Добавки...

14.05.06
20:59

Здравейте искам да ви попитам дали е редно или влобще ще ми повлияе ли ако започна да взимам хранителни добавки - протеин , въглехидрати и т.н. защото все още съм на 14 години и се чудя дали ще увреди здравето ми :?:

Преместена
Владимир

14.05.06
21:24

[quote author=“NiKoLa_RuLeZz”]Здравейте искам да ви попитам дали е редно или влобще ще ми повлияе ли ако започна да взимам хранителни добавки - протеин , въглехидрати и т.н. защото все още съм на 14 години и се чудя дали ще увреди здравето ми :?:

мисля,че няма да има никакъв проблем обаче по-добре си тренирай засега без добавки по-натам
а и мисля че си малък да тренираш на 14 си все пак дай на тялото да ти се развие и чак след 1-2 год почни
а въглехидратите ги има в почти всяка храна

15.05.06
14:47

[quote author=“NiKoLa_RuLeZz”]Здравейте искам да ви попитам дали е редно или влобще ще ми повлияе ли ако започна да взимам хранителни добавки - протеин , въглехидрати и т.н. защото все още съм на 14 години и се чудя дали ще увреди здравето ми :?:

е че аз като почнах на 14 не зимах нищо около 1 година ама сега протеин зимам . ако искаш изчакаи малко

HA

15.05.06
18:51

Ами добавките не могат да ти навредят по никакъв начин.Все пак това е така да се кажа храна на прах.На 14г. само с стабилно хранене и добра тренировка може да дръпнеш много.Но ако си решил и имаш възможност нищо не ти пречи да си вземеш протеин - само полза ще имаш от него.

RE

16.05.06
00:13

[quote author=“hari_89”]Ами добавките не могат да ти навредят по никакъв начин.

...ако спазваш дозировката и не си си взел някакви такива с неясен произход.

SP

16.05.06
00:36

на доста от протеините пише да не се пият от лица под 15 год възраст(само по предписание). Явно има някаква причина. Така, че за мен на 16 е подходящо за добавки и то само протеини на прах и аминота.

16.05.06
14:55

[quote author=“realityman”][quote author=“hari_89”]Ами добавките не могат да ти навредят по никакъв начин....ако спазваш дозировката и не си си взел някакви такива с неясен произход.

Nutrim влизат ли към тези с неясния произход ?

16.05.06
15:04

[quote author=“skip”][quote author=“realityman”][quote author=“hari_89”]Ами добавките не могат да ти навредят по никакъв начин....ако спазваш дозировката и не си си взел някакви такива с неясен произход.

Nutrim влизат ли към тези с неясния произход ?

Сам прецени:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13880&highlight=

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15716&highlight=

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13718&highlight=

16.05.06
16:24

[quote author=“Sportex”]на доста от протеините пише да не се пият от лица под 15 год възраст(само по предписание). Явно има някаква причина. Така, че за мен на 16 е подходящо за добавки и то само протеини на прах и аминота.

с това сам сагласен .Но това че могат да ти  овредят организма за мен лично е измислица. Най добре ще е да се консултираш с някои фитнес инструктор или лекар диетолог .

17.05.06
14:21

Благораря на всички отговори :) всъщност имах мерак да взимам защото искам да направя малко ... :) Но наистина катко казвате повечето 1-2 години да изчакам :) мерси за съветите :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1