Солариуми в Младост 1 или 1а?

BL

15.05.06
00:33

Можете ли да ми кажете къде в Младост 1, 1а има солариум (по възможност вертикален) на прилична цена?
Знам само в тоя зеления фитнес център ама 3.50 за 5 мин. ми се струва доста...

15.05.06
20:53

Ами има в Младост 1А при спортния комплекс(където са тенис кортовете),също така има един при 43 блок,новия търговски комплекс на втория етаж.Но честно казано дали са добри и на каква цена са незнам.

BL

16.05.06
10:53

[quote author=“Ryu”]Ами има в Младост 1А при спортния комплекс(където са тенис кортовете),също така има един при 43 блок,новия търговски комплекс на втория етаж.Но честно казано дали са добри и на каква цена са незнам.

Новия търговски комплекс - имаш предвид Лилиян?

16.05.06
21:52

[quote author=“BladeRunner”][quote author=“Ryu”]Ами има в Младост 1А при спортния комплекс(където са тенис кортовете),също така има един при 43 блок,новия търговски комплекс на втория етаж.Но честно казано дали са добри и на каква цена са незнам.

Новия търговски комплекс - имаш предвид Лилиян?

Да, мисля че така се казваше.Има един китайски ресторант долу.

FI

10.09.06
23:04

до БИЛЛА на GM CITY пазарчето има вертикален солариум и не е скъп(не помна колко беше ще те излъжа)
там е и на митко димитров магазина м/у другото :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1