Трибесфорс и Трибестан

EK

26.08.04
14:44

Търсих в аптеките Трибестан и с почуда установих че всъщност едно от най-добрите български лекарства не се продава в България. Направо съм бесен. Предлагат някакъв аналог на Трибестана наречен Трибесфорс чувал съм че не е толкова добър като Трибестана. Въпроса ми е някои има ли информация защо по дяволите няма Трибестан и ако знаете нещо за тоя Трибесфост да ми кажете.

27.08.04
00:00

Абе спряха го под предтекст, че софарма изнасяла големи количества за чужбина, ама то отдавна стана това. Иначе все още може да се намери някъде по складовете, а и в някой аптеки го има с изтекъл срок ама не ти препоръчвам. Иначе трибестфорс на буров е трибулус с креатин и не се очертава толкова зле да е, поне добри отзиви чувам за него

27.08.04
00:59

Както казва Topolata това е оправданието, тъй като печелят доста повече, а за съжаление самата билка не може да се култивира, т.е. правени са опити, но неуспешни. Смята се, че българската билка е с най-високо качество (45% до 60% анаболни сапонини), така, че е добре да си сигурен какъв е произхода ако си купуваш еквивалент, например Трибестфорс. Предполагам, че БГ фирмите ползват български източници (поне се надявам).
Освен Трибестфорс на Буров, Трибулус предлагат и JK (Tribulus 1000). Трибулус може да се набави и от Вемо-99 (http://vemo-99.hit.bg/Tribulus.html) а и можеш да потърсиш Трибулис(Бабини зъби) и на билка в билковите аптеки. Т.е. имаш доста варианти.
Иначе специално за Трибестфорс-а можеш да очакваш след 1 месечно третиране увеличаване на собственото производство на тестостерон с около 30%

ВН

27.08.04
01:02

Добре би било да се спомене, какъв е креатина във въпросният препарат, фосфат или монохидрат?

27.08.04
01:11

[quote author=“Image”]Добре би било да се спомене, какъв е креатина във въпросният препарат, фосфат или монохидрат?

Производителят не се е постарал да посочи какъв е. Вероятно е най-разпространеният: Креатин монохидрат.
Btw количеството Креатин е символично: 50мг в капсула, т.е. около 300мг в дневната доза.

ВН

27.08.04
01:18

Хъх, не е възможно! Как така не е отбелязано?!?! Това не е ли нарушение на закона?

27.08.04
01:26

[quote author=“Image”]Хъх, не е възможно! Как така не е отбелязано?!?! Това не е ли нарушение на закона?

Хмм какъв закон?  :wink: Живеем в БГ :) Пише Креатин 50мг :)

27.08.04
12:28

Хах, видях тоя Трибесфорс в една аптека - нито е посочено какъв е креатина (пише само Креатин), нито количеството на фуростаниловите сапонини.
Не знам за вас, но лично аз избягвам продукти, в които не знам какво има...

27.08.04
15:13

[quote author=“Eclipse”]Хах, видях тоя Трибесфорс в една аптека - нито е посочено какъв е креатина (пише само Креатин), нито количеството на фуростаниловите сапонини.
Не знам за вас, но лично аз избягвам продукти, в които не знам какво има...

Точно за това следващият път ще пробвам (най-вероятно) Трибулуса на Вемо-99. Иначе се забеляза разлика, ако щеш дори в по-агресивно държание (я вижте какви постове съм пускал тук)  :wink:  :lol:  8)

EK

27.08.04
22:42

Взех си трибесфорс и ще тествам, зимал съм и Трибестан и сте направя сравнение... само ще сега съм в период на почивка и незнам дали ще мога да преценя правилно...

27.08.04
22:54

В новия Флекс има реклама на някакъв трибулус с 80% сапонини. Честно казано, аз нямам вяра на нищо друго освен трибестан. Не че съм го пробвал де.

29.08.04
15:54

Който иска да си купи трибестан, може... да си поръча по интернет от чужбина. Видях го днес в един голям сайт за суплементи - affordablesupplements.com. Струва 28 долара /това очевидно е цена без доставка/, не знам колко е трибестана в БГ. Между другото се изказват доста ласкаво за него, той сайта е комерсиален де, но все пак - пише че е най-добрия препарат на базата на Tribulus terrestris. Пише също като реклама че се вземал в продължение на години от българските силови атлети, ама не казват че те си вземат и други неща  :D .

29.08.04
16:57

[quote author=“Pars”]Който иска да си купи трибестан, може... да си поръча по интернет от чужбина. Видях го днес в един голям сайт за суплементи - affordablesupplements.com. Струва 28 долара /това очевидно е цена без доставка/, не знам колко е трибестана в БГ. Между другото се изказват доста ласкаво за него, той сайта е комерсиален де, но все пак - пише че е най-добрия препарат на базата на Tribulus terrestris. Пише също като реклама че се вземал в продължение на години от българските силови атлети, ама не казват че те си вземат и други неща  :D .

Беше около 22-24лв.. както казах ясно е защо го продават само на вън. За тези пари е крайно неизгоден да се закупува тук в БГ  :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1