Вадене на рамото

26.05.06
08:26

значи от време на време ми се вади рамото горе  от ключицата  и то не при вдигане  на тевести нашример  а при по елементарни деиствия посаветваите  мв нещо било то в тоншение хранителни добавки или пук тренировки . Благодаря  предварително

26.05.06
10:29

слаба ставна връзка :cry: имам същия проблем.за съжаление кардинално решение на проблема няма.

ZW

26.05.06
12:13

Неприятен проблем наистина, освен да ти препоръчам много правилно изпълнение на упражненията, не знам какво да те посъветвам. Успех

LU

26.05.06
14:02

СПАМ
ASTOR

HA

30.05.06
18:14

Този проблем го имам и аз. Спортувам Ръгби и вече 2 пъти ми се е случвало. Лекарите казват след 5 пъти е нужна операция. Препоръчвам ако на някой се случи веднага да се използва правръзка и за 2 седмици пълно обездвижване. Иначе опастността от повторно вадене е много голяма.

30.05.06
18:24

Аз когато вдигам по тежко или като играя бокс някои път ми умалява рамото и немога даже да си го и вдигна и 1 седмица след тва немога да тренирам ама се оправя от самосебе си :)Гледаи да не го натоварваш много . трябва да имаш няква граница :)

31.05.06
09:57

[quote author=“MrProfit^”]значи от време на време ми се вади рамото горе  от ключицата  и то не при вдигане  на тевести нашример  а при по елементарни деиствия посаветваите  мв нещо било то в тоншение хранителни добавки или пук тренировки . Благодаря  предварително

Това твойто както го описваш, не е вадене на рамото, а по-скоро луфт в раменната става , както писа момчето по-горе след вадене на рамото следва превръзка и обездвижване, не вярвам при теб да е така........

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1