18.05.06
22:02
Здравейте много ще съм благодарен да ми помогнете,значи брат ми е на 13 години,висок 160-165см и 74 килограма.Доста е мазен и реших да го водя на фитнес с мен,но незнам трябва и някаква диета за да отслабне не е само трениране :wink: Ще съм много благодарен ако ми помогнете,ако може да бъде в полза той тренира футбол.
Ще съм много благодарен на всеки отзовал се.
18.05.06
23:01
еми щом тренира футбол бих ти препоръчал фет бърнер преди трен...обаче 13 годише още да го тъпкаш с такива...
а и диетата все пак не е ли малък?
иначе виж тука е много добре обяснено
http://bb-team.org/nutrition/000176.php
ако има още нещо питай :wink:
Е.. да бях и аз на вашите години....Гледай сега пич много е рано за НВД,диети, бърнери и т.н.Тялото тепърво започва да се изгражда.Организма има голяма нужда от енергия и т.н...Сега започват да действат хормоните и т.н...Аз бих казал да не се избързва-по добре опитайте с някакъв спорт без да се прекалява.Най добре с плуване.Да се ограничат мазните и сладки неща но без да се изключват напълно,бозата,газираното...ще има ефект сигурен съм....
19.05.06
09:02
Ами на брат ми му е много рано и няма да го тъпча с никакви бърнери или амино.За плуване неможе и дума да ставе защото брат ми не може да плува,а и го е срам да се съблича.Каква боза и безалкохолни нали целта е да свали ?Предложете колко пъти и по колко да върти колело,аз си мисля 3пъти в седмицата по 40минути.
футбол, баскет, колело, тичане.. какво ли още не :)
при него няма да е проблем за един месец да се промени в положителна посока според мен
Никакви диети на тази възраст. През пубертета ще израстне и ще загуби повечето мазнини и без диети. Просто да набляга на правилното хранене.
[quote author=”Петко К”]Никакви диети на тази възраст. През пубертета ще израстне и ще загуби повечето мазнини и без диети. Просто да набляга на правилното хранене.
Точно така. Нека стане на 20, тогава да експериментира с диетите!
Да си хапва, да тренира разумно и да не се притеснява! :)
20.05.06
15:38
Много мерси на всички :)
20.05.06
20:48
Малко ще се отклоня от темата дано модераторите не се сърдят.Значи забелязал съм че на братото гърдите са някакви по страни,преличат леко на женски,някой да има обяснение ?Преди години го бяхме водили на доктор защото мислихме че има някакви проблеми с хормоните.Майка ми даде около 500кинта за иследвания и доктора каза че нямало нищо и всичко е ок :roll: А дано да има бъдеще в ББ сега ръката му е 33 и то не е мн мазна :)
25.05.06
16:29
ми при някои се появява гинекомастия с израстването на оргнизмав последствие може и да се увеличи.Затова ако тръгне да ства по-зле е добре да се отида на доктор даже е задължително