29.08.04
01:13
Zna4i az sum 60 kg. i sum visok 179. Predi 3 meseca zapo4nah da treniram. Vzeh si protein (MassGain) i zapo4nah hranitelna programa, samo 4e ni6to ne stana. Nito ka4ih nito ni6to. Stoq si vse su6tiq. Za momenta sum sprql da treniram, tui kato ne vijdam smisul, za6toto nqma rezultat. MAi sum ot onezi tipove hora s ‘pravoto 4ervo’ i zatva ni6to ne stava. Ta misulta mi e ima li smisul da zapo4na da treniram otnovo, kak da se hranq i kakvi hranitelni dobavki da vzimam za da ima nqkuv rezultat? Iskam da ka4a malko kilogrami, za6toto naistina sum slab.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 12:44.
29.08.04
02:38
spoon ... батка поне до колкото аз знам...първо така и така си зел да тренираш не се отказвай..за сичко си има време..начо за килограмите..ако питаш мене храни се честичко и мини на високовъглехидратна храна .. дигай тежко с по-малко повторение и с повече почивка между сериите..земи си пак от тоя “Mass gain” може да проваш като комбинирап с креатин...тренираи...почиваи и резултатие няма да закъснеят...просто не се отказвай толкова лесно.. :wink: ае!
а каква е тази хранителна програма, която споменаваш? най-вероятно нещо в нея не е наред. опиши я да я видим.
btw според мен по принцип засега спокойно можеш да минеш без суплементи, или с някакво минимално количество, креатин пък е просто глупост да вземаш в момента, когато тялото ти може да дръпне сериозно и само с добро хранене.
29.08.04
23:08
Zna4i govorih s instruktorite i te mi kazaha da qm po malko no na 4esto i pove4ko pile6ko, qica, sledki ne6ta, oriz, kartofi, demek mnogo vuglehidrati. Tova imam predvid pod hranitelna programa. Ima li smisul da q produljavam? Blagodarq za otgovorite!
30.08.04
01:57
Виж предлагам ти да ни опишеш в грамаж каква храна изяждаш в тренировъчен и каква в почивен ден. Не, че е достатъчно, ала стига да се ориентираме.
30.08.04
20:12
Ob6to vzeto ne sum pravil razlika medu po4iven i trenirovu4en den. Razlikata e 4e v trenirovu4en den zimah 60gr. protein, a v po4iven samo 30. Kolkoto do hranata v koli4estva mi e malko trudno da kaja, za6toto ne sum si postavql za cel a puk i nikoi ne mi e kazul 4e trqbva da znam kolko trabva da qm, no ob6to vzeto da kajem po edno but4e naprimer ili 5 sredni kartofa i postoqnno 6okoladovi raboti kakto i prqsno mlqko pone po 0.5l. na den. Naistina tova e neorientirovu4na informaciq no ne moga da kaja po-to4no. 4etoh nqkude po kolko kalorii trqbva da poemam, no navsqkude e razli4no i neznam na kogo da se doverq.Ima6e razli4ni mneniq i za vremeto, kogato da piq proteina - ve4er sutrin predi sled trenirovka, no taka i neznam. Su6to ne sum orientiran, no znam 4e muskulite rastat kogato spq. Taka li e i izob6to ima li nujda i polza ot sunq? Pak mersi! :wink:
31.08.04
04:42
Ето, аз ти казвам - има значение, кога, по колко и в какъв ден консумираш. Направи си примерен режим и пак ще говорим. Воденето на дневник може да ти е от полза при съставяне на режима.
31.08.04
19:10
Dobre, 6te si napravq hranitelen rejim, no kato neznam kakvo da vklu4a v nego?? Nerazbrah i kakvo ima6 predvid pod dnevnik??
Под дневник има в предвит ,да си записваш какво .колко и в колко чеса ядеш. Примерно : 13:00 -200 грама пилешка паржола и 100 грама салатка.
по-здрави
01.09.04
00:16
кво да ти кажа няма смисъл от креатин толкова рано даже е абсурдно! а можеби най-добре ако ще взимаш нещо вземи си гейнър! а за хр. режим хапважй повечко по-често и така тренирай не се отказвай и резултатите ше дойдат рано или късно!повярвай ми! 8)
01.09.04
22:02
OK! Blagodarq na vsi4ki za suvetite. Mai pak 6te zapo4na da treniram i 6te vidim kakvo 6te stane. Iskam da mi kajete samo, otkude moga da si namerq primerni hranitelni programi, kakto i nqkoi saitove s informaciq za tova! :wink: