Анкета

Темата е заключена.

17.05.06
12:26

Без никакво колебание , краката - тренировката ми действа опустошително и само след 5-6 серии които правя за крака :oops: .

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 18:44.

RE

17.05.06
13:06

Краката.

17.05.06
13:53

мисля че трябва да има и отговор : Всички са ми любими или Няма такава , както е и при мен :)

17.05.06
14:32

Сега всички ще посочат краката, но не защото им е “омразно” да ги тренират, а защото повечето трениращи не намират смисъл да ги тренират понеже всеки иска да изглежда Много як нагоре от кръста, а краката... ми кой ги вижда нали сме с панталони...
Лично при мен след тренировка за крака се чуствам супер (напомпан, нацепен и т.н.)
Т’ва е!

P.S. Може би рамената при мен, но това се дължи на факта, че в залата която посещавам няма смит машина, та затова посочих тях...

17.05.06
14:43

Лошо, май нито една не ми е омразна...
Мразим почивките и дните, в които не ми стига времето за трен*
За краката - признавам си, не ги тренирам особено, ама си походвам пеш по няколко километра, почти всеки ден, а и отскоро правя клякове, като ми скимне..а и като отида на диско и скачам няколко часа, като откач и то си се насъбира.  :)

Абсолютно категорично мога да отговоря - мразя тренировката за рамо!  :evil:

17.05.06
18:36

корем !  :D   къде е тоя отговор?

SH

17.05.06
18:43

Рамо  :evil:

17.05.06
19:02

Гръб...хем ми е най силната група...всичко друго праим с кеф..:)

17.05.06
19:11

най-много мразя да правя гърди :(

17.05.06
19:53

Може би рамената, но не бих казал, че мразя тренировката. По-скоро се ядосвам, че не се получава, както искам. :)

17.05.06
20:14

няма такава.
мразя кардиото.но все пак си въртя велоргометъра :oops:

17.05.06
20:47

От посочените нямам омразна ,но гласувах за краката тъй като това ми наи изтощителната тренировка.Мразя да права корем но добрече не ми се лепи нищо че какво щях да права  :roll:

TU

17.05.06
21:08

[quote author=“shadow_master”]Рамо  :evil:

17.05.06
22:14

[quote author=“tuocs”][quote author=“shadow_master”]Рамо  :evil:

може би за крака

IN

17.05.06
22:48

Тъпия корем...да умре от глад дано :lol:  :lol:

17.05.06
22:54

Тренировката за краката си е мъка и то голяма :cry:

RE

17.05.06
23:42

всеки си има предпочитания разбира се , но ми е интересно какво харесват някой билдери трена за крака и какво им досравя удоволствие.Първо се натоварва страшно много целия организъм вдига се здраво кръвното, при хора с очни проблеми пък е супер натоварващо и опасно за очите, вътрешноочното налягане се повишава много, на някой им прилушава и има опасност за кръвоизливи, абе като цяло  не ми е ясно каво харесвате на тягата и клека, освен , че дават резултати за маса.

18.05.06
10:17

[quote author=“realityman”]всеки си има предпочитания разбира се , но ми е интересно какво харесват някой билдери трена за крака и какво им досравя удоволствие.Първо се натоварва страшно много целия организъм вдига се здраво кръвното, при хора с очни проблеми пък е супер натоварващо и опасно за очите, вътрешноочното налягане се повишава много, на някой им прилушава и има опасност за кръвоизливи, абе като цяло  не ми е ясно каво харесвате на тягата и клека, освен , че дават резултати за маса.

Хм аз съм с високо кръвно и не ми пречи да си тренирам крака... Кръвното ти може да се повиши при тренировката на която и да е мускулна група... Това пак е някоя легенда, а? :wink:  Както написах в по-горния си пост:

не защото им е “омразно” да ги тренират, а защото повечето трениращи не намират смисъл да ги тренират понеже всеки иска да изглежда Много як нагоре от кръста, а краката... ми кой ги вижда нали сме с панталони...

18.05.06
12:18

Корем  :!:  :!:  :!:

18.05.06
13:41

Нито една :lol: но по принцип ми е неприятно да тренирам корема

18.05.06
22:58

крака

MU

18.05.06
23:00

Крака щото после много боли

20.05.06
22:41

Определено крака, поради големия разход на кислород направо ти се повръща при тежки серии

AN

20.05.06
22:57

[quote author=“M16”]Сега всички ще посочат краката, но не защото им е “омразно” да ги тренират, а защото повечето трениращи не намират смисъл да ги тренират понеже всеки иска да изглежда Много як нагоре от кръста, а краката... ми кой ги вижда нали сме с панталони...
Лично при мен след тренировка за крака се чуствам супер (напомпан, нацепен и т.н.)
Т’ва е!

P.S. Може би рамената при мен, но това се дължи на факта, че в залата която посещавам няма смит машина, та затова посочих тях...

Е аз пък не искам да имам слаби крака и ги тренирам, но ми е омразно да ги тренирам защото самите серии са по-дълги и изтощителни и после си като нападнат от отбор хомосексуалисти. Ако имаше отговор “корем” анкетата щеше да стане интересна. Сега е предрешена

22.05.06
18:19

Мен пък краката са ми любимата тренировка, защото работя с най-много килограми и се надъхвам... нищо че два дена след това немога да вървя нормално (((;

Иначе мразя тренировките за рамо, въобще не го усещам как работи и ми е кофти... не е като при гърдите и бицепса.

02.06.06
13:53

уфф рамото не мога да го правя баш  . иначе краката ги правя в петък и малко мисля да си сменя програмата че тогава ме марзи  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1