24.05.06
17:35
Значи взех си натурален сок на “Сарру” и беше много добър, не беше чак до такава степен разреден с вода. Икам да попитам това от истински плодове ли е (там със всички витамини) или е пак някакви бои?
10х
24.05.06
17:58
[quote author=“fiestahami”]..... или е пак някакви бои?10х
Има и боички, и консерванти, не се безпокой. Няма да се излъже някой да ти сложи фреш в шишенце на такава цена.
[quote author=“fiestahami”]Значи взех си натурален сок на “Сарру” и беше много добър, не беше чак до такава степен разреден с вода. Икам да попитам това от истински плодове ли е (там със всички витамини) или е пак някакви бои?
10х
Смешно е наистина да смяташ че ти дават някъде чист фреш ....единствено ако си го направиш във вас ама ...ше ти отива доста плод за една чашка
25.05.06
00:28
fiestahami написа:
Значи взех си натурален сок на “Сарру” и беше много добър, не беше чак до такава степен разреден с вода. Икам да попитам това от истински плодове ли е (там със всички витамини) или е пак някакви бои?
10хСмешно е наистина да смяташ че ти дават някъде чист фреш ....единствено ако си го направиш във вас ама ...ше ти отива доста плод за една чашка
Разбира се,че няма да е чист фреш, но поне не е толкова “боядисан” и все пак се усеща вкуса на плода и е по-гъст, не е като тези дето се разреждат във вода, които са си чиста боя.
Аз като си купувам натурален сок си взимам само Florina, защото е гъст и на опаковката си пише че има вода и лимонов сок и т.н., а не като другите “100% фреш от портокал”, което си е 100% лъжа :D
27.05.06
14:33
В Флорина е истината. Най-качествения сок който съм пил. Но само тези които са с винтова капачка а не другите с плоската. Зелената ябълка на БББ също е много добра.
[quote author=“guBak”]Зелената ябълка на БББ също е много добра.
Да,особено в комбинация с водка.
Гледайте да пиете такива с по-висок % натуралност.Че няма да е 100% е ясно.Според мен може да се пият и нямат нищо общо със степовете,дето за нищо не стават вече
27.05.06
16:43
[quote author=“Size”][quote author=“guBak”]Зелената ябълка на БББ също е много добра.
Да,особено в комбинация с водка.
Кой каза зелено Собиески, кой :) Специално за едни сокове знам, че концентрацията е 1:10. За тия БББ, Капи и ФЛорина не знам как са
Зелено Собиески + Зелена Ябълка -> това е магията :)
Иначе доколкото съм чувал соковете от ананас са по принцип много близки до така наречние фреш. А на капито е хубав и пише 100% ананас (колко е 100 е друг въпрос вече )
04.06.06
10:40
ми най-добре е да си пииете фрешове
04.06.06
11:29
[quote author=“Don_Korleone”]ми най-добре е да си пииете фрешове
A не е ли най-добре да си ядем плодовете цели. :wink:
04.06.06
11:32
[quote author=“dasdas”][quote author=“Don_Korleone”]ми най-добре е да си пииете фрешове
A не е ли най-добре да си ядем плодовете цели. :wink:
Много по-добре е даже :wink: