21.05.06
19:24
Значи, до миналия месец пих Creatine на P&B LABS и Amino Acids 2700 на Universal.
Та въпроса ми е може ли някой да ми препоръча някой “хубав” гейнър на прилична цена... :?
21.05.06
19:30
Взимаш нещо американско и това е. :wink:
Е ок де, ма ако може и някви линкове да ми дадете да “видя” за какво става въпрос...
21.05.06
19:51
[quote author=“fatal”]Е ок де, ма ако може и някви линкове да ми дадете да “видя” за какво става въпрос...
Колко пари си си приготвил да дадеш за гейнер.Големите разфасовки излизат най-изгодно.
21.05.06
20:52
MEGA MASS на UNIVERSAL или Muscle Juice на ULTIMATE - големите опаковки.
22.05.06
00:04
http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=3
Всякакви Гейнери за всеки джоб :)
22.05.06
18:07
[quote author=“Sportex”]MEGA MASS на UNIVERSAL или Muscle Juice на ULTIMATE - големите опаковки.
И да добавя RealGains на Universal.
Аз ти препоръчвам Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Този гейнер е един от най-добрите на пазара.
22.05.06
21:42
Направи си го наподпис за да не си играеш да го пишеш :Р
Аз ти препоръчвам Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Този гейнер е един от най-добрите на пазара
:lol:
23.05.06
00:13
[quote author=“Sourcemag”]Направи си го наподпис за да не си играеш да го пишеш :Р
Аз ти препоръчвам Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Този гейнер е един от най-добрите на пазара
Прав си :lol: ,но не съм ли прав???
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sportex”]MEGA MASS на UNIVERSAL или Muscle Juice на ULTIMATE - големите опаковки.
Аз ти препоръчвам Muscle Juice на Ultimate Nutrition.Този гейнер е един от най-добрите на пазара.
Къде го продават и на каква цена ? И в други теми четох че го хвалиш :)
23.05.06
21:14
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sourcemag”]Направи си го наподпис за да не си играеш да го пишеш :Р
Прав си :lol: ,но не съм ли прав???
След около месец ще ти отговоря :P (утре отивам да си купувам)
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Sportex”]MEGA MASS на UNIVERSAL или Muscle Juice на ULTIMATE - големите опаковки.
Дъ бест -Послушай те го
23.05.06
22:41
мда е аз вече го послушах :Р
SERIOUS MASS на OPTIMUM NUTRITION ще останеш супер доволен - 5.5кг за 123лв. нема грешка тва нешто
31.05.06
08:24
Еми да с тези конски дози (350гр.) няма как да не остане доволен :!: