26.05.06
08:24
Интересува ме вредния ефект от протеините като за начало?
26.05.06
08:41
[quote author=“DarK AvengeR”]Интересува ме вредния ефект от протеините като за начало?
Като за начало, ако тренираш и пиеш протеин, може да ти пораснат мускулите. След това има вероятност да почнеш да се харесваш, а и да ти харесват тялото и другите. Също така чрез протеина може да се възтановяваш по-бързо и респективно да станеш по-бързо - по-силен. Това, че протеина в “кофа” или кутия по нищо не се различава (освен процентно) от този който поемаме чрез нормалната храна също е един минус. Има и още много минуси и вредности протеина, но с една дума - на умен въпрос - умет отговор :twisted:
http://www.bb-team.org/faq/index.php?p=default&cat=3#a34
http://musashibg.com/programi_i_statii/proteinpowder.htm
26.05.06
15:28
Хаха за пореден път се убеждавам Мусаши кви смешници и мизерници са :wink: .Само погледнете “сравнителната” им таблица и ще разберете.Хахах такива тупани няма никаде.Дори вместо Оптимум са написали “Оптион”....дори името на марката не знаят пък камоли нещо за самия протеин.Да не говорим че ОН са го изкарали най-скапания от сички.....хахах да умират в кофите просто мога да им кажа :wink: :lol:
26.05.06
17:45
[quote author=“InDaHEad”]Хаха за пореден път се убеждавам Мусаши кви смешници и мизерници са :wink: .Само погледнете “сравнителната” им таблица и ще разберете.Хахах такива тупани няма никаде.Дори вместо Оптимум са написали “Оптион”....дори името на марката не знаят пък камоли нещо за самия протеин.Да не говорим че ОН са го изкарали най-скапания от сички.....хахах да умират в кофите просто мога да им кажа :wink: :lol:
Забележи,че го сравняват с ProComplex-a,а не с 100%Whey :lol: .To вярно,че прокомплекса е доста скъп,но да сравняваме тези две марки е наистина смешно.И това Оптион са го написали нарочно. :wink:
26.05.06
19:58
[quote author=“InDaHEad”]Хаха за пореден път се убеждавам Мусаши кви смешници и мизерници са :wink: .Само погледнете “сравнителната” им таблица и ще разберете.Хахах такива тупани няма никаде. :wink: :lol:
Абе зарежете им тъпата таблица, другото е по-интересно и е поне малко по темата на DarK AvengeR.
Също е вредно,че се събират много кутии и някои рябва да се хвърлят,което си е излишно биене на път.
е мусаши хубаво си правят супер реклама ама не се знае и тяхното колко струва и дали не се прави от “соев протеин”
това че са замазали нещата е повече от ясно и че нутрим малко са боклуци ама както и да е
Здр. на всички, отдавна чета из форумът но никога не съм писал...
Това което разбрах(може и да греша) е че много от вас не харесват МУСАШИ!
Истина е че в БГ хората които ‘държат’ МУСАШИ прехвалват марката, и понякога дори прекаляват! Но това си е само в БГ, аз живея в AU и мога да ви кажа че такива неща няма тук. Казвате че и те можело да са пълни не с каквото ‘трябва’, на мен лично не ми се вярва, ако беше така много от Ръгби и FOOTY отборите в АU и Nova Zelandiq нямаше да ги използват!
Тези в БГ просто си въртят бизнеса, за пример: МУСАШИ не произвеждат облекла! но в БГ се продават облекла на МУСАШИ/сигърно родно производство :)/ не че сум нещо против, аз лично много харесвам някои от облеклата и мисля че са доста качествени, но си мислеш че са от АУ, а когато дойдох тук и се обадих в офисът им и говорих със SALE menagerut им той ми каза че дрехи не правят тук в АU!/imat samo reklamni fanelki i 6apki/, a i o6te edno dokazatelstvo 4e nesa praveni v AU e 4e na etiketut ne pi6e “MADE IN AUSTRALIA” ami pi6e “FROM AUSTRALIA” :). Но както казах това си е просто бизнес! Мусаши ми харесват защото смятм че ще се съгласите с мен че е една от малкото фирми които имат толкова голяма разновидност от хр.добавки. Докато бях в БГ съм пиел БЙОГАМЕ, имах напредък но и ми се появиха здравосливни проблеми, които обаче немога 100% да свържа с приемането им, но от както започнах да приемам МУСАШИ, тези ‘здравословни проблеми’ изчезнаха а и напредъка беше поразителен :)
е как е там в АУ Мусаши добра марка ли са ? пак ли са от скъпите добавки ? В Русе не сам сигурен напулно ама Мусаши се продава само на 1 място и затова не искам да казвам колко по-скупи са от другите (те и без това са по-скъпи по принцип :) ) И значи викаш има добър ефект
Значи и тук са сигyрно едни от най скъпите добавки! Но съм забелязuл че австралийските добавки са поскъпи/имам в предвид на по големите фирми като Мусаши и МАХ‘s, от вносните!
ето ви някои цени като съм ги превърнал в БГ лева:
ZMA+ ~ 17lv;
L-Glutamine - 150g ~ 27lv;
300g ~ 44lv;
Creatine - 500g ~ 56lv;
Growing Dog Creat. - 500g - 32lv;
1kg ~ 60lv;
BCAA’s/NI/ - 300g ~ 120lv;/tova mislq 4e e po skupo ot kolkoto v BG/
Muscle Recovery - 75cap. ~ 20lv;
WPI(1.9kg) ~ 110lv;
The Whey(1.75kg) ~ 85lv;
BULK ~ 46lv;