Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:
RE

19.05.06
16:21

x_3_mar , много голяма разлика в снимката отпреди 4-5 месеца и тези сега  :roll:
Браво, ако не си вземал нищо по специално
Голям прогрес.

19.05.06
17:29

[quote author=“Sourcemag”]какъв гейнър пиеш?доста добре излгеждаш наистина

Muscle Juice

http://sncway.com/images//upload//musclejuice_up.jpg
4.75kg кофа за 80 лева.Пия го отскоро.

Не слагай картинки в постовете си !! Не всички са с неограничен интернет ! Линка е достатъчен !
Astor

19.05.06
18:23

Ееее много мерси момчета!!! Готино е някои като те надъха, защото като се гледа постоянно човек  почва да си мисли, че няма напредък и почва да се сдухва..
realityman не знам какво имаш предвид под “по специално”  за тези години в които тренирам имам няколко кутии Про 90 от по 400грама изпити и една от 1кг. (за които още ме е яд че съм си ги купувал) и един креатин на Саитек 500гр ;). Аминота даже не съм помирисвал, като има пари се спонсорират само хранителните магазини  :lol:
Питоне ще те послушам за задното рамо.Прав си както обикновенно де  :P
Br1ng3r бате сърце не ми дава да се разделям с космите по краката. И не се връзваи на някои хора. Те ти се смееха като каза че тази година ще излизаш на състезание, сега им запуши устите. Другата година не 13 а 15 кила да качиш и пак да им запушиш устите!
По-здрави all

19.05.06
19:13

murdera - браво,много добре чистиш и имаш завидна маса.Супер си,но дай някоя по-цялостна сесия.
x_3_mar - Като те гледам имам чувството,че хем мускули си качил,хем мазнини си свалил,голям напредък,продължавайте в същия дух.

19.05.06
19:16

ами ще постна след 1-2 седмици и по-голичка снимка,след 2 дена пак почвам клена (2 седмици пия 2 почивам)...
пс. тука ръката е топла  :x

BR

19.05.06
21:20

x_3_mar - Като те гледам имам чувството,че хем мускули си качил,хем мазнини си свалил,голям напредък,продължавайте в същия дух.

хахаха x_3_mar признаи си че си се почерпил с хормон на растежа:).Не е зле да имаш 7-8 хиледарки и да ги дадеш да хормон на растежа нали  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  8)

19.05.06
22:01

Само не разбрах с този си пост смееш ли ми се?

BR

19.05.06
22:08

Ти май си прекалено глупав.Явно не знаеш какво е хормон на растежа.......Бил сам му се смял божее...... :evil:

Еееее не се обиждайте де. Br1ng3r имаше предвид, че тая магия (масиране и орелефяване едновремено) става само с ХР

BR

19.05.06
22:23

Manson,правилно тва имах впредвид 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

19.05.06
22:46

BurnX, добре си разцъкваш фитнесчето... може още да постигнеш ако си ошлайваш режима... зависи си какви цели имаш.

x_3_mar, мии, и по-зле можеше да е...  :lol:  Майтап, добре е положението... може още да наблегнеш на някой мускулни групи. Свестен ген имаш.

murdera, абе човек дай някакви по-сериозни снимки, не парче по парче...Тук само 2 бицепса стърчат  :lol:  Добре е, като си приключиш цикли ала бала каквито ;агии правиш там, може да праснеш една сесия.  :lol:

Айде успех на всички!

20.05.06
18:28

[quote author=“Br1ng3r”]Ти май си прекалено глупав.Явно не знаеш какво е хормон на растежа.......Бил сам му се смял божее...... :evil:

Виж какво,дали знам какво е ХР или не си е моя работа,пък и виж,ти като знаеш и не изпъкваш с особен ум(явно ХР няма значение за това :lol: ).Според мен такива катои теб трябва да получават предупреждение и после бан.Едва ли много хора ги интересува,че се състезаваш и какво пиеш,така че се дръж равностойно с другите потребители :wink: .

BR

20.05.06
18:58

Size

не сам казал,че е важно че се състезавам.работата беше там,че като не си компетентен по въпроса можеше да е изразяваш мнение...

20.05.06
19:01

А какъв е въпросът?Как намирам фигурата му на снимка,не виждам каква некомпетенция може да има,просто така ми изглежда,ок.

21.05.06
23:49

момчета я дайте някой и друг коментар и кат за мен ако не ви мързи :roll:

22.05.06
20:51

От аватара виждам само,че в гръб се развиваш добре,така погледнато ръцете също изглеждат пропорционални,но как да ти кажа,почти нищо не се вижда.И последно,имаш нисък процентмазнини,което е добре,ще качваш по-чисто и няма да имаш застой заради диети.

23.05.06
00:19

[quote author=“AMAZER”]момчета я дайте някой и друг коментар и кат за мен ако не ви мързи :roll:

Ае позна яко мързел бятка..  :lol:  :lol:

Иначе бравос. Там където се опитваш гръб да покажеш позата която си заел е направо маса зле /не че нещо разбирам от позиране, ама изглеждаш леко рахитичен чак :P /

Добре е масичката се покачва успешно, незнам... от колко килограма си тръгнал, но изглеждаш сякаш качваш трудно и доре си се потрудил.

Чат пат същото мисля, че е в сила и за DirtyandNasty, браво и на него.

Успех за напред,

П.П. И си дигайте малко гащите като се снимата бе хора  :wink:  :lol: Имаше тука един юнак, незнам точно кой беше, дето половината му гъз беше отвънка  :lol:

23.05.06
08:27

Дайте некви коментари и за мойте снимки

23.05.06
23:39

[quote author=“DirtyandNasty”]Дайте некви коментари и за мойте снимки

Откъм маса сякаш имаш потенциал. Я кажи хранителния ти режим какъв е? Щото може и по-добре да се подреди мисля  :wink:

24.05.06
11:02

[quote author=“tpd”][quote author=“DirtyandNasty”]Дайте некви коментари и за мойте снимкиОткъм маса сякаш имаш потенциал. Я кажи хранителния ти режим какъв е? Щото може и по-добре да се подреди мисля  :wink:

Еми хранителния ми режим е много разнообразен обаче не се придържам много към него имам предвид че не го спазвам точно определения час,но се придържам към тея работи
Закуска: Оптимум Уей 40 гр и креатин,овесени ядки и фитнес +мляко,след това трен пак протеин и креатини после
Обяд:пържола със салата и варени картофи или пържени филенца с пюре или некви сандвичи
Следобяд:рибка бяла или пилешки хапки
Вечеря:ризото,яйца
между тея яденета имам по 1-2 изпити кисели млека по няколко кафета различно и плодове разбира се

24.05.06
23:51

Моля ви, кажете какво мислите за сегашния ми гръб. Малко съм променил упражненията и програмата и мисля, че има ефект, но на какво да наблегна при него повече? На какви упражнения примерно?

25.05.06
11:18

[quote author=“Lancelot”]Моля ви, кажете какво мислите за сегашния ми гръб. Малко съм променил упражненията и програмата и мисля, че има ефект, но на какво да наблегна при него повече? На какви упражнения примерно?

Гърба е адски добре според мен,мн добри рамене сякаш долната част нещо липсва
май не правиш тяга също така трапец леко липсва

SO

25.05.06
23:38

Nasko земи се обръсни е брато  8)

25.05.06
23:42

Ами тук от една седмица не съм се бръснал под мишницата.

RE

26.05.06
00:08

Nask0` , гърдите ги няма нещо? Що така , май не правиш, а?

26.05.06
10:17

Гърдите са ми прецакани още от началото.Понеже тренирах у нас и имах малко кг и от лег вдигах 30 кг и нещо и то до скоро.Сега от 3 седмици за гърди ходя на фитнес, ама е рано още да има резултати.3 лежанки ли да правя иначе, ако искам по-добри резултати?

26.05.06
13:37

Vanisher,братле не си спомням старите ти снимки но бях останал с впечатлението че си по масивен,както бях останал с впечатлението че зобваш по малко,което леко ме учуди като виждам тази снимка.Иначе прилично релеф - браво за което.

