БИРА ! БИРИЧКА лее

21.05.06
15:46

Тъй като вече започна сезона на стабилното бирено унищожение кажете за бирата какво и е влианието върху трениращ организъм в смисъл точно в период на покачване на ММ,и изобщо как влияе тя в какви пропорции спрямо масата на трениращия.
ако я има темата някаде метнете линк че аз не я открих  8)

VE

21.05.06
15:58

аз съм чувал че една биричка на ден било полезно  :mrgreen:  нз иначе  :roll:

21.05.06
16:00

ми все пак тя е алкохол ето виж http://www.bb-team.org/articles/000707.php

и не мисля че добре ще ти се отразява в/у коремната преса.Но всичко зависи от количеството все пак ако пиеш по 3-4 бири на седмица не мисля че ще е огромен проблем,но ако ги пиеш по толкова на ден нз...няма да е мн добре  :wink:

21.05.06
17:11

тзтз колко жалко аз съм спрял твърдият алкохол и явно ще намалявам и количеството и честотата на бирата,НО освен на пресата как влиаят малцовите напитки в/у останалите мускули ?

21.05.06
20:54

Недик в предаването си по “СКАТ” беше разпрявал за бирата един път ама отдавна не помня много - каза че бирата като бира не вреди даже си е добре понеже действа деуритично. Проблема обаче идва ако с бирата се хапва нещо - тогава става много лошо, понеже лятото най-вече биричката се пийва с пържени картофи или рибка. Но все пак порови се в нета сигурно има инфо

RE

21.05.06
23:54

[quote author=“vekatap”]аз съм чувал че една биричка на ден било полезно  :mrgreen:  нз иначе  :roll:

За бъбреците да  полезна е, но с мярка !

22.05.06
07:57

[quote author=”Миркони”]Проблема обаче идва ако с бирата се хапва нещо - тогава става много лошо, понеже лятото най-вече биричката се пийва с пържени картофи или рибка.

ако хапваш нещо мазно.бирата ще предизвика по-голямо отделяне от това, което си поел.иначе 1-2 бири вечерта не биха навредили, ако не са изпити с пържени картофки...

22.05.06
11:25

Aз съм чувал, че в бирата също имало протеини  :roll:

22.05.06
11:35

[quote author=“GrimReaper”]Aз съм чувал, че в бирата също имало протеини  :roll:

http://www.fitday.com/WebFit/FoodFacts.asp

Има да, цял грам в една бутилка  :lol:

22.05.06
11:41

[quote author=”Недик по СКАТ”]Бирата съдържа 15 аминокиселини, които са изключително полезни. Но условието е да не се приема никакъв въглехидрат 30 мин преди и след употребата `и

:idea:

22.05.06
11:52

[quote author=“m0nst3r”][quote author=”Миркони”]Проблема обаче идва ако с бирата се хапва нещо - тогава става много лошо, понеже лятото най-вече биричката се пийва с пържени картофи или рибка.

ако хапваш нещо мазно.бирата ще предизвика по-голямо отделяне от това, което си поел.иначе 1-2 бири вечерта не биха навредили, ако не са изпити с пържени картофки...

и аз съм чул че биреното коремче не се предизвиква толкова от бирата колкото от мезетата с нея :)

22.05.06
13:28

“...Нема бира, а сърцето ми направо спира...”, както пее Васко Кръпката. Аз също обичам биричката и не мисля че 1-2 бири 1-2 пъти седмично могат да бъдат причина за бирени коремчета и проблем за диетата.

SO

25.05.06
19:31

Как я пиете тая бира е хора ужасна е  :x :x

25.05.06
19:48

[quote author=“Sourcemag”]Как я пиете тая бира е хора ужасна е  :x :x

Мъжете знаят как. :lol:  :wink:  8)

SO

25.05.06
19:57

еее депресира ме :Р просто ми е няква супер противна на вкус...

25.05.06
20:15

[quote author=“Sourcemag”]Как я пиете тая бира е хора ужасна е  :x :x

С мезе  :D

25.05.06
20:27

[quote author=“Sourcemag”] просто ми е няква супер противна на вкус...

тогава кой алкохол ти е приятен на вкус :D

SO

25.05.06
20:44

никой,не пия

26.05.06
09:18

[quote author=“Size”][quote author=“Sourcemag”]Как я пиете тая бира е хора ужасна е  :x :x Мъжете знаят как. :lol:  :wink:  8)

Именно.

JI

26.05.06
10:23

и на мене ми е противна попринцип не обичам алкохола .

EA

26.05.06
10:47

биричка даже е мн полезно по 1-2 на ден да се пият..но да не се съчетават с храна..мазна..защото се получава така нареченото бирено коремче..а иначе така само бира без нищо друго е мн полезно щото бирата има незаменими аминокиселини..дето мн трудно се намират..
иначе биричката си  е мн приятна..как ши ви е противна..малко горчи ама хаха без нея не може..

