16.05.06
08:41
Инфото по този вапрос явно го има в сайта, но не го намерих така че някои да обесни общо взето как стоят нещата и в момента искам да намаля мазнините и то конкретно в областта на корема така че ме интересува освен пърженото и сладкото дали да избягвам и храните богати на въглехидрати.
Избягвай ги, но не напълно. Дневният ти прием трябва да е 1гр. въглехидрати /сложни/ на 1 кг. телесна маса. Все пак, всичко зависи от типа диета, към която си се насочил, но не те съветвам да изключваш въглехидратите напълно.
Поздрави!!!
16.05.06
13:08
Е добре де пич аз съм 87 кг начи за цял ден трябва да ям 100 гр хляб и 100 фасул щото като гледам общо правят 100 гр въглехидрати. А според мен за цял ден това си е супер малко. И дори и да премахна хляба напълно каквото и др да ям за да получа дори частично чувство на ситост (макарони, ориз ...) пак ми се сабират доста въглехидрати.
Въпроса не е да се чувстваш сит, а да имаш резултат.
Аз например хляб не ям от години.
Яж повече салати, ако толкова те притеснява чувството за глад - зеле, краставици, домати, марули и т.н.
А в краен случай, ще трябва да се примириш с известно чувство за глад, ако досега си се тъпкал и си свикнал винаги да ставаш сит от масата ;)
Аз докато свалях, изяждах точно толкова, колкото си бях определил като калории и нищо повече. Не съм се ръководил от чувството за глад - то и без това често е измамно.
16.05.06
13:58
[quote author=“AnarchyWW”]Е добре де пич аз съм 87 кг начи за цял ден трябва да ям 100 гр хляб и 100 фасул щото като гледам общо правят 100 гр въглехидрати. А според мен за цял ден това си е супер малко. И дори и да премахна хляба напълно каквото и др да ям за да получа дори частично чувство на ситост (макарони, ориз ...) пак ми се сабират доста въглехидрати.
е...като трябва да ядеш 100гр въглехидрати не означава да не ядеш нищо друго...в месото няма въглехидрати...в сиренето и изварата има малко...както и в зеленчуците...малко ли е това...
+тва това са богати на протеин храни...а да не забравяме и яйчните белтъци :P
А ще можете ли да ми намерите таблица с описани калорий,ваглехидрати и т.н.т на всеки продукт и т.н.т или да ме консолтирате какво по точно трябва да ям като прдукти и какво трябва да избягвам и т.н.т. Висок съм 181см. и тежа 117кг. Благодаря ви предварително!
16.05.06
14:58
Ето пич http://bb-team.org/nutrition/000197.php
16.05.06
15:00
Ок до тък горе доло аз съм си направил сметка аиде сега някои да обесни по простичко каква роля играят Въхлехидратите и Белтъчините .
21.05.06
00:23
[quote author=“AnarchyWW”]Ок до тък горе доло аз съм си направил сметка аиде сега някои да обесни по простичко каква роля играят Въхлехидратите и Белтъчините .
Да и мен ме интересува :lol:
21.05.06
00:34
Въгл дават енергия, а от белтъците се градят мускулите. По-просто не може :wink: