17.02.04
17:35
kakvo 6te kajete za cikul s metan kato 20 dena 6te sam na 50mlg!ob6to 6te go piq 3 meseca!I 6te vzimam nekvi aminokiselini s nego?6te ka4a li?i normalno li tova koli4estvo kadeto 6te piq!Za6toot mi go napravi edin ot sportniq centar!
МНОООООООООООООООООО ДУУУУУУУЛААААААГ е тоя цикъл почти като моя ... :)) та 3 месеца е много от кой спортен център братле SNC ли са ти го казали тоя цикъл щото след 6та седмица се появяват яки стренични ефекти а след 2 ря месец незнам какво ще се появи братле ,но не бих искал и да разбера !!
по-здрави и успех PS minimum 3 hapa carsil i 3 hapa lif 52 ti trebet i po 2 hapa nolvadex i pregnil daze trebe da se vkara nakraq
билдер аз ти казах в чата ама пак ше ти кажа и сега,че 3 месеца е абсурдно време за цикъл с метан...най-много 2 месеца братле...ако искаш ще ти дам оная схема за която ти казах
oKI MAN KAJI MI PROGRAMATA ZA 2 MESECA CIKAL S METAN! bluefan_ AMA GLEDAI DA E PO BURZO
написал съм го в съседната тема ходи виж...дето е за примерни цикли :twisted:
bluefan_ kolko misli6 4e 6te ka4a na rukata kato taq sutrin q premerih i be6e 39 mamka i deeba!pone 2 sm 6te ka4a li?A vmesto 5 dena na 50mlg metan moje li 10 dena na 50mlg metan?
BILDERA_ tva e individoalno a za dozite principno vsichko moze
po-zdravi i uspeh i shto vmesto da se trovish s metana ne napraish natoralno 41 raka tolkova li e trudno ???
po-zdravi
20.06.04
02:14
iskam da popitam kolko gore dolo struva Metana skap lie i s kvo se zima mojeli da se zeme s NOLVADEX
[quote author=“dj_niki1”]iskam da popitam kolko gore dolo struva Metana skap lie i s kvo se zima mojeli da se zeme s NOLVADEX
Абе има хиляда теми за метана - прочети ги и ако имаш още въпроси питай!
За цената - актуалната в суплементс.нет е 40 лева за 200 хапа!
20.06.04
13:32
ok MERSI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:-aaaaaaaaa i teq 200 hapa zakolko vreme 6agi izgaltam za 1 mesec ili po malko