21.08.04
21:40
Здравейте на всички. Прекрасен форум имате :) Тренирам от 2-3 години с прекъсвания. Тежа 82кг., висок съм 185см. Смятам да използвам бионабол за 3-4 седмици с цел покачване на мускулна маса. Kак да го приемам? Как да тренирам? Колко често и по колко време? Смятам да приемам максимална доза от 20мг. дневно за да намаля вредния ефект. Ползвам протектори — карзил.
Да ползвам ли аминокиселини, трибестан и/или креатин (или други)? Мненията из форума са доста разхвърляни и ще е хубаво всичко да е на едно място.
Благодаря ви предварително и помнете — само зоб и боб! :P :D
22.08.04
17:32
ivan_zlobata абе човек направо незнам...я си помисли дали наистина искаш да си похабяваш здравто първо..и то точно с най-скапания препарат...тъпия гаден бионабол...??? за кво ти е такова нещ??? ако наистина си решил да зимаш няква химийка по-добре си избери не6то друго..тва е лично моето мнение..мисля 4е всеки от форума ще се съгласи с мене :wink:
22.08.04
17:45
ivan_zlobata ако питаш мене..то тва си е лично мое мнение земи си дека дураболин и тва е при положение че не си зимал ништо до ся...на мен така ми препоръчха тука във форума поне..и мися ся да зема да пробвам.. :lol: :lol: :lol:
22.08.04
18:30
Да, това че е най-скапания, „най-отровния” и т.н. препарат го знам. Но просто обстоятелствата са такива. Потърсих из форума (прочел съм го почти целия и ми отне доста време :)), но нещата са доста неясни. Примерно, в моя случай (кратък цикъл) не знам как да постъпя. Въпросите са по-горе, нека не се повтарям. Не искам да рискувам с по-дълги цикли.
Благодаря предварително, поздрави Pitt_Bull
ако парите са ти проблем
по-добре вземи омнадрен
а иначе бих ти препоръчал сустанон
бий по 1 на седмица.
100 пъти по добре да е на инжекции.
омнадрена е 4лв а сустанона е 11-13лв.
пии карсил или лив.52 за протектро и след цикъла трибестан и/или еленов корен
но просто не се жертвай с тоя бионабол.
с тея инжекции направи цикъл от 2 месеца по 1 седмица
като можеш и няккава пирамида да нарпавиш като примерно на 3тата седмица вземеш 2 и така 3 седмции по 2 и след това пак по 1 .
31.08.04
15:19
ей емо..емо..емооо!батка и аз си искам стария аватар ама ми го махнаха шото бил “твърде голям”,а пъй тоя “плакат” дето съм го сложил сега не са го пипнали още :lol:
31.08.04
15:29
ее смених го...тва ве4е е друго нещо :wink:
01.09.04
17:20
Zdr.iskam da popitam dali Bianabola kakto i drugite steroidi prechat na rasteja.Az sam 185 i sam na 17 godini i iskam da si ostana tolkova visok.Vzimal sa DXEA za 2 sedmici oba4e ne kachih nito kilogram.Daite savet pls.mersi predvaritelno
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !
vanisher
Какво те интересува дали спира растежа след акто не искаш да растеж повече?
По принцип Бионабола спира растежа 100% защото калцира здраво костите.
Другите стероиди предимно инжекционите имат като страничен ефект това въпросното калциране но не във всички случай се появявя.
Всичко е хазарт.
Но моя съвет е ако си решил да приемаш стероиди първо тренирай поне 1 година чисто.
Второ не взимай никога бионабол. По добре инжекционен стероид (по-малко странични ефекти)