17.05.06
12:26
Без никакво колебание , краката - тренировката ми действа опустошително и само след 5-6 серии които правя за крака :oops: .
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:44.
17.05.06
13:06
Краката.
мисля че трябва да има и отговор : Всички са ми любими или Няма такава , както е и при мен :)
Сега всички ще посочат краката, но не защото им е “омразно” да ги тренират, а защото повечето трениращи не намират смисъл да ги тренират понеже всеки иска да изглежда Много як нагоре от кръста, а краката... ми кой ги вижда нали сме с панталони...
Лично при мен след тренировка за крака се чуствам супер (напомпан, нацепен и т.н.)
Т’ва е!
P.S. Може би рамената при мен, но това се дължи на факта, че в залата която посещавам няма смит машина, та затова посочих тях...
Лошо, май нито една не ми е омразна...
Мразим почивките и дните, в които не ми стига времето за трен*
За краката - признавам си, не ги тренирам особено, ама си походвам пеш по няколко километра, почти всеки ден, а и отскоро правя клякове, като ми скимне..а и като отида на диско и скачам няколко часа, като откач и то си се насъбира. :)
17.05.06
14:47
Абсолютно категорично мога да отговоря - мразя тренировката за рамо! :evil:
17.05.06
18:43
Рамо :evil:
Може би рамената, но не бих казал, че мразя тренировката. По-скоро се ядосвам, че не се получава, както искам. :)
От посочените нямам омразна ,но гласувах за краката тъй като това ми наи изтощителната тренировка.Мразя да права корем но добрече не ми се лепи нищо че какво щях да права :roll:
17.05.06
21:08
17.05.06
22:14
[quote author=“tuocs”][quote author=“shadow_master”]Рамо :evil:
може би за крака
17.05.06
22:48
Тъпия корем...да умре от глад дано :lol: :lol:
17.05.06
23:42
всеки си има предпочитания разбира се , но ми е интересно какво харесват някой билдери трена за крака и какво им досравя удоволствие.Първо се натоварва страшно много целия организъм вдига се здраво кръвното, при хора с очни проблеми пък е супер натоварващо и опасно за очите, вътрешноочното налягане се повишава много, на някой им прилушава и има опасност за кръвоизливи, абе като цяло не ми е ясно каво харесвате на тягата и клека, освен , че дават резултати за маса.
Хм аз съм с високо кръвно и не ми пречи да си тренирам крака... Кръвното ти може да се повиши при тренировката на която и да е мускулна група... Това пак е някоя легенда, а? :wink: Както написах в по-горния си пост:
не защото им е “омразно” да ги тренират, а защото повечето трениращи не намират смисъл да ги тренират понеже всеки иска да изглежда Много як нагоре от кръста, а краката... ми кой ги вижда нали сме с панталони...
18.05.06
12:18
Корем :!: :!: :!:
18.05.06
22:58
крака
18.05.06
23:00
Крака щото после много боли
Определено крака, поради големия разход на кислород направо ти се повръща при тежки серии
20.05.06
22:57
[quote author=“M16”]Сега всички ще посочат краката, но не защото им е “омразно” да ги тренират, а защото повечето трениращи не намират смисъл да ги тренират понеже всеки иска да изглежда Много як нагоре от кръста, а краката... ми кой ги вижда нали сме с панталони...
Лично при мен след тренировка за крака се чуствам супер (напомпан, нацепен и т.н.)
Т’ва е!
P.S. Може би рамената при мен, но това се дължи на факта, че в залата която посещавам няма смит машина, та затова посочих тях...
Е аз пък не искам да имам слаби крака и ги тренирам, но ми е омразно да ги тренирам защото самите серии са по-дълги и изтощителни и после си като нападнат от отбор хомосексуалисти. Ако имаше отговор “корем” анкетата щеше да стане интересна. Сега е предрешена
Мен пък краката са ми любимата тренировка, защото работя с най-много килограми и се надъхвам... нищо че два дена след това немога да вървя нормално (((;
Иначе мразя тренировките за рамо, въобще не го усещам как работи и ми е кофти... не е като при гърдите и бицепса.