20.05.06
15:06
Купих си глюкоза, обаче в аптеката ми казаха, че не знаят как се приема и по-колко трябва да се пие. Бихте ли ми казали как да я пия и по-колко?
20.05.06
15:06
Пии по 40 грама след трен
[quote author=“manson”]Пии по 40 грама след трен
Ама във вода ли да я разреждам (не споменах, че е на прах), а и тия не са ли много, защото си взех 75гр :lol: . Но не ми е проблем, колкото трябва ще взема.
20.05.06
16:05
Да, 40гр е ОК. С малко сок или вода веднага след тренировка. Би ли споделил на каква цена я взимаш.
20.05.06
16:06
Аз декстроза съм пил само на Primary Nutrition - 3,50 lv/kg Незнам тия мини-разфасовки как ги намирате :)
П.П. Вече като ми трябва декстроза си купувам гейнър :)
[quote author=“HELL2HEAVEN”]Да, 40гр е ОК. С малко сок или вода веднага след тренировка. Би ли споделил на каква цена я взимаш.
75гр. глюкоза- 0.65лв
Ама ще трябва да си купя досдта по-голяма разфасовка, щом като трябва да пия по 40гр на ден...
[quote author=“EmZvr”][quote author=“HELL2HEAVEN”]Да, 40гр е ОК. С малко сок или вода веднага след тренировка. Би ли споделил на каква цена я взимаш.
75гр. глюкоза- 0.65лв
Ама ще трябва да си купя досдта по-голяма разфасовка, щом като трябва да пия по 40гр на ден...
Не на ден а след тренировка.
И гледай много много да не се оливаш с нея, че може да ти докара сериозни проблеми.
Като не знаеш как точно се борави с определен продукт, търси информация.
ПИШЕШ глюкозата в ГУУГЪЛ и четеш.
20.05.06
18:15
По принцип най добре е да сеприема Глюкоза/Декстроза/Гроздова захар/Тва 3те е едно и също .На прах имя я за цена от 90ст.за 500грама. На места е 1.20 за половин кило.Също така продават се и Декстроза на Примари Нутритион виждал съм и на мусаши.Пил съм и декстроза в САЩ там тя се правеше от царевица и беше отвратителна лепкава.Гроздовата е по добра.Продава се на фирма Здраве за вас по диабетичните магазини и в Големите магазини като ЦБА на щанда за диетични храни.Пие се по и 0.7-1 гр. на кг. След тренировка ако си 70 кила пиеш 50-70 грама зависи как си с мазнините :)
20.05.06
19:31
[quote author=“ivaivalito”]По принцип най добре е да сеприема Глюкоза/Декстроза/Гроздова захар/Тва 3те е едно и също .На прах имя я за цена от 90ст.за 500грама. На места е 1.20 за половин кило.Също така продават се и Декстроза на Примари Нутритион виждал съм и на мусаши.Пил съм и декстроза в САЩ там тя се правеше от царевица и беше отвратителна лепкава.Гроздовата е по добра.Продава се на фирма Здраве за вас по диабетичните магазини и в Големите магазини като ЦБА на щанда за диетични храни.Пие се по и 0.7-1 гр. на кг. След тренировка ако си 70 кила пиеш 50-70 грама зависи как си с мазнините :)
аз пък мисля,че по-добрия вариант е Алфа-липоева киселина
На Оптумум 60 капсули са 36 лв които стигат за 2 месеца
или пък Ванадил Сулфат за 16 кинта
с тея тъпи глюкози ефекта е нулев и 100% сам убеден в това понеже и аз зимах
омазняваш се най-вече
20.05.06
20:56
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ivaivalito”]По принцип най добре е да сеприема Глюкоза/Декстроза/Гроздова захар/Тва 3те е едно и също .На прах имя я за цена от 90ст.за 500грама. На места е 1.20 за половин кило.Също така продават се и Декстроза на Примари Нутритион виждал съм и на мусаши.Пил съм и декстроза в САЩ там тя се правеше от царевица и беше отвратителна лепкава.Гроздовата е по добра.Продава се на фирма Здраве за вас по диабетичните магазини и в Големите магазини като ЦБА на щанда за диетични храни.Пие се по и 0.7-1 гр. на кг. След тренировка ако си 70 кила пиеш 50-70 грама зависи как си с мазнините :)
омазняваш се най-вече
Имаш ли инфо и за двете... ако може да копираш от опаковката или да дадеш линк.
