10.10.05
00:23
нека това бъда тема за несполучливите комбинации,които сте пробвали.
Пръв ще бъда аз. Никога не пържете яйца с кисело мляко ужасна комбинация
пп.май ще влезна за 2 път в бисерите :lol:
10.10.05
00:48
Що бе Size така не се ли правят “Яйца по Панагюрски”?
така се правят,обаче млякото се слага след като се изпържат яйцата.А аз го ползвах като мазнина,тоест по 1 и също време го бутнах в тигана с яйцата.Та са пресече и стана една помия...
хехехех :) е нищо де другия път ще знаеш как да го правиш ... аз много често ги правя яицата по панагюрски и мн ми харесват :P но избягвам жълтъка защото ... мн холестерол има там :)
Едно уточнение:В жълтъка холестерола е полезен,обаче има доста мазнини,които могат да повишат нивото на холестерола в кръвта.
20.03.06
18:08
Киселото мляко можеш да го пържиш заедно с яйцата но ако добавиш да кажем 2 супени лъжици кисело мляко на 4 белтъка и 2 жълтъка. разбиваш добре с вилица и така пържиш. добива много интересен вкус. а как не трябва да готвим - никога не пасирайте яйцата преди да ги пържите. стават редки като вода и се смесват после с олиото... с миксер май беше малко по-добре но пак си е shit :D
също несполучлива рецепта е :
сложиш степче на овесените ядки. някой във форума гледам че така ги ядат ама за мен е направо боклук или пък сирене . Пак не става . За изварата може ама трябва да се напунеш . Това е лично мое мнение незнам вие как мислите :?
16.05.06
21:46
аз незнам...но братовчед ми яде кисело мляко с оцет на филия хляб...иии не му хареса :?
16.05.06
21:55
аз един път си готвих ориз и реших да добавя и 4-5 яйца към тигана с ориз(сурови,докато се задушаваше ориза) получи се почти еднообразна материя,оставих я да се истине и това беше грешката като обърнех тигана наобратно “материята” оставаше прилепнала за тигана като гипс.резултат:2 часа чегъртане на тигана,за да не го види майка ми и да изпадне в нервна криза