18.05.06
22:35
Знае ли някой, преди ми беха казвали за нещо дет се пие (ама не наркотик) дето много ти повишава настроението и хормона на щастието (нещо общо имаше с тестостерона).Абе прави те щаслив :roll: Ако некой се сеща да пише :?
18.05.06
22:38
Това какво общо има с боди билдинга и по точно с хранителните добавки?
18.05.06
22:40
май беше нещо за таурина и за тва питам а ако знаете друго пишете
19.05.06
01:26
[quote author=“Obitax”]По принцип слакото стимолира отделянето на хормон на щастието
по принцип знам обаче търса нещо друго специално за тва :shock: :evil:
19.05.06
08:54
Remotiv-хранителна добавка е!
Що е туй животно “нещо дет се пие, ама не наркотик”?! Хахахаа!
Поразпитай малко и така, де! Може да са ти говорили за трибестан, може за ацетил л-карнетин, може за Бог знае какво! :wink:
19.05.06
10:36
[quote author=“STIFLAR”]Знае ли някой, преди ми беха казвали за нещо дет се пие (ама не наркотик) дето много ти повишава настроението и хормона на щастието (нещо общо имаше с тестостерона).Абе прави те щаслив :roll: Ако некой се сеща да пише :?
Хахаххаа...момче, ако не знаеш това хората са го открили много отдавна. Казва се ракия - струва около 5-6 лв литъра и се приема 24 часа по колкото можеш. Има странични ефекти като главоболие, повръщане, неадекватност, пречи на шофирането и на работата с машини, води до пристрастяване и причинява цироза при дълга употреба на големи количества, в частни случаи и до развод. :D :D :D
19.05.06
10:55
“Хормон на щастието” ? И такива ли неща има според вас ?
19.05.06
10:57
А според теб няма, така ли?
19.05.06
11:00
[quote author=“zwei0”]”Хормон на щастието” ? И такива ли неща има според вас ?
Серотонин, батка. :wink:
19.05.06
11:21
[quote author=“Sportex”][quote author=“zwei0”]”Хормон на щастието” ? И такива ли неща има според вас ?
кажи ми нещо повече за тва ако знаеш :roll:
19.05.06
11:23
[quote author=“HELL2HEAVEN”][quote author=“STIFLAR”]Знае ли някой, преди ми беха казвали за нещо дет се пие (ама не наркотик) дето много ти повишава настроението и хормона на щастието (нещо общо имаше с тестостерона).Абе прави те щаслив :roll: Ако некой се сеща да пише :?
Хахаххаа...момче, ако не знаеш това хората са го открили много отдавна. Казва се ракия - струва около 5-6 лв литъра и се приема 24 часа по колкото можеш. Има странични ефекти като главоболие, повръщане, неадекватност, пречи на шофирането и на работата с машини, води до пристрастяване и причинява цироза при дълга употреба на големи количества, в частни случаи и до развод. :D :D :D
хахаха аман от пияници бе плюс тва ракия не пием хаха :shock: :lol: То за тва има толко пияници щото гледат с тва да си помогнат и прекаляват! 8)
19.05.06
11:23
[quote author=“HELL2HEAVEN”][quote author=“STIFLAR”]Знае ли някой, преди ми беха казвали за нещо дет се пие (ама не наркотик) дето много ти повишава настроението и хормона на щастието (нещо общо имаше с тестостерона).Абе прави те щаслив :roll: Ако некой се сеща да пише :?
хахаха аман от пияници бе плюс тва ракия не пием хаха :shock: :lol: То за тва има толко пияници щото гледат с тва да си помогнат и прекаляват! 8)
19.05.06
11:44
[quote author=“Sportex”][quote author=“zwei0”]”Хормон на щастието” ? И такива ли неща има според вас ?
И ендорфин батка :wink:
http://www.vratovrazka.com/sex/chemistry.html
Серотонина е химикал произвеждан от мозъка,който повишава настроението,а ендорфина е така наречения хормон на щастието,Серотонина може да го повишиш с прием на жълт кантарион или 5- хидрокситриптофан (5- XTФ),фосфатидилсерин-а също добринася за доброто самочувствие :?
19.05.06
11:54
Remotiv
- продава се в аптеките !
Подобрява настроението.
[quote author=“Me_Blade”]Серотонина е химикал произвеждан от мозъка,който повишава настроението,а ендорфина е така наречения хормон на щастието,Серотонина може да го повишиш с прием на жълт кантарион или 5- хидрокситриптофан (5- XTФ),фосфатидилсерин-а също добринася за доброто самочувствие :?
Жълтия кантарион се съчетава иу с прием на Калций и Цинк, но не под формата на ZMA а поотделно като добавки. Не помня дозите
19.05.06
13:52
[quote author=”Питона”][quote author=“Me_Blade”]Серотонина е химикал произвеждан от мозъка,който повишава настроението,а ендорфина е така наречения хормон на щастието,Серотонина може да го повишиш с прием на жълт кантарион или 5- хидрокситриптофан (5- XTФ),фосфатидилсерин-а също добринася за доброто самочувствие :?Жълтия кантарион се съчетава иу с прием на Калций и Цинк, но не под формата на ZMA а поотделно като добавки. Не помня дозите
А нали насякъде пише приема на калций и цинк да е с разстояние 2-3 часа, защото усвояването на калция пречи на усвояването на цинка??!
ххх ми кво повишава настроението ли врътваш един хубав треволяк и ставаш безсмъртен след тва и мн весел :D :lol: :wink:
19.05.06
20:14
серотонина ремотива и другите на кви достъпни цени мога да ги намера и от къде :roll: 8)
не става ли въпрос за DHEA :wink: някъде го бяха рекламирали като “хормон на щастието” или нещо подобно
DHEA-та не е точно хормон на щастието, но у хора, които са в депресия се забелязват много по-ниски нива на DHEA….. и добавянето му при подобни индивиди води до подобряване на не само настроение, ами и цялостното желание за живот (казано много общо)... :)
26.05.06
00:25
[quote author=“Honzik”]DHEA-та не е точно хормон на щастието, но у хора, които са в депресия се забелязват много по-ниски нива на DHEA….. и добавянето му при подобни индивиди води до подобряване на не само настроение, ами и цялостното желание за живот (казано много общо)... :)
Пил ли си ДХЕА?
26.05.06
01:02
[quote author=“realityman”]Remotiv
Подобрява настроението.
та колко струва това чудо?
26.05.06
13:05
не знаех че има и такова животно
[quote author=“energymax”][quote author=“Honzik”]DHEA-та не е точно хормон на щастието, но у хора, които са в депресия се забелязват много по-ниски нива на DHEA….. и добавянето му при подобни индивиди води до подобряване на не само настроение, ами и цялостното желание за живот (казано много общо)... :)
Пил ли си ДХЕА?
Дам, пил съм.... защо?
26.05.06
20:19
q kajete kalko struwa DHEA i REMOTIVA?
DHEA в зависимост от производителя..... на Биогейм е 60 парчета по 50мг.... нещо като 33лв..... на Ultimate ако добре си спомням опаковката от 100 хапа по 100мг е около 70лв....
[quote author=“realityman”]Remotiv
Подобрява настроението.
И много ми е Х какво има в тоя помия?
А към автора на темата: Леко с мерака да си ‘щастлив’, че има някой дето ги води право при дилъра. :?
не е хормон това за което питаш. Аминокиселина е и се казва Тирозин. ЗАМЕНИМА е. Ако не усопеет е да намерите инфо за нея в нета ще разясня :wink:
29.05.06
15:21
Ами ще ни е полезно ако разясниш ;). Някакви препарати с нея има ли?
Абре земете излезте с приятели, пийте 2-3 мастики, фанете някой пичка, разклатете я до 5-6 сабалян... от тва по-голямо щастие, ако има... само Здравето ще да е!
Ха ха ха, ей човеко направо ме разби :wink: Тая мастика...
абе на мен само ракията ми повишава щастието :D ама ако зема да пия до къде ще я докарам ?
07.06.06
12:42
[quote author=“Kyokushin-Baka”]не е хормон това за което питаш. Аминокиселина е и се казва Тирозин. ЗАМЕНИМА е. Ако не усопеет е да намерите инфо за нея в нета ще разясня :wink:
Добре де кажи нещо за тоя тирозин какво представлява как да си го набавя, продава ли се :wink:
12.06.06
11:53
последно мисля 4е най- добрата комбинация е ремотив+жълт кантарион(чай) :wink: вие ква ше кажете? АКО ИМА И ДР МНЕНИЯ ПИШЕТЕ!
Имаш 3 мнения подред - 2 от тях изтрих! Още едно провинение и ще ти се наложи бан (временен или перманентен). Не пускай поредни постове! Пиши на кирилица! Прочети и спазвай правилата!
manson