20.05.06
21:12
[quote author=“Sportex”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ivaivalito”]По принцип най добре е да сеприема Глюкоза/Декстроза/Гроздова захар/Тва 3те е едно и също .На прах имя я за цена от 90ст.за 500грама. На места е 1.20 за половин кило.Също така продават се и Декстроза на Примари Нутритион виждал съм и на мусаши.Пил съм и декстроза в САЩ там тя се правеше от царевица и беше отвратителна лепкава.Гроздовата е по добра.Продава се на фирма Здраве за вас по диабетичните магазини и в Големите магазини като ЦБА на щанда за диетични храни.Пие се по и 0.7-1 гр. на кг. След тренировка ако си 70 кила пиеш 50-70 грама зависи как си с мазнините :)
омазняваш се най-вече
Имаш ли инфо и за двете... ако може да копираш от опаковката или да дадеш линк.
Мога да ти дам подробна информация и за двете ще ти напиша накратко понеже има доста за писане:
Алфа-липоева киселина-Подобряване на въглехидратния и протеиновия метаболизъм,постигане на инсулиноподобен ефектв резултат на който повече хранителни и други вещества достигат по-бързо мускулните клетки,увеличава в пъти повече ефективността на другите суплементи особенно онези които се нуждаят от по-високи нива на инсулин за да бъдат максимално усвоени (кратин,глутамин,амитота)
Ванадил сулфат:
Увеличава плътността на мускулите,създава по-добро напомпване и съдоразширяван.Липсата му може да причини повишени нива на холестерол и нарушаване контрола над кръвната захар.Ако става дума за приложенията му в спорта ,основния ефект от който хората се заинтересувани е наподобяващото му инсулина действие.
Помага за стабилизиране на нивата на кръвната захар и ефекта на складиране на гликоген в черния дроб и мускулните тъкани.Трениращите с тежести както и аз свидетелствтат за по-добро напомпване.
Обобщение-увеличено напомпване и наподобяващ на инсулина ефект водещ до пълноценно освобождаване от ненужната в кръвта глюкоза,което премахва складирането и под формата на мазнини
Ванадил сулфат изглежда доста добре. А аз за какво взех тая глюкоза :? Мисля да е вземам един месец и ако няма ефект да пробвам с нещо друго, например тоя Ванадил сулфат. Той на каква цена е ?
20.05.06
23:52
[quote author=“EmZvr”]Ванадил сулфат изглежда доста добре. А аз за какво взех тая глюкоза :? Мисля да е вземам един месец и ако няма ефект да пробвам с нещо друго, например тоя Ванадил сулфат. Той на каква цена е ?
16 кинта 100 таблетки една таблетка съдържа-Калций-139 мг,Фосфор-108 мг и Ванадил Сулфат-10мг препоръчителна доза е между 20-30 мг значи по 2 таблетки една преди и една след
стига за 50 дена перфектно
21.05.06
11:47
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“EmZvr”]Ванадил сулфат изглежда доста добре. А аз за какво взех тая глюкоза :? Мисля да е вземам един месец и ако няма ефект да пробвам с нещо друго, например тоя Ванадил сулфат. Той на каква цена е ?
16 кинта 100 таблетки една таблетка съдържа-Калций-139 мг,Фосфор-108 мг и Ванадил Сулфат-10мг препоръчителна доза е между 20-30 мг значи по 2 таблетки една преди и една след
А къде да го намеря?По аптеките или в някой магазин за добавки?
21.05.06
15:03
[quote author=“hari_89”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“EmZvr”]Ванадил сулфат изглежда доста добре. А аз за какво взех тая глюкоза :? Мисля да е вземам един месец и ако няма ефект да пробвам с нещо друго, например тоя Ванадил сулфат. Той на каква цена е ?