26.05.06
16:24

e то кой не пие бира(и водка понякога по 50-100-700 гр.  :lol: )

RE

26.05.06
18:32

[quote author=“Don_Korleone”]e то кой не пие бира(и водка понякога по 50-100-700 гр.  :lol: )

ахахаха тфа ме разцепи простооо ахахах 50-100 и хаха скочи на 700 веднага:P

SU

26.05.06
21:32

хахаха сигурен съм че без да иска е натиснал седмицата и аз понякога се обърквам дали чаша или бутилка е полезната доза  :P за бирата мисля че трябва да се пие без мезе и да се внимава да не ти надува корема,защотот ще ти се разшири коремната стена дори и да не се омазниш много

26.05.06
21:41

Хайде престанете с тия пубертетски изказвания че бирата е полезна... тц тц

26.05.06
23:55

[quote author=“kao”]Хайде престанете с тия пубертетски изказвания че бирата е полезна... тц тц

не е полезна ама без нея не може :lol:.Както написаха по горе не самата бира е проблема а мезетата,консумирани с нея.Всеки знае за какво говоря

SP

27.05.06
00:13

[quote author=“ridddick”]не е полезна ама без нея не може :lol:.Както написаха по горе не самата бира е проблема а мезетата,консумирани с нея.Всеки знае за какво говоря

Ако пиеш Grolsh да полезна е по 1 на 2-3 дни. Ама ако пиеш обикновена бира няма нищо полезно в нея. :wink:

27.05.06
08:55

Много ясно че самата бира и по-точно алкохола оказват отрицателно влияние!! Със или без мезе... просто с пържени картофи работата става още по-дебела.

27.05.06
12:35

[quote author=“kao”] работата става още по-дебела.

Не само работата , ами и консуматора :lol:

HO

27.05.06
16:35

[quote author=“ridddick”][quote author=“kao”]Хайде престанете с тия пубертетски изказвания че бирата е полезна... тц тц

не е полезна ама без нея не може :lol:.Както написаха по горе не самата бира е проблема а мезетата,консумирани с нея.Всеки знае за какво говоря

Добре бе мъжки пии си бира, качвай бавно, имай проблеми с разширяване на коремната стена, аз не пия нищо включително и газирано !!!! и давам смело напред!!! Питай истинските културисти(не тея в БГ- сопол до сопол) колко пият  :wink:

[quote author=“houngan”]Питай истинските културисти(не тея в БГ- сопол до сопол) колко пият  :wink:

Като станеш културист тогава ще викаш на нашите сополи!!!  :evil:
Тия момчета дават всичко от себе си, поддържат такива тела с минимални средства, което си е чисто геройство и ти си тръгнал да ги критикуваш?! Нямам думи  :evil:

HO

27.05.06
16:47

[quote author=“manson”] Нямам думи  :evil:

И аз нямам думи- особено за Кирето :twisted:  :twisted:

27.05.06
18:13

[quote author=“houngan”]
Добре бе мъжки пии си бира, качвай бавно, имай проблеми с разширяване на коремната стена, аз не пия нищо включително и газирано !!!! и давам смело напред!!! Питай истинските културисти(не тея в БГ- сопол до сопол) колко пият  :wink:

Всъщност някои от тях си попииват. В New, Improved & Beyond на Джей Кътлър даваха къщата му и там дадоха семейното барче. Вътре имаше разни буилки алкохол включително джин, уиски , дон периньон. Та Джей каза, че обича вечерта да сяда до камината и да си пиива. Нещо такова каза.

Това, че пиеш по малко не означава, че не можеш да има  големи мускули, но ако пиеш много означава. Под малко разбирам една бира седмично с приятели.

HO

27.05.06
19:07

[quote author=“diksi”][quote author=“houngan”]

Всъщност някои от тях си попииват. В New, Improved & Beyond на Джей Кътлър даваха къщата му и там дадоха семейното барче. Вътре имаше разни буилки алкохол включително джин, уиски , дон периньон. Та Джей каза, че обича вечерта да сяда до камината и да си пиива. Нещо такова каза.

Това, че пиеш по малко не означава, че не можеш да има  големи мускули, но ако пиеш много означава. Под малко разбирам една бира седмично с приятели.

Една бира е добре  :mrgreen: ама колко литрова бутилка а ;)
а за големите културистите- абсолютно всичко което се дава- било то програми, тренировки, разни клипчета, режими на хранене и пиене, цикли, препарати Е ПЪЛЕН ШИТ- нищо не е вярно!!!- нали ги гледам по разните там клипове- First training video- Ronnie Coleman, Flex Wheeler- training video… всичко е нагласено и всяко упражнение се изпълнява ама по ужасно грешен начин- пример- лега го правят с палците отгоре, разтваряне с дъмбели встрани- къде бе бате, той се клати като се едно го ш**ат манафите отзад и абсолютно нищо не правеше- то и аз не бих дал е така да ми земат работата с която си изкарвам хляба ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1