Mass Gainer

KO

09.05.06
18:11

Здравейте,
            зна4и казаха ми че ако си купя Mass Gainer 400гр. като го свърша целия(за 1 седмица напримерно) и щял да съм къча мин. 1кг.Има ли такова нещо или пак са ме излъгали  :) .Също така искам да ви питам как да го приемам и кога?.Мерси предварително :D

————
Преместена.
Вл.

09.05.06
19:20

Това дали ще качиш(сигурно го казвам за 20ти път вече)зависи от много неща-тренировки,храна,метаболизъм.А с това че някои ти е казал че за една седмица 100% ще качиш поне 1 килограм не съм съгласен.

KO

09.05.06
20:57

:cry: Тъкмо се бях надъхал :D да си купувам и да кача някое килце,защото изобщо няма да ми е излишно.Няма ли други мнения?

IV

09.05.06
21:37

коловати да има твоето мнение в Бисерите,:)

KO

09.05.06
22:11

Що бе?Ся като съм новак и не ги разбирам що се подигравате с мене?Ми обяснете ми  :D :D

HA

09.05.06
23:11

kolovati
Всичко е комплексно.Трябва стабилно хранене+тренировка+сън+добавки.Първо трябва да се погрижиш за първите три, а добавките са на последно място - не може да разчиташ само на тях.Отговора на въпроса ти е НЕ.Само с гейнер не става, но цялостна програма виж това е друго нещо.

ivaivalito
Кво смешно е казал пича, че да го пращаш в бисерите???Просто пита нещо за което не е сигурен и иска адекватен отговор.Той не твърди че ще качи еди колко си кг. за еди колко си време, а ПРОСТО ПИТА.

IV

09.05.06
23:36

не отричам че и азкато бях наинаещ не съм смятал протеините за вълшебни.Но никога не съм вярвал на хората.И се интересувах най малкото .Пича може да натисне върху търсачката и доколкото знам този  ГЕЙнър е на нутрим сам ще си добие представа а не да пуска глупва тема в грешен раздел.Нямам нищо против него но е така.

KO

10.05.06
07:33

ОК.Мерси.А само ми кажете кога да го приемам с какви количества и с каква храна е най добре?Айде че траа хода на даскало :D

10.05.06
15:25

[quote author=“kolovati”]ОК.Мерси.А само ми кажете кога да го приемам с какви количества и с каква храна е най добре?Айде че траа хода на даскало :D

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=144&gid=67

Лично аз никога нямаше да взема този гейнър, на тази фирма. Но ти си решаваш...  :wink:

13.05.06
02:00

[quote author=“DooM_MasteR”][quote author=“kolovati”]ОК.Мерси.А само ми кажете кога да го приемам с какви количества и с каква храна е най добре?Айде че траа хода на даскало :D

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=144&gid=67

Лично аз никога нямаше да взема този гейнър, на тази фирма. Но ти си решаваш...  :wink:

Ади ся на мен да ми уточниш защо ТИ не би си зел този гейнър????Какво му има че не ти хареса,искам да обясниш като човек,без да го оварташ,става ли????

CS

13.05.06
11:36

[quote author=“kolovati”]Здравейте,
            зна4и казаха ми че ако си купя Mass Gainer 400гр. като го свърша целия(за 1 седмица напримерно) и щял да съм къча мин. 1кг.Има ли такова нещо или пак са ме излъгали  :) .Също така искам да ви питам как да го приемам и кога?.Мерси предварително :D

————
Преместена.
Вл.

всичко зависи от организма.може и нищо да не качиш.Примерно аз си взех Muscle Juice и от 5 дена го пия и качих 4 кила :D

13.05.06
12:15

[quote author=“cskasandanski”]всичко зависи от организма.може и нищо да не качиш.Примерно аз си взех Muscle Juice и от 5 дена го пия и качих 4 кила

Да се смея ли да плача ли  :?  Да не живееш близо до Чернобил

FZ

13.05.06
12:25

————
Преместена.
Вл.

Никой не може да ти каже за колко  време ще качиш . Всичко е много индивидуално .  :wink:

RE

13.05.06
12:33

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“cskasandanski”]всичко зависи от организма.може и нищо да не качиш.Примерно аз си взех Muscle Juice и от 5 дена го пия и качих 4 кила

Може, ако си изпил 4 литра вода и си се претеглил , може :wink:

CS

13.05.06
20:08

[quote author=“realityman”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“cskasandanski”]всичко зависи от организма.може и нищо да не качиш.Примерно аз си взех Muscle Juice и от 5 дена го пия и качих 4 кила

Може, ако си изпил 4 литра вода и си се претеглил , може :wink:

всъщност не.мерих се 3 пъти и кантара показа едно и също.обаче първите дни не знаех как се пие и пих 3на доза :lol:

15.05.06
14:53

————
Преместена.
Вл.

това не е ли твърде малко ? 400гр е се пак . но ако се храниш както трябва е напълно възножно

SO

16.05.06
10:34

[quote author=“cskasandanski”][quote author=“realityman”][quote author=“x_3_mar”][quote author=“cskasandanski”]всичко зависи от организма.може и нищо да не качиш.Примерно аз си взех Muscle Juice и от 5 дена го пия и качих 4 кила

Може, ако си изпил 4 литра вода и си се претеглил , може :wink:всъщност не.мерих се 3 пъти и кантара показа едно и също.обаче първите дни не знаех как се пие и пих 3на доза :lol:

По тая логика дай да пием по 2кг на ден и за 1 месец ще сме по 150кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1