09.05.06
18:24
здравеите искам да попитам за спреи кабината за тен някои ако има някаква информация......много искам да науча нищо повече.Колко струва и т.н....
сигурна ли си че в БГ има такова нещо? Аз само в “Приятели” съм виждал подобно нещо. И то е само боя. В смисъл доста козметични фирми продават подобни спрейове и кремове за тен, но той е краткотраен.
Проучи на AVON, Nivea и още някой не мога да се сетя сега.
09.05.06
20:30
има го и в БГ във Варна
Аз съм от Хасково тук е 28 кинта процедурата. Знам защото приятелката ми ще ходи след 10 дни, тъй че ако ти се чака 2 седмици ще ти кажа после какво е станало :lol:
21.05.06
17:30
[quote author=“Size”]Айде пич,минаха 10те дена,давай резултатите, че нетърпението е голямо. :)
Миналата година даваха по ТВ-то - праскат та с една боя или нещо от сорта, с един маркуч и после за 1-2 седмици добиваш тен,ако може така да се нарече!Пална цигания!Аз предпочитам да си добия тен от морето и плажа, въпреки че познавам и жени които от солариума са докарали много як тен и са много сладки с него!
тая боя не се ли измива не вреди ли на кожата ???дайте малко инфо който го е ползвал
22.05.06
23:04
хора разберете, тези кабини се използват единствено ако ти трябва спешно тен преди някакво събитие. Не са заместител на солариума, защото е неизбежно да станеш на петна няколко дни след процедурата. А иначе такива кабини има на доста места, но за съжаление незнам къде точно
[quote author=“Animal”]хора разберете, тези кабини се използват единствено ако ти трябва спешно тен преди някакво събитие. Не са заместител на солариума, защото е неизбежно да станеш на петна няколко дни след процедурата. А иначе такива кабини има на доста места, но за съжаление незнам къде точно
В София има в Кемпински примерно... и наистина разберете че това е краткотраен тен... само ако ти е нужен за фотосесия или нещо от сорта... ;)
Ако не се лъжа в клипа на Pink - Stupid girls , едно от нещата , които иронизира е точно за този тен :)
23.05.06
15:32
[quote author=“Size”]Айде пич,минаха 10те дена,давай резултатите, че нетърпението е голямо. :)
x_3_mar,Чакаме :)
[quote author=“Shae”]Ако не се лъжа в клипа на Pink - Stupid girls , едно от нещата , които иронизира е точно за този тен :)
а да да сетих се :twisted:
[quote author=“realityman”][quote author=“Size”]Айде пич,минаха 10те дена,давай резултатите, че нетърпението е голямо. :)
Сори колеги :) морето ме зовеше. Приятелката ми така и не отиде и по-добре! Вчера се върнах от балът и, ама имаше съученички които си го бяха направили. Какво да ви кажа пълна трагедия :lol: Уж издържал по седмица! 30 кинта на вятъра. Едната си измила ръцете със сапун и навсякъде черна само по ръцете бяла. Другата и паднало едно петно от носа и носа и станал като на далматинец! Нямам снимки да ви покажа да се посмеете и вие :D
Не правете това в къщи! Или може да го препоръчате на някои——-> ако не ви е симпатичен :lol:
24.05.06
18:29
Солариума си е солариум 1-2 седмици секи ден по от 5 до 10 мин(с увеличаване постепенно)и ето ти го идеалният шоколадов тен!
24.05.06
18:38
[quote author=“Sourcemag”]Солариума си е солариум 1-2 седмици секи ден по от 5 до 10 мин(с увеличаване постепенно)и ето ти го идеалният шоколадов тен!
ха ти ходил ли си?
24.05.06
21:31
да!Говоря от личен опит тази зима ходих около 10последователни дни почнах от 5 и стигнах до 12 минути във вертикален и направих доста добър тен.
24.05.06
21:48
[quote author=“Sourcemag”]да!Говоря от личен опит тази зима ходих около 10последователни дни почнах от 5 и стигнах до 12 минути във вертикален и направих доста добър тен.
не, щото във всяко студио ще ти кажат, че се ходи поне през ден. А иначе на вертикален е най-добре ти си бил на онези, които са макс 12 мин. Аз един път се пържих 15 мин в един мегасън и на другия ден бех негърче(леко червен обаче :? ).
24.05.06
22:15
Просто моята кожа е такава(лесно почернявам и по принцип съм си по тъмен)затова всеки ден ходих.Важно е да се мажеш с нещо увлажняващо след солариума за да не се напуква кожата.
25.05.06
00:20
[quote author=“Sourcemag”]да!Говоря от личен опит тази зима ходих около 10последователни дни почнах от 5 и стигнах до 12 минути във вертикален и направих доста добър тен.
то е ясно че ще направиш, но си си навредил много на кожата. Няма значение че си тъмен, дори два поредни дни е абсолютно противопоказно, а 10 поредни е просто наказание за кожата.
26.05.06
18:50
И защо ако може да ми обясните ? Кожата ми си е добре ,освен това момичето в студиото е мой човек,тя така ме инструктира.
26.05.06
18:54
[quote author=“Sourcemag”]И защо ако може да ми обясните ? Кожата ми си е добре ,освен това момичето в студиото е мой човек,тя така ме инструктира.
Явно не е толкова твой човек. :lol:
аз цяло лято и есен и зима си ходих по веднъж седмично (на морето почти не се пекох ;) )
сега почнах да избелявам ама след 2-3 седмици пак почвам солариума
27.05.06
10:25
хаххаах мнгоо смешно!Ама вие бахтите на солариум а аз за 1 седмица на морето правя тен дето ми стои после 4-5 месеца без проблем :)
При тва без пари!Иначе ефекта от солариума ако се прави както трябва е по друг!Значи виждал съм мацки дето са ходили на солариум,наи ясно го видях на една колежка имаше много приятен щоколад тен такова едно малко лъскащо много яко!
Иначе пример за лошо правени посещения на солариум се сещам за Мр Бургас топ лице - т.е. СЛАД (ако е някаде тука поздрави) така се беше направил че го мислиха за циганче,което не е желателно!
01.06.06
15:29
Ето малко повече за тези спрейове и кабинки
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=1977
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=2173
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“realityman”][quote author=“Size”]Айде пич,минаха 10те дена,давай резултатите, че нетърпението е голямо. :)
Сори колеги :) морето ме зовеше. Приятелката ми така и не отиде и по-добре! Вчера се върнах от балът и, ама имаше съученички които си го бяха направили. Какво да ви кажа пълна трагедия :lol: Уж издържал по седмица! 30 кинта на вятъра. Едната си измила ръцете със сапун и навсякъде черна само по ръцете бяла. Другата и паднало едно петно от носа и носа и станал като на далматинец! Нямам снимки да ви покажа да се посмеете и вие :D
Не правете това в къщи! Или може да го препоръчате на някои——-> ако не ви е симпатичен :lol:
ЕЕе, па те и да съ мият ли искат... хем тен, хем и хигиена... В никоя уважаваща себе си циганска мъълъ няма такова нещо. :lol:
:lol: Тази- дялматинеца сигурно е билазабавма... :lol: