Препоръчайте ми гейнър...

21.05.06
19:24

Значи, до миналия месец пих Creatine на P&B LABS и Amino Acids 2700 на Universal.
Та въпроса ми е може ли някой да ми препоръча някой “хубав” гейнър на прилична цена... :?

SP

21.05.06
19:30

Взимаш нещо американско и това е.  :wink:

21.05.06
19:38

Е ок де, ма ако може и някви линкове да ми дадете да “видя” за какво става въпрос...

21.05.06
19:51

[quote author=“fatal”]Е ок де, ма ако може и някви линкове да ми дадете да “видя” за какво става въпрос...

Колко пари си си приготвил да дадеш за гейнер.Големите разфасовки излизат най-изгодно.

21.05.06
20:44

Еми 120 лв.

SP

21.05.06
20:52

MEGA MASS на UNIVERSAL или Muscle Juice на ULTIMATE - големите опаковки.

RE

22.05.06
00:04

http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=3

Всякакви Гейнери за всеки джоб  :)

22.05.06
18:07

[quote author=“Sportex”]MEGA MASS на UNIVERSAL или Muscle Juice на ULTIMATE - големите опаковки.

И да добавя RealGains на Universal.
Аз ти препоръчвам Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Този гейнер е един от най-добрите на пазара.

SO

22.05.06
21:42

Направи си го наподпис за да не си играеш да го пишеш :Р

Аз ти препоръчвам Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Този гейнер е един от най-добрите на пазара

:lol:

23.05.06
00:13

[quote author=“Sourcemag”]Направи си го наподпис за да не си играеш да го пишеш :Р

Аз ти препоръчвам Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Този гейнер е един от най-добрите на пазара

Прав си :lol: ,но не съм ли прав???

23.05.06
20:42

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sportex”]MEGA MASS на UNIVERSAL или Muscle Juice на ULTIMATE - големите опаковки.

Аз ти препоръчвам Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Този гейнер е един от най-добрите на пазара.

Къде го продават и на каква цена ? И в други теми четох че го хвалиш  :)

SO

23.05.06
21:14

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sourcemag”]Направи си го наподпис за да не си играеш да го пишеш :Р

Прав си :lol: ,но не съм ли прав???

След около месец ще ти отговоря  :P (утре отивам да си купувам)

23.05.06
21:27

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sportex”]MEGA MASS на UNIVERSAL или Muscle Juice на ULTIMATE - големите опаковки.

Дъ бест -Послушай те го

SO

23.05.06
22:41

мда е аз вече го послушах :Р

30.05.06
23:30

SERIOUS MASS на OPTIMUM NUTRITION ще останеш супер доволен - 5.5кг за 123лв. нема грешка тва нешто

SO

31.05.06
08:24

Еми да с тези конски дози (350гр.) няма как да не остане доволен :!:

04.06.06
10:27

ами така си е ама “ранъта праи борбъта” дет се вика, така че колкото повече толкова по-добре, между другото може и да взима на половината, гейнъра си е добър и работи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1