26.05.06
14:30

А Ванишър на колко е години.Струва ми се ,че е мой набор някъде.

26.05.06
14:58

хора а я ме вижте мене и кажете кво мислите!  :)

RE

26.05.06
15:14

[quote author=“WiNniE_tHePooH”]хора а я ме вижте мене и кажете кво мислите!  :)

Abe пич, да не си объркал форума, тук не е секс форум .Какви са тия снимки по точно първата, ами сложете си едни гащи поне.аа, ужас!

26.05.06
15:23

ХАХАХА е ти па realityman каде гледаш! Аз да не питам за оная ми работа цццц! Са такава се е получила снимката!  :D

26.05.06
18:55

брао,брао,добре си се напомпал,само си скрий работата.Покажи и гръб,крака(но с гащи)...

SP

26.05.06
19:03

WiNniE_tHePooH - браво понатрупал си. Ама като те гледам си висок. Кажи си ръста и килата.

26.05.06
21:26

WiNniE_tHePooH, гърдите ти са несъразмерни с останалите мг на пръв поглед. Взимал ли си някаква химия и/или гена ти е такъв?

Следващия път покажи гърб вместо оная си работа.

/няма да е лошо някой модератор да си свърши работата, че тука скоро яктова фотография ще подпукаме.../ :lol:  :lol:

26.05.06
22:36

Аммм мерси хора начи висок съм некъде 178 см - 180 см максимум! Килцата за съжаление са ми само 67, а искам да съм поне 75! tpd начи несъм пил нищо, от малък с по големи гърди се помня, а кат почнах и фитнеса си ги стегнах са само иам да ги пооформя още! Ама за гърба хора адски ми къца - много трудно качвам на гръб. Дайте некфи съвети  :(

26.05.06
23:16

[quote author=“WiNniE_tHePooH”]Аммм мерси хора начи висок съм некъде 178 см - 180 см максимум! Килцата за съжаление са ми само 67, а искам да съм поне 75! tpd начи несъм пил нищо, от малък с по големи гърди се помня, а кат почнах и фитнеса си ги стегнах са само иам да ги пооформя още! Ама за гърба хора адски ми къца - много трудно качвам на гръб. Дайте некфи съвети  :(

абе тоя ТПД много си критичен бе бате първо гледай себе си и после говори за другите
Вини според мен имаш мн добри гърди,а гърдите попринцип са едни от най-трудните на много хора им куца горната част,ам покажи и други снимки на другите мускулни групи да видиме как е гърба бицепса

26.05.06
23:26

ми DirtyandNasty треа си напраа още ма бицепса е слаб - студен - 34,5 , а гърба вече казах на ширина никъф го нема само съм поизкарал малко! Кат напраа снимки ши кача!

26.05.06
23:39

Пух, браво ! Гърдите са мноо добре, ама верно не стоят на фона на рамената, така че наблегни на другото малко . А следващия път като си позираш “както майка те е родила” можеж да използваш фотошоп да резнеш тук-там, че ще те осъдят за тая пишка  :lol:

26.05.06
23:46

:lol:  :lol:  ми не ми пука бате ама аиде следващия път ше се позагърна тук там!  :D

27.05.06
00:35

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“WiNniE_tHePooH”]Аммм мерси хора начи висок съм некъде 178 см - 180 см максимум! Килцата за съжаление са ми само 67, а искам да съм поне 75! tpd начи несъм пил нищо, от малък с по големи гърди се помня, а кат почнах и фитнеса си ги стегнах са само иам да ги пооформя още! Ама за гърба хора адски ми къца - много трудно качвам на гръб. Дайте некфи съвети  :(

абе тоя ТПД много си критичен бе бате първо гледай себе си и после говори за другите

:lol:  :lol:  Междо другото критичността е основното което трябва да се вкарва тука ако не си забелязъл. Иначе няма смисъл ако ще си ръсим комплименти, от тях не се научава нищо.

За гърба... най добре пусни тема другате, като кажеш какво правиш в момента и най-добре си напиши храненето.

Ако искаш яко килограми прави крака.  :wink:

Успех

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1