А къде да го намеря?По аптеките или в някой магазин за добавки?
в аптеките може да го има не съм много сигурен
аз си го взех от Power & Beauty на бул.Евлоги Георгиев марката е Оптимум
Някои да е взимал Алфа-липоева киселина и ако ‘ДА’, какви резултати е постигнал?
Гледам, че Genesis предлагат опаковка от 60 капсули - струва ли си?
25.05.06
23:26
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ivaivalito”]По принцип най добре е да сеприема Глюкоза/Декстроза/Гроздова захар/Тва 3те е едно и също .На прах имя я за цена от 90ст.за 500грама. На места е 1.20 за половин кило.Също така продават се и Декстроза на Примари Нутритион виждал съм и на мусаши.Пил съм и декстроза в САЩ там тя се правеше от царевица и беше отвратителна лепкава.Гроздовата е по добра.Продава се на фирма Здраве за вас по диабетичните магазини и в Големите магазини като ЦБА на щанда за диетични храни.Пие се по и 0.7-1 гр. на кг. След тренировка ако си 70 кила пиеш 50-70 грама зависи как си с мазнините :)
омазняваш се най-вече
izvineyte 4e pisha na latineca no nnehsto ne ba4ka kredora mi sorry.Ta da kaja za alfa lipoevata kiselina .Malibu vzemi da po4etesh oshte malko o tpgava spori az sym vzimal alfa lipoeva kiselina na Scitec .Tq dejstva kato podobrqva usvoqvaneto na kreatina.Dextrozata dejstva po syshtiq na4in.Ako vzimash samo alfa lipeova kiselina bez dekstroza kreatina shte se usvoqva po mlako ako e v kombinaciq i ot dvete.Naj dobre e alfa lipoeva kreatin i dekstroza 50 tina grama.A za tva 4e se omaznqva sled trenirovka ako piesh dextrozata nqma da s eomaznij garantiram.I sorry pak za latinecata.
27.08.09
15:15
казано от ivaivalito на 25.05.06, 23:26:
омазняваш се най-вече
izvineyte 4e pisha na latineca no nnehsto ne ba4ka kredora mi sorry.Ta da kaja za alfa lipoevata kiselina .Malibu vzemi da po4etesh oshte malko o tpgava spori az sym vzimal alfa lipoeva kiselina na Scitec .Tq dejstva kato podobrqva usvoqvaneto na kreatina.Dextrozata dejstva po syshtiq na4in.Ako vzimash samo alfa lipeova kiselina bez dekstroza kreatina shte se usvoqva po mlako ako e v kombinaciq i ot dvete.Naj dobre e alfa lipoeva kreatin i dekstroza 50 tina grama.A za tva 4e se omaznqva sled trenirovka ako piesh dextrozata nqma da s eomaznij garantiram.I sorry pak za latinecata.
Аве четах тука за ванадил сулфат някой ще ми кажели дали мога да го пия сас глюкоза и ако може нека да каже как точно да се пият ай глюкозата ще я пия след тренировка но на етикета който е залепен на шишенсето на ванадил сулфатът пише да се взема по 1 таблетка сутрин сас закуската а тука пича който го предложил вика да се взема по 2 таблетки 1 преди и 1 след тренировка ай ще сам много благодарен ако някой ми изясни как точно и сигурно се взема ванадил сулфатът :)
27.08.09
15:16
Аве четах тука за ванадил сулфат някой ще ми кажели дали мога да го пия сас глюкоза и ако може нека да каже как точно да се пият ай глюкозата ще я пия след тренировка но на етикета който е залепен на шишенсето на ванадил сулфатът пише да се взема по 1 таблетка сутрин сас закуската а тука пича който го предложил вика да се взема по 2 таблетки 1 преди и 1 след тренировка ай ще сам много благодарен ако някой ми изясни как точно и сигурно се взема ванадил сулфатът :) ако някой изобщо знае можи да ми пише направо лично саобщение ;)
Мнението беше редактирано от Zob do Grob на 27.08.09 15:19.