как да ги пия ....

SD

24.05.06
13:26

Взех си gian mass 4100 и 100% whey pro на JC ... кажете ми как да ги взимам (тренирам по 2 пъти на ден-сутрин и следобед ,като искам да кача колкото се може по-бързо) .Мерси

SP

24.05.06
13:58

Пий както пише на опаковката и най-важното тренирай един път на ден. :shock:

24.05.06
14:00

бате,с тия тренировки по дра пъти на ден в тая жега трудно ще качиш мисля :wink: то зависи и как тренираш де-не си споменал. и ако искаш да качиш по барзо на първо време махни зая суроватка и вземи креатин,глутамин и таурин с гейнера.поне аз така мисля 8)

24.05.06
14:00

тренирам по 2 пъти на ден-сутрин и следобед

Какъв ти е стажа?

SD

24.05.06
14:06

Тренирам шорттрек и след обяд имам тренировка ... а иначе правя сутринта ръце (5-6 пъти в седмицата ... като неделя ми е почивен ден като цяло).За стаж ... искате да кажете от коклко време тренирам .. ? - от 4 години ... ръцете ги почнах преди 1 година - на 17 съм

24.05.06
14:08

е та ти само ръце ли тренираш :shock:

SD

24.05.06
14:10

:)) не ... след обяд си ми е тренировката (по шорттрек - ся праиме сухи) ... сутрин хода да дигам за ръце.

24.05.06
14:16

[quote author=“SDN”]Тренирам шорттрек и след обяд имам тренировка ... а иначе правя сутринта ръце (5-6 пъти в седмицата ... като неделя ми е почивен ден като цяло).За стаж ... искате да кажете от коклко време тренирам .. ? - от 4 години ... ръцете ги почнах преди 1 година - на 17 съм

За тренировката изглежда ти си знаеш, няма да ти се меся.
Гейнъра го пий 40-50 мин. преди тренировка и веднага след нея.Ако закуската ти е слаба можеш да добавиш и там.Не се лъжи по големите дози изписани на кутиите.Те са, за да се набавят написаните на етикета калории.Можеш да вземаш на прием до около 100гр. от гейнъра или да го миксираш с протеина 3 към 1 за гейнъра.Протеина можеш да го приемаш и преди лягане в дни с тренировка по 2 суп. лъжици - около 30-35 гр.

SD

24.05.06
14:24

Добре мерси .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1