фъстъци+мляко?

19.05.06
14:47

гледам че много хора комбинират фъстъци+мляко,може ли да ми разясните смисала на тази комбинация освен че е я използват в хр.режим за покачване на теглото?има ли ефект като се наблегне на тях,смисал ям че не ям много често от фъстъците(2-3 пъти в седмица)? :roll:  :roll:  :roll:

RE

19.05.06
15:59

Фъстъците съдържат голям % мазнини и според мен не са много подходящи за ММ

19.05.06
16:16

аз пък бях гледал по Дискавъри че мазнини има да но са ненаситени(демек полезни) и малък процент наситени(вредни) но те били от някакво растително масло за стабилизатор. Иначе и доста белтъчини има.

SP

19.05.06
19:36

Като комбинация ми се вижда доста странно, но и фъстъците и млякото имат своето място в дневното меню, особено при режим за ММ.

FI

19.05.06
23:19

Това е популярна комбинация, просто защото тези храни се намират навсякъде и са лесни за консумация веднага. В смисълк, че е удобно като не си вкъщи.

19.05.06
23:53

a какво количество да приемам от тях.Не е проблем дори да омазна малко

21.05.06
18:44

Без тях не може, за пръв път чувам за тази комбинация, ако ти е слатко не виждам кво ти пречи да ги ядеш и така

JI

26.05.06
10:32

ахахаха даа опредеено може само да та светна че млякото е с висок процент мазнини  и забавя усвояванто ... допълнително което е забавено от фъстъците които са 50 % мазнини , но  растителни така , че фъстъците са задължителни в дневното меню примерно едно хранене може да ти е
100 грама фъстъци със 1 банан това няма да се усвои бавно ,  а и няма да предизивкиа инсулинов шок , мазнините са растителни ...—-> имат по къса аминокиселинна верига и се усвояват по бързо  от животнските .

26.05.06
11:47

значи по-добре е фъстъци с банани?

26.05.06
12:06

[quote author=“vaseto89”]значи по-добре е фъстъци с банани?

Точно фъстъци с банани не е добра комбинация ;)

26.05.06
12:13

[quote author=”Петко К”][quote author=“vaseto89”]значи по-добре е фъстъци с банани?

защо?Кажи ми някои др лесно достъпни храни които мога да приемам след тренировка?

JI

26.05.06
14:33

[quote author=”Петко К”][quote author=“vaseto89”]значи по-добре е фъстъци с банани?

а защо ?

AR

26.05.06
17:27

Много много интересно започва да става.
Чувам че отровата за мишки била добър заместител на кофеина.
По добре с фъстъци или с банани се усвоява?

02.06.06
18:16

Въпроса “с фъстъци или с банан” е много глупав сам по себе си. Тва, 4е млякото се усвоява по бавно, е вярно, но нито банана, нито фъстъците са способни да го усвоят...
1-во, банана съдържа все пак витамини и като цяло дава енергия и е добре да се взима както преди така и след тренировка, а колкото до фъстъците... разбира се, че не помагат при усвояване, все пак съдържат мазнини главно, били те растителни или ненаситни, но мисля, че няма никакъв проблем да се приемат понякога и с млякото, кво пък толкоз, штом толкоз иска пък човекът мляко с фъстъци...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1