll:

14.05.06
16:21

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“BurnX”]Купих си тоя гейнър и се чудя като го пия преди трен и след трен хубаво ли е към него да добавям глюкоза?и заедно омешани ли да ги пия или 1во едното и след известно време другото?

Глюкозата може веднага след тренировка и след 15-20мин гейнера.Но може и без глюкоза ако го взимаш с натурален сок.

И внимателно определяй количествтава яко си решил да ги взимаш тия двете, че колкото и да ти е бърз метаболизма, такава мазнина може да качиш ако се улееш, че просто не е истина...  :wink:

14.05.06
19:10

Спокойно доста бавно качвам,че да се омазня...

FZ

14.05.06
21:21

Не разбирам закакво ти е глюкоза просто няма смисъл ? :o

14.05.06
21:25

[quote author=“BIG PICHAGA”]Не разбирам закакво ти е глюкоза просто няма смисъл ? :o

Нали това са бавни въглехидрати.И ако взима по 50гр след трен във вода няма да му е достатъчно за да запълни гликогена,да не говорим,че няма да  е и мн.бързо.Ако вече е в 250-300мл натурален сок,става.Защото колкото и да е в тея 300мл има поне 25-30гр захар.

14.05.06
21:29

Аз не виждам смисъл да се вземат глюкоза с гейнър, който така или иначе съдържа основно глюкоза...

FZ

14.05.06
21:34

Абсолютно във всеки гейнер има и бързи и бавни въглехидрати  . :shock:

14.05.06
21:35

За бавните не бъди сигурен...

FZ

14.05.06
21:42

поне така пишат на опаковките на повечето гейнери . :wink:

14.05.06
21:43

[quote author=“kao”]За бавните не бъди сигурен...

Kao,как да няма Бавни въглехидрати.Ся,че всеки говори че в гейнерите слагали почти само глюкоза са пълни глупости.Може да има глюкоза,но минимален процент.Не говорим за бг гейнери там всичко може да се очаква.И не съм ли прав,че ако взима гейнера със вода една мерителна лъжичка,може и да му е малко.Но ако го пие със сок няма нужда от глюкоза.

14.05.06
21:51

Гейнерите поне повечето или по-евтините каквито повечето тук пият - са основно прости въгл. дали ще е глюкоза или захароза все тая... живейте с мисълта че гейнерите са богати на комплексни въглехидрати...

А може да си слагаш колкото искаш глюкоза в гейнера но не вижда смисъл от това при условие че той вече има немалко такава... как да кажа безмислено ми се струва..

[quote author=“kao”]За бавните не бъди сигурен...

Абсолютно ... доста е наивно да мислите, че количеството на простите бързи въглехидрати е минимално .. ако беше така щеше да е хубаво и всеки гейнър щеше да е MRP :D Щяхме да градим по-качествено и по-лесно, но уви!

14.05.06
22:14

Ако имаше такива продукти с минимално съдържание на захари и повечко протеин и комплексни въглехидрати щях да ги пия от сутрин до вечер... но уви :) От гейнерите здраво се замазнява това е факт - евентуално само след трен си заслужават или при хора които са адски слаби...иначе са боза...

IN

15.05.06
10:48

И аз съм на тва мнение ама...няма ли нито 1 качествен гейнър на пазара(не български естествено)....в смисъл не натъпкан със захар и други баластни вещества...ами само комплексни въглехидрати и протеин....примерно тоя на ОН е доста скъпичък...съмнявам се да е захар..

SO

16.05.06
10:43

цитат от bodybuilding.com :
Does Your Weight Gainer…

Give you 55 grams of protein per serving?
List Whey protein Concentrates and Whey protein Isolates as the first ingredients?
Contain atleast 4 different types of quality proteins including Whey, Egg, and Caseinate?
Deliver over 13,000mg. (13g) of BCAA’s per serving?
Provide over 10.9 grams of Glutamine precursors per serving?
Provide over 1.4 grams of Arginine?
Taste Amazing?
GROW Muscle with 162 grams of Ultimate Nutrition’s premium quality carbohydrate complex to fuel your body to obtain maximum possible growth.
Дали наистина има 13грама ВСАА?Изглежда прекалено добре за да е истина  :?

16.05.06
17:46

13 гр в 250 доза...

16.05.06
18:01

Защо да не е истина,само че дозата от 250гр е много голяма за да я поемеш на един път.Казах го на Karlo,на лс ще го кажа и на вас не пиите гейнерите както е написано отзад.
1Там дозите са 150-250гр.Представяте ли си някое дете 60-65кг да поеме 250гр наведнъж с някакъв сок,та това стават над 200гр въглехидрати,нормално е да му стане лошо.На въпросния Karlo му е станало точно така и сега не иска да пие гейнера и го плюе,че бил пълен боклук :lol:

Аз като пиех гейнер,взимах по 200грама разделени на 2 или 3 дози.Зависи.И по 150гр съм взимал.Няма смисъл от толкова големи дози на един път.То и тялото няма да го усвои всичкото и почти е сигурно да ти прилошее.

SO

16.05.06
21:54

То трябва да си малоумен да изпиеш 250грама на веднъж  :shock: то е абсолютно ясно че това е дневна доза.Аз ще си го купувам другата седмица и смятам да го пия 250 в тренировъчен разделен на 3-4 приема и 100-150 в нетренировъчен съответно на 2или3 приема.Ама да изхакаш 250 грама на веднъж.... :shock:  :shock:  :shock:

ппТе май 250 грама не могат да се поберат в обикновенна чаша!

IN

16.05.06
23:32

Ми да 250 грама са си една пълна чаша...хахах кой тапак би изпил четвърт кило наведнъж...

SO

16.05.06
23:45

кой тапак би изпил четвърт кило наведнъж...

[quote author=“Body_Builder”]На въпросния Karlo му е станало точно така

17.05.06
19:56

Кой ли келеш ми е затрил поста и защо :shock: ! Направо не мога да разбера какви са тия модери - целия форум тъне в пумия, а са тръгнали да ми трият поста, в който съм разяснил някои основни неща, които не се знаят от 99% от хората тук :roll: !

17.05.06
20:53

[quote author=“Pc_genius”]Кой ли келеш ми е затрил поста и защо :shock: ! Направо не мога да разбера какви са тия модери - целия форум тъне в пумия, а са тръгнали да ми трият поста, в който съм разяснил някои основни неща, които не се знаят от 99% от хората тук :roll: !

да бе напоследък и на мене ми трият постовете и адски мн се дразня

17.05.06
22:47

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Pc_genius”]Кой ли келеш ми е затрил поста и защо :shock: ! Направо не мога да разбера какви са тия модери - целия форум тъне в пумия, а са тръгнали да ми трият поста, в който съм разяснил някои основни неща, които не се знаят от 99% от хората тук :roll: !

да бе напоследък и на мене ми трият постовете и адски мн се дразня

Еми точно в твойте постове има доста офф.Нищо лично.
:wink:

Не искам да стават излишни спорове.Айде peace.

IN

17.05.06
22:52

Хаха мани ташака ама някои мои също са поизчезнали :lol: ....не знам кой ги трие ма да пише поне защо....

SP

18.05.06
00:52

За тримата горе - случайни неща не стават, нали?

18.05.06
02:30

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

18.05.06
20:07

[quote author=“Sportex”]За тримата горе - случайни неща не стават, нали?

Ясно, че не са случайни! Въпроса е защо има из целия форум тотален офтопик пълен с глупости, а се трият постове с разяснения! Абе да сте живи и здрави! Останете си в тоталните заблуди!

18.05.06
20:30

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“Sportex”]За тримата горе - случайни неща не стават, нали?

Ясно, че не са случайни! Въпроса е защо има из целия форум тотален офтопик пълен с глупости, а се трият постове с разяснения! Абе да сте живи и здрави! Останете си в тоталните заблуди!

Боди-билдер какъв офф верно че в някой има офф ама точно тея дето сам направил някой разяснения важни  са изтрити а пък тея дето нищо не сам казал си седят

18.05.06
21:17

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Pc_genius”][quote author=“Sportex”]За тримата горе - случайни неща не стават, нали?

Боди-билдер какъв офф верно че в някой има офф ама точно тея дето сам направил някой разяснения важни  са изтрити а пък тея дето нищо не сам казал си седят

Аз не казвам за моментните изтрити,просто казвам,че като ти чел мненията,някой са били напълно излишни(офф).Иначе това кадето го каза е напълно вярно,повечето мнения където трябва да се трят си седят,а се трият тези където може и да разбереш нещо от тях———:wink:

SO

29.05.06
18:02

взех го този прочут гейнър и първите ми впечатления са че се разтваря идеално за секунда и има невероятен вкус .По на татък ще видим ,дано и резултатът да  е добър като вкуса  :P

29.05.06
23:31

Браво на тебе  , ама наи добриа геинер е сурватка с декстроза и някав плод и си готов  , аз така правя !

SO

30.05.06
09:47

плод?!?!?!аз пия 4ри пъти по 62гр. общо в тренировъчен ден 250,сутрин с някакъв бърз протеин и вечер с мляко
пс мноо е горещо и пия много вода и все не ми се яде....времето не е добро за билдъри  :x

30.05.06
17:38

[quote author=“Sourcemag”]плод?!?!?!аз пия 4ри пъти по 62гр. общо в тренировъчен ден 250,сутрин с някакъв бърз протеин и вечер с мляко
пс мноо е горещо и пия много вода и все не ми се яде....времето не е добро за билдъри  :x

Да ти пиеш доста  , има хора които пият по малко от 100гр. даже и си мислят че правят нещо , и аз бях хвърлил око на тоя геинер я кажи на каква цена го взе и каква разфасовка ?  Пък за времето прав си много е  горещо добре че си имам климатик при компютъра като заседна ми е добре !

SO

30.05.06
18:11

Е то и аз имам климатик ама не ям пред компютъра  :wink:
Гейнърът е 80лв 4.75кг.На кутията си пише 4 мерителни лъжици(250гр) и аз взимам толкова ,това ти дава 55гр белтък 162гр въглехидрати и 17гр мазнини.Освен това има 10гр глутаминова киселина и 13гр ВСАА ,поне според бодибилдинг.ком  :) общо всичко е 1021ккал на ден ,като 1 кутия има 19 дози.Ако в нетренировъчен ден пиеш по 100гр ще ти стигне за около 1 месец.

31.05.06
13:42

Да по нататък мога да си зема !

31.05.06
17:02

Как го разтваряте???при мен в кутията в която го буркам все оставя на дъното бучки....

SO

31.05.06
22:16

Ми лесно се разтваря в 1 шишенце с голямо гърло и го друсам малко после го оставям 2-3 минути и пак друсам и става идеално  :wink:

31.05.06
22:58

[quote author=“Sourcemag”]Ми лесно се разтваря в 1 шишенце с голямо гърло и го друсам малко после го оставям 2-3 минути и пак друсам и става идеално  :wink:

Точно така,ако имаш пасатор става още по идеално :lol:

SO

31.05.06
23:02

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sourcemag”]Ми лесно се разтваря в 1 шишенце с голямо гърло и го друсам малко после го оставям 2-3 минути и пак друсам и става идеално  :wink:

Точно така,ако имаш пасатор става още по идеално :lol:

Е то с пасатор и баба знае :Р с пасатор можеш и джуниор да разбиеш :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1