15.05.06
16:07
здравеи те аз сьм на 16 и имам проблем с теглото както доста хора в Бг. тежа 140 и сьм висок 1.80 обикалям фитнесите от 3-4 месеца но няма голям ефект. Казаха ми 4е имало някаква диета само с протеин
смисал да приемам само него нищо друго. Ако може да ми споделите дали наистина има такова нещо или пак са ма изльга ли
Пс: проблема сьс жените е доста гаден :((
15.05.06
16:09
При такова тегло .. първо консултация с лекар или диетолог. После тука. Ниско въглехидратен режим се нарича това за което питаш. Много инфо има в сайта и по форума, разтърси се малко и ще намериш.
15.05.06
16:50
Дай повече инфо за теб, как тренираш по-колко тренираш, с какво най-вече се храниш, по -колко пъти се храниш и тн.
Пич, не се услушвай и започвай кетонна диета, напиши в търсачката “кетонна” и чети!
[quote author=”Петър89”]Пич, не се услушвай и започвай кетонна диета, напиши в търсачката “кетонна” и чети!
Напиши в търсачката НВД, кетонна- не е нужна :wink:
ми ко да кажа за себе си освен 4е сьм дебел :) ... тренирам по 1-1:30 на ден занимавам се с комютри. За яденето не ям хляб ,свинско сладкото много рядко, газирано не пия ,алкохол не пия кажи ре4и тва е ма не стаа номера :(
15.05.06
19:44
Значи от другото ядеш по много. Разгледай много обстойно http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
Значи от другото ядеш по много. Разгледай много обстойно http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
По скоро може да е болен от нещо и за това да пълнее :idea:
пробвай с л-цанитин и повече кардио тренирофка според мен ще свалиш някое килограмче
Само дето на него не му трябва някое килограм4е,а много килограми.Пи4,първо иди на лекар,защото най-вероятно имаш здравословен проблем и ако наистина е така,докато не го решиш,няма да можеш да решиш и проблема с кг.Може да имаш понижена функция на щитовидната жлеза,забавен метаболизъм и много други при4ини може да има.Не се притеснявай,не си единствен,така 4е с пове4ко упоритост ще станат нещата.
Диствително трябва да идеш на лекар щом от толкова време и кг. не падат надоло,може да е нещо друго.И аз имам такъв проблем.Висок съм 181см. и тежа 117кг. започнах от 3-4 дни моя измислена НВД диетка :D . (хапвам марули,лук,по-100-(макс) 200гр. ориз (на ден) по-2 яйца на ядене без олио подправки и т.н... леща,бобец но по малко (1 черпак макс) пия вода по-4-5-6 литра на ден и тренирам в фитнес-понеделник,вторник,четвъртък и петък) Пък ще видя какво ще стане. Какво ще кажете за диетата (съвети,критики,поправки и т.н.) ПС. Извинявам се за отклонението от темата
20.05.06
19:14
Само искам да ти кажа да не изпадаш в истерии. Иди на лекар и питаи хората тук във форума за съвети. Аз лично съм им страшно благодарен, защото до преди 4 месеца бях 107-8 кила а сега съм 90 :wink: . Мисълта ми е че няма невъзможни неща... иска се само воля