26.08.04
14:44
Търсих в аптеките Трибестан и с почуда установих че всъщност едно от най-добрите български лекарства не се продава в България. Направо съм бесен. Предлагат някакъв аналог на Трибестана наречен Трибесфорс чувал съм че не е толкова добър като Трибестана. Въпроса ми е някои има ли информация защо по дяволите няма Трибестан и ако знаете нещо за тоя Трибесфост да ми кажете.
Абе спряха го под предтекст, че софарма изнасяла големи количества за чужбина, ама то отдавна стана това. Иначе все още може да се намери някъде по складовете, а и в някой аптеки го има с изтекъл срок ама не ти препоръчвам. Иначе трибестфорс на буров е трибулус с креатин и не се очертава толкова зле да е, поне добри отзиви чувам за него
Както казва Topolata това е оправданието, тъй като печелят доста повече, а за съжаление самата билка не може да се култивира, т.е. правени са опити, но неуспешни. Смята се, че българската билка е с най-високо качество (45% до 60% анаболни сапонини), така, че е добре да си сигурен какъв е произхода ако си купуваш еквивалент, например Трибестфорс. Предполагам, че БГ фирмите ползват български източници (поне се надявам).
Освен Трибестфорс на Буров, Трибулус предлагат и JK (Tribulus 1000). Трибулус може да се набави и от Вемо-99 (http://vemo-99.hit.bg/Tribulus.html) а и можеш да потърсиш Трибулис(Бабини зъби) и на билка в билковите аптеки. Т.е. имаш доста варианти.
Иначе специално за Трибестфорс-а можеш да очакваш след 1 месечно третиране увеличаване на собственото производство на тестостерон с около 30%
27.08.04
01:02
Добре би било да се спомене, какъв е креатина във въпросният препарат, фосфат или монохидрат?
[quote author=“Image”]Добре би било да се спомене, какъв е креатина във въпросният препарат, фосфат или монохидрат?
Производителят не се е постарал да посочи какъв е. Вероятно е най-разпространеният: Креатин монохидрат.
Btw количеството Креатин е символично: 50мг в капсула, т.е. около 300мг в дневната доза.
27.08.04
01:18
Хъх, не е възможно! Как така не е отбелязано?!?! Това не е ли нарушение на закона?
[quote author=“Image”]Хъх, не е възможно! Как така не е отбелязано?!?! Това не е ли нарушение на закона?
Хмм какъв закон? :wink: Живеем в БГ :) Пише Креатин 50мг :)
Хах, видях тоя Трибесфорс в една аптека - нито е посочено какъв е креатина (пише само Креатин), нито количеството на фуростаниловите сапонини.
Не знам за вас, но лично аз избягвам продукти, в които не знам какво има...
[quote author=“Eclipse”]Хах, видях тоя Трибесфорс в една аптека - нито е посочено какъв е креатина (пише само Креатин), нито количеството на фуростаниловите сапонини.
Не знам за вас, но лично аз избягвам продукти, в които не знам какво има...
Точно за това следващият път ще пробвам (най-вероятно) Трибулуса на Вемо-99. Иначе се забеляза разлика, ако щеш дори в по-агресивно държание (я вижте какви постове съм пускал тук) :wink: :lol: 8)
27.08.04
22:42
Взех си трибесфорс и ще тествам, зимал съм и Трибестан и сте направя сравнение... само ще сега съм в период на почивка и незнам дали ще мога да преценя правилно...
В новия Флекс има реклама на някакъв трибулус с 80% сапонини. Честно казано, аз нямам вяра на нищо друго освен трибестан. Не че съм го пробвал де.
Който иска да си купи трибестан, може... да си поръча по интернет от чужбина. Видях го днес в един голям сайт за суплементи - affordablesupplements.com. Струва 28 долара /това очевидно е цена без доставка/, не знам колко е трибестана в БГ. Между другото се изказват доста ласкаво за него, той сайта е комерсиален де, но все пак - пише че е най-добрия препарат на базата на Tribulus terrestris. Пише също като реклама че се вземал в продължение на години от българските силови атлети, ама не казват че те си вземат и други неща :D .
[quote author=“Pars”]Който иска да си купи трибестан, може... да си поръча по интернет от чужбина. Видях го днес в един голям сайт за суплементи - affordablesupplements.com. Струва 28 долара /това очевидно е цена без доставка/, не знам колко е трибестана в БГ. Между другото се изказват доста ласкаво за него, той сайта е комерсиален де, но все пак - пише че е най-добрия препарат на базата на Tribulus terrestris. Пише също като реклама че се вземал в продължение на години от българските силови атлети, ама не казват че те си вземат и други неща :D .
Беше около 22-24лв.. както казах ясно е защо го продават само на вън. За тези пари е крайно неизгоден да се закупува тук в БГ :cry: