30.08.04
23:38
Значи искам да ви помоля ако знаете къде има снимки на Лий Прист от тийнейджърските години да дадете линкове. Наскоро четох едно интервю с него, в което го питаха дали е вярно, че е започнал със стероидите на 13 и той обясняваше, че не е така и е бил натурален до 19 години. Та ако това е истина , в което аз лично вярвам, ще бъде доста интересно до къде може да се стигне без стероиди. Emil_mlo беше писал ,че на 16 -17 е изглеждал като Христомир Христов сега, което е почти невъзможно без забранени медикаменти. Все пак Лий няма защо да лъже.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 15:53.
31.08.04
10:22
Не е вярно,че няма защо да лъже-все пак това са забранени медикаменти и е нормално да не каже истината,че се боцка като ненормален.Все пак да не забравяме,че като попитаха Арни дали е взимал химия някога,той каза,че е постигнал всичко с хранителни добавки :shock:
Арни, в книжката си написана преди кусур години казва, че е взимал стероиди. Вярно, че не казва, че ги е взимал нон-стоп ама поне си признава :)
Еми просто във същото интервю той си признава, че взема химия и какви цикли прави: един - два в период за маса и през цялото време от подготовката си за дадено състезание. Даже казваше и какви стероиди използва и в какви количества. Също така обяснява, че не го е грижа за хорското мнение и дали хората знаят какво взема или не. Поради това смятам, че е възможно да е бил чист до известен период в началото. Все пак аз доколкото знам той е започнал да се занимава с фитнес от 13 годишен и едвам ли е започнал с забранените препаратчета веднага. Нали в крайна сметка трябва да си достигнал до известно ниво и да имаш годинки стаж за да се захванеш с това. А това трябва да го знае най-добре един професионален културист като него. А дори и да не го е осъзнавал тогава със сигурност е имало кой да го напътства нали майка му е била бодибилдерка.