Суроватъчен протеин насипно

19.05.06
13:25

Здравейте,

Днес си взех 500 гр. суроватъчен протеин насипно. Някъкъв гръцки, около 67%.
Бихте ли ме посъветвали кога и по колко да пия от него и въобще дали е удачно. Идеята ми е, че не искам да трупам мазнини, а само ММ. Допълнително взимам 3х2 АК на Дженесис Амино 1900.

Благодаря предварително.

IN

19.05.06
16:11

Ми протеина го пиеш след тренировка задължително,а иначе ако можеш и 1 час преди...
А АКто на Генезис се пие от 3-5 хапа наведнъж...кви са тия 2 хапа :wink: ...ако смяташ да пестиш по добре нищо не пий :wink:

19.05.06
21:23

С 500грама протеин нищо не праиш по добре не си даваи парите за прахчета ,а за качествена храна  :wink:

22.05.06
16:23

Благодаря Ви за съветите.
Ак-те ги пиех по 2 защото мислех, че като тренирам отскоро и няма да мога да ги усвоя пълноценно, а протеина го взех за да го пробвам.

Още веднъж благодаря, момчета. Знаех си, че тук ще намеря отговори на въпросите ми.

02.06.06
18:31

ами зависи от цената на тоя протеин . много е важно ! в мойта зала(която ходя) има кретин - 200гр - 10лв . има и 200гр-20лв пък уж еднакво надува  :lol:

08.06.06
17:35

това е по-ефиния протеин дето мисля,че беше кум 15 кинта килото,а другия 80% без лактоза е към 23 лева/кг

11.06.06
03:19

[quote author=“SpUd3r”]това е по-ефиния протеин дето мисля,че беше кум 15 кинта килото,а другия 80% без лактоза е към 23 лева/кг

От къде го купуваш?

11.06.06
18:43

Като тръгнеш по Витошка в посока към св. Неделя (НДК да ти се пада в гръб) и като стигнеш до Съдебната палата завиваш в ляво преди нея и продължаваш напред.Не помня коя пресечка беше,но ги гледай всичките подред има един надпис Биохрана или нещо от този сорт.Пресечката се намира преди да си стигнал края на Съдебната палата.Там иначе продават няколко вида протеин,креатин.л-карнитин и сякви други неща насипно :wink:

ПС - извинявам се за лошото обяснение ама по-добре не мога :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1