24.05.06
18:08
Здравейте
Да знаете от къде мога да си купя Glutamine на Сайтек ( в София). Видях, че офертата е доста примамлива 300гр за 50лв. Едва ли за тия пари мога да си взема нещо по-добро. Наскоро попаднах на сайта им, но нещо не мога да го намеря.
24.05.06
20:15
[quote author=“voland”]Здравейте
Да знаете от къде мога да си купя Glutamine на Сайтек ( в София). Видях, че офертата е доста примамлива 300гр за 50лв. Едва ли за тия пари мога да си взема нещо по-добро. Наскоро попаднах на сайта им, но нещо не мога да го намеря.
Еми на Biofit 300гр са също 50лв,ако не се лъжа.Това също е много добра марка.
Верно, ама доколкото знам в snc нямат по 300гр. Имат Глутамин Биофит 500гр за около 75 лв, а на мен ми идва малко множко - като цена имам предвид.
Междудругото смятам да съчетая Glutamine с CHIEF PROTEIN (38% протеин & 40% въглехидрати) или BULK PROTEIN (45% протеин & 40% въглехидрати) на MUSASHI и разбира се, Creatine на ON. Какво ще кажете?
Не пускай поредни постове.
manson
24.05.06
20:36
[quote author=“voland”]Междудругото смятам да съчетая Glutamine с CHIEF PROTEIN (38% протеин & 40% въглехидрати) или BULK PROTEIN (45% протеин & 40% въглехидрати) на MUSASHI и разбира се, Creatine на ON. Какво ще кажете?
Ще кажа да си вземеш по-добре WPC 85+(ако държиш на Мусаши както си личи), тъй като в двата протеина посочени от теб белтъкът в тях е микс от суроватъчен и соев, като не е посочено отношението, което не ми харесва. :?
Аз трудно качвам и затова се ориентирах към споменатите два на Мусаши - протеин/въглехидрати : 50/50. А, иначе белтъкът може да си го набавя чрез АК или храна.
24.05.06
20:44
[quote author=“voland”]Аз трудно качвам и затова се ориентирах към споменатите два на Мусаши - протеин/въглехидрати : 50/50. А, иначе белтъкът може да си го набавя чрез АК или храна.
не виж не са лоши тези 2та ама просто като цена не си струват.
и двата съм ги пил навремето и вкуса им беше перфектен поне.
аз пък си мисля, че от гледна точка на цената си е доста изгодна оферта. Т’ва е около 3кг за 80-90 лв - т.е. килото ти излиза за около 30лв....Или несхто бъркам.
Иначе не см кой знае какъв фен на Мусаши.
24.05.06
20:49
[quote author=“voland”]аз пък си мисля, че от гледна точка на цената си е доста изгодна оферта. Т’ва е около 3кг за 80-90 лв - т.е. килото ти излиза за около 30лв....Или несхто бъркам.
Иначе не см кой знае какъв фен на Мусаши.
За 95 протеина на CN от Силата, който много от форума вече имаме и 2 лева за 1кг декстроза - много по-изгодно от Bulk-a. :wink:
Нещо не те разбрах....Общо взето търся нещо с повече въглехидрати, но да не е гейнър. Последното , което гледаш , беше на ОN Mighty One 8 lbs (3.65 kg) за 72лв, но ще ме изкара за има няма 3 седници - докато това на мусаши , което си е донякъде гейнър, но с доста по-малко мазнини, ще ми стигне за месец.
Някакви идеи или съвети....?
пробваи myogenik na biotech цената не му я знам но горе-долу отговаря не това което търсиш:
протеин-51,2гр
въглехидрати-37,2гр
мазнини-2,8гр
тва в 100гр.
лично на мен ми звучи доста интересно и смятам да го проуча 8)
Това, което препоръчваш, е интересно и струва 750 гр.:пакет - 28.90. Но, съдържанието , което даваш, не е съвсем коректно. 68 g - Whey протеин, 14,2 g -въглехидрати. И не ме устройва, поне така си мисля
24.05.06
21:28
И аз мисля като Sportex като искаш 50/50 взимаш 2кг CN и 2 кг декстроза и си готов иначе тези 50/50 излизат колкото суроватъчен 80% и все пак ти си решаваш,ако искаш земи някой гейнър 5кг 20-30% белтък и си готов
[quote author=“voland”]Това, което препоръчваш, е интересно и струва 750 гр.:пакет - 28.90. Но, съдържанието , което даваш, не е съвсем коректно. 68 g - Whey протеин, 14,2 g -въглехидрати. И не ме устройва, поне така си мисля
не знам от каталога ти цитирам :wink: иначе и аз си взимам некакав по чист протеин и си го меша с глюкоза
Какво имаш предвид ‘2кг CN’ - нешто не разбирам какво е CN…..И още нещо kak e по-добре тогава - да комбинирам суроватка(whey protein) + глутамин + креатине или да сменя суроватката с нещо 50protein:50wyglehidrati - като идеята си остава същата, да кача ММ.
24.05.06
21:41
[quote author=“voland”]Какво имаш предвид ‘2кг CN’ - нешто не разбирам какво е CN…..И още нещо kak e по-добре тогава - да комбинирам суроватка(whey protein) + глутамин + креатине или да сменя суроватката с нещо 50protein:50wyglehidrati - като идеята си остава същата, да кача ММ.
Ами, 6ефе аз твоята информация е сверих в нета -3 sita, и там пишеше това, което изптатих. А, ти откъде я взимаш тази глюкоза, понеже е любопитен този вариант със смесването на глюкоза с whey.
аха, thanks Sportex. Имаш ли някакви отзиви или впечатления от CHAMPION NUTRITION. Aз лично ги чувам за пръв път.
Не пускай поредни постове.
manson
24.05.06
21:49
[quote author=“voland”]аха, thanks Sportex. Имаш ли някакви отзиви или впечатления от CHAMPION NUTRITION. Aз лично ги чувам за пръв път.
още не съм го отворил ама е амарикански и други хора от форума са доволни - това е достатъчно. Американците правят добри добавки.
24.05.06
23:36
Ето ти една тема за Champion Nutrition http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15563&highlight=champion